Ваксинирани: 11.2% от новопотвърдените случаи на коронавирус, 1,4% от починалите

635 души са приети в болница за последното денонощие, от които 50 са ваксинирани (7,87%).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко фалшиво ваксинирани?

Четете глупаци: Норвегия Според националния Институт за обществено здраве с поне една доза до момента са ваксинирани около 76 процента от норвежците, а имунизираните с две дози са 67 процента от населението.

Браво. Това са хора за пример. Норвежците са най прогресивната част от цялото прогресивно човечество.

След като властите официално са подкрепящи проваксърство с чужди експериментални препарати, които хипотетично не са класически ваксини, защо трябва да вярваме на очевидни стъкмистики?

Повечето хора вярваха, че ваксините ще подействат, както много други преди тях и ще блокират разпространението на инфекцията. В този момент, хората наистина повярваха на това, което шефът на CDC каза. "Събраните данни на CDC днес предполагат, че ваксинираните хора не са носители на вируса, те не се разболяват," Рошел Валински каза пред Рейчъл Медоу. "И това е така не само при клиничните проучвания, същото показват и данните от това, което се случва по света." "Вие няма да се заразите с COVID, ако сте напълно ваксинирани", заяви президентът Байдън, изказвайки гласно онова, което беше общата гледна точка през лятото на 2021. Оказа се, разбира се, че това съвсем не е така. "Не е сложно за разбиране! Ето малко факти по дати както ни ги пускаха от лабораториите: "Януари 2021г. "Ваксините предпазват от заразяване"; Февруари 2021г. Ваксините не предпазват от заразяване, обаче ваксинираните не могат да разпространяват заразата; Март 2021г. Ваксинираните също били заразни, ама със 76% по-малко от неваксинираните, тъй като произвеждали по-малко вируси; Април 2021г. Ваксинираните могат да се заразят и да заразяват другите, също както и неваксинираните, ама карат болестта 94% по-леко; Май 2021г. Някои от ваксините не са ефективни срещу някои щамове; Юни 2021г. Всички ваксини не са ефективни срещу някои щамове; Юли 2021г. Ще трябва да ви сложат трета доза, или яко ще мрете; Август 2021г. Ваксините не предпозват от заразяване, не предпазват от заболяване, не спират разпространението на вируса, но ако въпреки това не искате да си ги слагате , сте антиваксъри и идиоти. Вицът е по истински случай.” В началото на пропагандата казваха "С ваксината нито се разболяваш, нито заразяваш"... когато ваксинираните започнаха да се разболяват и да заразяват казваха "с ваксината можеш да се заразиш, но поне не боледуваш"... Когато ваксинираните започнаха да боледуват от страничните ефекти на течността, както и от модерния щам казаха "с ваксината може и да имаш някои странични реакции и да се разболееш, но поне няма да попаднеш в реанимация"... Когато болшинството от пациентите в реанимация станаха ваксинираните, казаха " може с ваксината да попаднеш в реанимация, но поне няма да умреш"... Сега, когато ваксинираните започнаха да умират, какво ще кажат: "Може и да умреш, но поне няма да попаднеш в Ада"?

Те продължават да имат стотици заразени всеки ден и наскоро починаха 9 човека, което е над процент от всички починали при тях.

Ами няма такива, до доказва на противното.

Много точно си го описал но явно Много хора имат къса памет . Самият факт, че се дават бонуси в казина ,разиграват се томболи, дават се ваучери за магазини дискредитира тотално ваксинацията.

ТОВА Е ОПОРКА НА ПРОВАКСЪРСТВОТО С ПРЕПАРАТ, КОЙТО ДОРИ НЯМА ОСНОВАНИЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ВАКСИНА. ТОЙ Е НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА " ВАКСИНА", ДОПУСКА РАЗБОЛЯВАНЕ И ТОВА ВОДИ САМО ДО ПО- ГОЛЯМО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И УСКОРЕНИ МУТАЦИИ.

Обърнете внимание на ИНДИЯ- МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ПОЧТИ НЕВАКСИНИРАНО И БЕДНО НАСЕЛЕНИЕ С ПОД 300 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ДНЕС, ВАКСИНИРАН САЩ - 336 МЛН. НАСЕЛЕНИЕ С 2000 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ДПЕС!! ЯВНО В ИНДИЯ ГИ ЛЕКУВАТ МНОООООООГО ПО- УСПЕШНО ОТ САЩ!!! РАЗБЕРЕТЕ КАК!

Ами не искат да знаят бе. Ще им пострада достойнството на професионалисти. По-добре повече жертви, отколкото малко засрамени специалисти. разберете го бе, туу ганюфци неразбрани.

Разпънаха на кръст, в образен смисъл, сатанизираха, обявиха ги за антиваксъри, хора, които рушат личното и общественото здраве, пречат на икономиката и т.н. професионалисти в областта на вирусулогията - учени и лекари, като д-р Мангъров, които се опитваха да говорят истината за проблемите около Ковида. С времето и поддръжниците на така наречените ваксини са принудани да признават фактите. И продължавам да питам защо, защо се случи всичко това, защо, защо ...

А в шибаната Германия с 84 милиона население, починалите са 86. По един на милион германци.

Имайте милост поне към децата си. Боклуци.

От цялата статистика разбрах, че сме дали над 500 милиона на лаборатории, само за едно изследване.

как в 9 милионна Сърбия починалите са само 40?

А в 65 милионна Франция починалите са само 49.

Как пък във всички други държави ваксинираните не стигат до болница. Само в Бг всичко е наопаки. Neverland. Да, може и да се заразят, но няма да станат пациенти. Ами ще ви кажа как... тук Ганьо веднага си е извадил фалшив сертификат като е бутнал на джипито една сума. Те и гърците отдавна ни хванаха. Ганьо не вярва в Ковид, но като се зарази пълни отделенията.

А в 60 милионна Италия, вчера починалите са 52. Под 1 на милион жители. Да им изпратим Мангъров, за да се поправят?

А колко са ваксинираните?

Лъжите и манипулацията в сводката продължава! Скоро ще се събуди народът!

Вчера 73 не се събудиха.Онзи ден 99 не се събудиха. Прав беше Мутафчийски. Яко мрете.

срока на иглите изтича

А в 46 милионна Испания, починалите вчера са 44. Под 1 на милион жители.

Около 13% нали таковата, там демонстрации, чудесии....

за теб може веднага още две игли, мазен трол работещ до 18:30

Аз съм си набил 5 игли. Тъп антиваксър.

България се е пречиства и вече е с един град убитаци по-малко. И продължава да се пречиства. Не е важно количеството, а е важно качеството. На това му викат естествен подбор. Жалко само за българските деца. Нищо добро не очаква тази територия в бъдеще с поколение социопати..

А във ваксинирана на 73% , 17 милионна Нидерландия починалите вчера са 3. Страната е отменила всички задължителни Ковид мерки. Включително са разрешени масовите мероприятия със 100% заетост. Гадни ниделанци. Карат българския антиваксър да се чувства зле.

1 от 73 починали 13 от 73 произволни Са ваксинирани. Изводи моля.

Ние,българите имаме мисия.Може да измрем,но няма да се ваксинираме.Това е положението.

Не трябва да се бъркаме в делата на естествения подбор.

На псевдоваксинираните!

Не мога да разбера какво толкова се страхувате от една игла! Няколко милиарда души вече са си сложили някаква ковид ваксина. Какво чакате!? Боледуването от ковид за хора над 30-40г. е далеч по-рисковано както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Това го научих по трудния начин.

А ти сигурен ли си от какво са починали тези 99? Защо не се замислиш колко хора умират от сърце, рак, диабет и други такива, но ги пишат от ковид и защо не се правят аутопсии?

Ще разбереш - след няколко години. Живи и здрави всички ще разберат.

Българския парапитек предпочита да умре, или да остане цял живот инвалид, лягайки до живот на социалната система на страната си, но експериментална течност няма да си боцне. Нищо че тази "експериментална течност" вече е ваксинирала над 2.5 милиарда души по света. Той е над тези неща.

По добре парапитек отколкото пе де рас като теб.

Ти па си мноо убаф.

Чудя се, колко е вероятно, тези ваксинирани, които влизат в болница или са починали, да са ваксинирани само по документи. Тоест, по втория начин. Реален сертификат от компютъра, а иглата изсипана в чешмата на някой подкупен лекар.

В белите страни дневно починалите от Ковид са един на милион население. В България също. Умножено по 10. Значи българите са 10 пъти по-европейци от европейците! Кой беше казал че ще мрем?

Аз искам отговор само на един въпрос, какъв процент от ваксинираните , умират на ден от каквато и болест да е, включително и от ковид от всички умрели през деня . Дали е по малък от процента на ваксинираните, ами ако се окаже че е по голям?

Информацията е леко непълна. Колко са заразените за втори път преболедували и колко от тях са починали?

Това също е част от проблема на нежеланието за ваксене. Как да се довериш да те бодат с нещо на една толкова корумпирана система! Как да повярваш на корумпета, че това е добро за тебе!

прочити на статистиката

Простата сметка по показва: Ваксинирани държави - 1 починал на 1 милион население България - 10 починали на милион население

Доколкото знам на починалите от Ковид не се прави аутопсия.

и от противогрипната ваксина ?

Смъртен акт се издава и без направена аутопсия, особено при починали хора на възраст. Аутопсии се правят само при особени случаи и то със съгласието на близките.

Тая пропагандираща ваксините статистика е без значение за една голяма група: преболедувалите.