Ваксинирани: 11.2% от новопотвърдените случаи на коронавирус, 1,4% от починалите

635 души са приети в болница за последното денонощие, от които 50 са ваксинирани (7,87%).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези въобще не са ваксинирани!Платили са си за да ходят лятото на почивка в чужбина.

Колко от тези ваксинирани са действително ваксинирани?

Кацаров, нали ГЕРБ и в частност проф Ангелов и Борисов бяха виновно за световната конспирация Ковид? Ко стана сега? Хората мрат като пилци, а ти си се скрил и никакъв не се показваш. Къде си бе гнидо?

И нали ваксините пазели......по леко щяло да протича болестта.... А то кво - бам ваксина - айде в болницата...

Я си тури един морков отзад. Ако има процент ваксинирани и са в болница, колко са онези без ваксина а?

Бе дежурен ваксър.....тука е пълно с такива...откъде ви копат бе...

Последна 4 та кожена игла директно в гърлото на ваксини раните води до пълно безсмъртие и Лили Иванов си имунитет

Яко племе сме! Има още живи антиваксъри. Дано да е задълго!

Ваксърите уж са защитени, но цял ден висят тук посрани от страх и убеждават другите, колко те са не защитени. А всъщност ваксърите мрат като мухи, но никой няма интерес да им каже.

Май не четеш, а пръдльо? Починали ваксъри - 1.4%, антиваксъри - 98.6%. Па и смятай!

Чиповете са качествени, но дънните платки дефектират често - пукат им се кондензаторите! Като се заговори, че газът посква и тока ще се вдига...

Дайте статистика по видове ваксини.

Ами като знаем колко процента са,ваксинирани,,с купени сертификати за уж ваксиниране

И от тях само един починал ? Я си направи пак сметката, виж колко са другите починали и ще ти светне , че да притежаваш едноцифрено АйКю не е гордост как при теб !!!

Те сега започват да мрат. Броят ги след 14 дни от дупченето, преди това не се броят.

8% ОТ ПОСТЪПВАЩИТЕ В БОЛНИЦА СА ВАКСИНИРАНИ Какво става? Нали ваксините трябваше да пазят именно да не се разболяват тежко гражданите?! Защото досега точно това ни разправяха, че не предпазват от заразяване, че не предпазват от пренасяне на вируси, а само да изкараме болестта по-леко. Сега се оказва, че и това не е вярно!? Какво точно правят ваксините?

Ако 100% се ваксинират то 100% от хоспитализираните ще са ваксинирани. 5% смъртност при неваксинирани 0.005% смъртност при ваксинирани

Трябва да се проследи дали "ваксинираните" са реално ваксинирани и не са си купили сертификатите, без рална ваксинация.

Колко ли от заразените ваксинирани са с фалшив сертификат?

И никога няма. Да стана бялка мишка

И грамотен няма да станеш….

Че някой да те кара?

Много ваксинирани- малко починали. Малко ваксинирани- много починали Всичко друго е задълбочаване на плитко с користна цел.

Ти си навсякъде бе ковиидиот

А ти си кретен и за да ти е по-ясно, по-добре идиот от колкото кретен!

Тая пропагандираща ваксините статистика е без значение за една голяма група: преболедувалите.

400 000 преболедували на 7 000 000 население е голямата група от 6% От още по малко значение е и за групата 20 000, дето ги няма вече, ако те успокоява

Преболедувалите нямат близки хора, които са непреболедували? Или им е все едно дали близките им ще мрат или не?

Нямам близки непреболедували. Бяхме 6, 4 - ма оцеляхме, 3-ма го изкарахме средно тежко, 1 леко, него дори не го водят преболедувал щото му направиха само антигенен тест за по- евтино, 2-мата най- възрастни починаха не без участието на здравната система. Така че за мен Рубикон е преминат и от тук нататък "транс еректус пенис миксед куо диксед сенатус пополу Романи"

В момента цялото семейство преболедували в съседната къща (7 човека) са болни отново. Миналат година го изкараха ноември месец - аз им купувах и носех продукти. Сега всички са болни отново.

Простата сметка по показва: Ваксинирани държави - 1 починал на 1 милион население България - 10 починали на милион население

и от противогрипната ваксина ?

Ако си сложа и изведнъж ще възкръснат 20 000 българи ли?

прочити на статистиката

Информацията е леко непълна. Колко са заразените за втори път преболедували и колко от тях са починали?

Аз искам отговор само на един въпрос, какъв процент от ваксинираните , умират на ден от каквато и болест да е, включително и от ковид от всички умрели през деня . Дали е по малък от процента на ваксинираните, ами ако се окаже че е по голям?

В белите страни дневно починалите от Ковид са един на милион население. В България също. Умножено по 10. Значи българите са 10 пъти по-европейци от европейците! Кой беше казал че ще мрем?

Починали с коронавирус - 21 септември 2021г.: 5 починали в Холандия (17 милиона население, 65+% ваксинирани) 1 починал в Дания (5.5 милиона население, над 80% ваксинирани) 136 починали в България (7 милиона население, под 20% ваксинирани) Когато цифрите говорят, глупаците трябва да замълчат!

Чудя се, колко е вероятно, тези ваксинирани, които влизат в болница или са починали, да са ваксинирани само по документи. Тоест, по втория начин. Реален сертификат от компютъра, а иглата изсипана в чешмата на някой подкупен лекар.

Това също е част от проблема на нежеланието за ваксене. Как да се довериш да те бодат с нещо на една толкова корумпирана система! Как да повярваш на корумпета, че това е добро за тебе!

Не мога да разбера какво толкова се страхувате от една игла! Няколко милиарда души вече са си сложили някаква ковид ваксина. Какво чакате!? Боледуването от ковид за хора над 30-40г. е далеч по-рисковано както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Това го научих по трудния начин.

Ще разбереш - след няколко години. Живи и здрави всички ще разберат.

"След няколко години", малоумник...

Българския парапитек предпочита да умре, или да остане цял живот инвалид, лягайки до живот на социалната система на страната си, но експериментална течност няма да си боцне. Нищо че тази "експериментална течност" вече е ваксинирала над 2.5 милиарда души по света. Той е над тези неща.

По добре парапитек отколкото пе де рас като теб.

Ти па си мноо убаф.

Парапитек или овца, изборът оставям на Вас.

На псевдоваксинираните!

1 от 73 починали 13 от 73 произволни Са ваксинирани. Изводи моля.

А във ваксинирана на 73% , 17 милионна Нидерландия починалите вчера са 3. Страната е отменила всички задължителни Ковид мерки. Включително са разрешени масовите мероприятия със 100% заетост. Гадни ниделанци. Карат българския антиваксър да се чувства зле.

Ние,българите имаме мисия.Може да измрем,но няма да се ваксинираме.Това е положението.

Не трябва да се бъркаме в делата на естествения подбор.

А в 46 милионна Испания, починалите вчера са 44. Под 1 на милион жители.

за теб може веднага още две игли, мазен трол работещ до 18:30

Аз съм си набил 5 игли. Тъп антиваксър.

срока на иглите изтича

Лъжите и манипулацията в сводката продължава! Скоро ще се събуди народът!

Вчера 73 не се събудиха.Онзи ден 99 не се събудиха. Прав беше Мутафчийски. Яко мрете.

А ти сигурен ли си от какво са починали тези 99? Защо не се замислиш колко хора умират от сърце, рак, диабет и други такива, но ги пишат от ковид и защо не се правят аутопсии?

Доколкото знам на починалите от Ковид не се прави аутопсия.

Смъртен акт се издава и без направена аутопсия, особено при починали хора на възраст. Аутопсии се правят само при особени случаи и то със съгласието на близките.

А в 60 милионна Италия, вчера починалите са 52. Под 1 на милион жители. Да им изпратим Мангъров, за да се поправят?

Как пък във всички други държави ваксинираните не стигат до болница. Само в Бг всичко е наопаки. Neverland. Да, може и да се заразят, но няма да станат пациенти. Ами ще ви кажа как... тук Ганьо веднага си е извадил фалшив сертификат като е бутнал на джипито една сума. Те и гърците отдавна ни хванаха. Ганьо не вярва в Ковид, но като се зарази пълни отделенията.

А в 65 милионна Франция починалите са само 49.

А колко са ваксинираните?

Около 13% нали таковата, там демонстрации, чудесии....

От цялата статистика разбрах, че сме дали над 500 милиона на лаборатории, само за едно изследване.

А в шибаната Германия с 84 милиона население, починалите са 86. По един на милион германци.

Разпънаха на кръст, в образен смисъл, сатанизираха, обявиха ги за антиваксъри, хора, които рушат личното и общественото здраве, пречат на икономиката и т.н. професионалисти в областта на вирусулогията - учени и лекари, като д-р Мангъров, които се опитваха да говорят истината за проблемите около Ковида. С времето и поддръжниците на така наречените ваксини са принудани да признават фактите. И продължавам да питам защо, защо се случи всичко това, защо, защо ...

Имайте милост поне към децата си. Боклуци.

Обърнете внимание на ИНДИЯ- МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ПОЧТИ НЕВАКСИНИРАНО И БЕДНО НАСЕЛЕНИЕ С ПОД 300 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ДНЕС, ВАКСИНИРАН САЩ - 336 МЛН. НАСЕЛЕНИЕ С 2000 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ДПЕС!! ЯВНО В ИНДИЯ ГИ ЛЕКУВАТ МНОООООООГО ПО- УСПЕШНО ОТ САЩ!!! РАЗБЕРЕТЕ КАК!

Ами не искат да знаят бе. Ще им пострада достойнството на професионалисти. По-добре повече жертви, отколкото малко засрамени специалисти. разберете го бе, туу ганюфци неразбрани.

как в 9 милионна Сърбия починалите са само 40?

Повечето хора вярваха, че ваксините ще подействат, както много други преди тях и ще блокират разпространението на инфекцията. В този момент, хората наистина повярваха на това, което шефът на CDC каза. "Събраните данни на CDC днес предполагат, че ваксинираните хора не са носители на вируса, те не се разболяват," Рошел Валински каза пред Рейчъл Медоу. "И това е така не само при клиничните проучвания, същото показват и данните от това, което се случва по света." "Вие няма да се заразите с COVID, ако сте напълно ваксинирани", заяви президентът Байдън, изказвайки гласно онова, което беше общата гледна точка през лятото на 2021. Оказа се, разбира се, че това съвсем не е така. "Не е сложно за разбиране! Ето малко факти по дати както ни ги пускаха от лабораториите: "Януари 2021г. "Ваксините предпазват от заразяване"; Февруари 2021г. Ваксините не предпазват от заразяване, обаче ваксинираните не могат да разпространяват заразата; Март 2021г. Ваксинираните също били заразни, ама със 76% по-малко от неваксинираните, тъй като произвеждали по-малко вируси; Април 2021г. Ваксинираните могат да се заразят и да заразяват другите, също както и неваксинираните, ама карат болестта 94% по-леко; Май 2021г. Някои от ваксините не са ефективни срещу някои щамове; Юни 2021г. Всички ваксини не са ефективни срещу някои щамове; Юли 2021г. Ще трябва да ви сложат трета доза, или яко ще мрете; Август 2021г. Ваксините не предпозват от заразяване, не предпазват от заболяване, не спират разпространението на вируса, но ако въпреки това не искате да си ги слагате , сте антиваксъри и идиоти. Вицът е по истински случай.” В началото на пропагандата казваха "С ваксината нито се разболяваш, нито заразяваш"... когато ваксинираните започнаха да се разболяват и да заразяват казваха "с ваксината можеш да се заразиш, но поне не боледуваш"... Когато ваксинираните започнаха да боледуват от страничните ефекти на течността, както и от модерния щам казаха "с ваксината може и да имаш някои странични реакции и да се разболееш, но поне няма да попаднеш в реанимация"... Когато болшинството от пациентите в реанимация станаха ваксинираните, казаха " може с ваксината да попаднеш в реанимация, но поне няма да умреш"... Сега, когато ваксинираните започнаха да умират, какво ще кажат: "Може и да умреш, но поне няма да попаднеш в Ада"?

Много точно си го описал но явно Много хора имат къса памет . Самият факт, че се дават бонуси в казина ,разиграват се томболи, дават се ваучери за магазини дискредитира тотално ваксинацията.

След като властите официално са подкрепящи проваксърство с чужди експериментални препарати, които хипотетично не са класически ваксини, защо трябва да вярваме на очевидни стъкмистики?

Четете глупаци: Норвегия Според националния Институт за обществено здраве с поне една доза до момента са ваксинирани около 76 процента от норвежците, а имунизираните с две дози са 67 процента от населението.

Браво. Това са хора за пример. Норвежците са най прогресивната част от цялото прогресивно човечество.

Те продължават да имат стотици заразени всеки ден и наскоро починаха 9 човека, което е над процент от всички починали при тях.

Колко фалшиво ваксинирани?

Ами няма такива, до доказва на противното.

ТОВА Е ОПОРКА НА ПРОВАКСЪРСТВОТО С ПРЕПАРАТ, КОЙТО ДОРИ НЯМА ОСНОВАНИЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ВАКСИНА. ТОЙ Е НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА " ВАКСИНА", ДОПУСКА РАЗБОЛЯВАНЕ И ТОВА ВОДИ САМО ДО ПО- ГОЛЯМО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И УСКОРЕНИ МУТАЦИИ.