17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Пфайзер или добри новини или нищо. Има повече умрели след Пфайзер отколкото след АстраЗенека, но медиите и политиците водят война срещу АстраЗенека. Вече е пълен абсурд и предполагам скоро ще забранят АстраЗенека и ще увеличат цените на Пфайзер.

Мутри ВЪН!? Питах, кой знае съдържанието на пфайзер и модерна шишетата кво е!? Дори водещи международни лркулярни генетици в света питат и не знаят, и настояват всяко стотно шише да се отделя за криминален анализ , защото тия фашисти ще бъдат спряни и ще отговарят пред съда рано или късно...Колко РНКи има в шишетата , един вид РНК или 10 вида или колко!? Каква е химическата им модификация за да служат като mRNA, а не категории siRNA или, guide RNA for DNA CRISP editing!? В кои клетки инвазират тия РНК, колко време стоят там , как се детоксикира от тялото...Съдържат ли изкуствени химически модифицирани бази урацил, така че нуклеазите никога да не унищожат тази РНК от клетките!?!? Защо ужасните странични реакции от ваксините са постоянни, не отминават и не отслабват!?

"Дори водещи международни лркулярни генетици в света питат и не знаят, и настояват всяко стотно шише да се отделя за криминален анализ" - и къде точно питат ? В troll.RU ? Дтеба в копейкаджията фашистки

Сирийски Оксфорд и Свободен!? Университет.. Хаха кил геноцидов сам си е писал лъжите в рая статия....а около мен всички ваксинирани измряха или берат душа...затварят им телефоните фашистите е бели престилки, а като включиш телевизора все едно нЕкви луди говорят зомбирани пълни лъжи и манипулират престъпно нови и нови жертви на ваксините

Сороски...и телефона ми не ще да изписва името на боклука

Логично е да намалят заболелите, но не от ваксината а защото измряха миналата година. Сега не останаха старци за умиране!

Така написаното заглавие звучи че старците ще станат почти безсмъртни. Умират 50 пъти по малко от нормалното.

Напротив, от ковид умират 50 пъти повече от нормалното. Зависи ке считаш за нормално де, все пак то е въпрос на лично възприятие.

2021-04-15 11:31:18 до Зевзек (нерегистриран) Не им обяснявай на тези тарамбуки. Във Бразилия починаха 1300 деца, има огромна статия в BBC от днес, но Ганю така и не вярва. То е добре да си недоверчив, но е важно да проверяваш фактите. България е на едно от първите места в света по смърност от Ковид. БГ-то вика надписани са бройките. За миналата година направихме над 13% увеличение на общата смъртност, бг-то игнорира този факт, защото вече няма какво да каже. Израел, Англия, Щатите, а и Европа напредват с ваксинцията и в някакво време ще отворят напълно икономиките си, а ние тук едвам ще кретаме от глад, защото не вярваме в нищо, изоставаме с ваксинацията и отново пак някой друг ще ни е виновен. Айде бийте минусите! Израел, Англия, Щатите, а и Европа напредват с ваксинацията и в някакво време ще отворят напълно икономиките си ... И ще ваксинират непрекъснато казваш, а? Срещу вирус, който мутира най-малко два пъти годишно. Явно ваксинациите сега започват, така ли да разбираме?

Пълна лъжа както винаги в Испания съм и откакто започна ваксинирането в старческите домове много повече стари хора умряха,в резиденции в които нямаше нито един заразен нито починал цяла година ,след ваксинирането хората се разболяваха ,всички в дома даваха позитивен тест и около 30 % умираха.Има информация за около 50 такива случая ,за съжаление обикновенно ги публикуват само в локалните вестници,в медиите няма да чуете нищо.

Тези мики маус твърдения можеш да ги разправяш на маймуните в зоопарка. Ако беше вярно твърдението ти, тогава в Израел почти всички хора трябваше да са измряли. Фактите показват точно обратното.

Единият казва "30 % от старците умираха". Другият разбира "почти всички хора трябваше да са измряли". Намери проблема. А че в Израел умряха много хора го каза и едно изледване цитирано дори от тяхното здравно министерство. Цитат: "Pfizer's vaccine killed ‘about 40 times more (elderly) people’ and ‘260 times’ more of the young than ‘what the COVID-19 virus would have claimed in the given time frame.’"

Цитат: "Pfizer's vaccine killed ‘about 40 times more (elderly) people’ and ‘260 times’ more of the young than ‘what the COVID-19 virus would have claimed in the given time frame.’" От същата статия, която вадиш горното изречения си пропуснал да извадиш следващите изречения. Ах, ти какъв си долен лъжец и манипулатор. Ето, нека останалите хора прочетат какво си спестил. Цялата статия всъщност се казва "Why deaths reported following COVID-19 vaccinations are no immediate cause for alarm" ... точно обратното на това, което твърдиш. An investigation by fact checkers at Health Feedback, however, found that data published by the Israeli health ministry "actually points to the vaccine reducing the likelihood of dying from COVID-19, in both the young and the old". "The data showed that the majority of COVID-19 deaths in vaccinated people occurred in those who had received only one dose," Health Feedback reported. "This isn't as unexpected as the post claimed, as these people hadn't fully developed immunity and were still as vulnerable to COVID-19 as unvaccinated people."

Ако беше прочел щеше да знаеш, че най - много мутации стават когато има много неваксинирани и огромен на брой боледуващи..... и да прав си, заради това, че масово във бг не искат да се ваксинират... ще се наложи постоянно да се ваксинираме, заради големия брой на бъдещи мутации. Разбери, че света затвори с надежда ваксинациите да напреднат и за това централните банки печатат пари като ненормални, за да не паднем от високо. Това печатане на пари, както и да стоим затворени няма как да продължи вечно. В един момент ще се наложи да отворим и тогава във бг ще имаме двойна трагедия, хем от умрели от ковид, хем от умрели от глад. И още нещо... в началото всеки вирус е опасен, после мутира в по - леки варианти, както е грип-а. Някога грипа е отнел живота на над 50 милиона човека, сега го караме в повечето случаи на крак без значение дали имаш ваксина или не. С ваксината представяш на огранизма си веднъж този вирус, за да може имунната система да е наясно, че има такова нещо. После като мутира, дори да не си ваксиниран ще има все по - малка вероятност от фаталити и т.н.

" много мутации стават когато има много неваксинирани и огромен на брой боледуващи" Не! Ефектът е Antigenic escape се благоприятства неимуверно от масовата ваксинация!!!!

Вече съм абсолютно сигурен, че някой ти плаща да пишеш глупости. Оставям ти цялата арена, явно хората ти вярват, минусите на моите коментари и плюсовете на твоите го показват. Независимо, че дори постнах статията от горе, която си манипулирал и си сложил един ред.

3евзек

Г-жо ХАХА, При 0 заразени се случват точно 0 мутации. Antigenic escape е друго. Взевми прочети малко по-внимателно. Това е селекция на щамове, които имунната система, иначе казано ваксината, не лови. Селекцията не е мутация и няма нищо общо с това как един нов щам е образуван. Броят и видът на мутациите зависи изцяло от броя на заразените и от късмета. От броя на заразените, казах по-нагоре защо. От късмета зависи, защото на 1000 мутации една е жизнеспособна, а на оцелелите също им трябва късмет, за да се размножат дотолкова, че да напуснат тялото на гостоприемника си в количества, които са способни да заразяват. За обикновено оцеляване и доминиране става дума, а ти сега си тръгнала да измисляш някаква нова дарвинова теория.

Ами прочел съм съвсем различно от това, което пишеш тук, че масовите ваксинации предизвикват мутации на вируса, ТОВА СЪМ ПРОЧЕЛ. И е логично, защото вирусът за да оцелее трябва да мутира за да избегне ваксинационната бариера. И друг ти го написа по-долу.

и един мармот завива шокалад...

дежурен,браво,бързо цъкна минуса,ще заработиш добре днес

Не изкарват никакви числа и за периоди. Но и тук си личи една от изцепките на НОЩ, по-точно Кунчев. Дето като чу евреите да казват 94% ефективност на Пфайзер и каза, че на първа доза ефективността била 40-50%, като очевидно го цепна у средата. ;) Което логически си е пълен абсурд. Дори математически е така, че ако 50 е ефективност на първа доза, то на втора ще е 50% от останалите неимунизирани или сумарно 75% ефективност за втора доза. Това без медицинските фактори, че разни не могат да придобият имунитет. Че сигурно реагира различно на втора доза и даже може да се атакува, поне класическите с носители и така нататък. Тук твърдят 72% ефективност на първа доза. Къде са 40-50% ефективност на Кунчев? Някакво хрумване ни го представят за авторитетно заключение. ;)

Ефикасността на първата доза 14 дни след поставянето е около 50% по официалните данни от първичното проучване на производителя. Това обхваща САМО периода от 14 до 21 ден, щото на ден 21 се поставя втората доза. Някои от последващите проучвания са за по-дълъг период и затова определят по-висока ефикасност. Това е възможно, защото на някои места втората доза не се поставя след 21 дни, а по-късно. Т.е. има по-дълъг период, в който е активна само първата доза, а имунната система междувременно изработва още антитела, което повишава ефикасността на тази единствена доза.

Може ли 3-4 примерни числа? Примерно първа вълна на заразяване, без разлика в състава на дома, х заразени, у починали. Втора вълна ...

Малий, затуй ли шефа на Файзъра нисай факфинирал. То туй съживяулу ора бя.

много скапан ник си си избрал пич

"Поставянето на двете дози на ваксината на "Пфайзер" е намалило с 98% смъртността в старческите домове в Каталуния и с 97 на сто хоспитализациите." Ето нагледно за всички антиваксъри. Ваксината направи старците безсмъртни! Сложиха им я и вече никой не умира!!!

Като им гледам статистиките на испанците, то в старческите домове от 2-4 месеца вече няма старци. Така естествения подбор си каза думата

Пропуснал си факта, че за разлика от останалата фауна и флора, естественият подбор при човека в голяма степен е резултат от използването на сивото вещество. Някои не го използват добре и затова не си мият ръцете, други на престрелка се явяват с мускули или с ножове, трети не признават постиженията на вирусологията...

Изчезваща, болна и стара държава. Това е естественият подбор.

А ние вЕрваме рЕзко на всички добри новини за ваксите.

В Англия и Израел пандемията приключи, благодарение на ваксиноте. Тук умират по 200 на ден. Боледуват хиляди. 800 в интензивни отделения.

Излез от филма, пич

3евзек

Вчера един излезе от филма през прозореца на отделението. Дано издържиш да останеш вътре, ако ти се случи.

Вчера един му падна кафето на клавиатурата. Ти ли беше?

3евзек

Маймуна Зевзек, Защо пак сменяш темата бе?

Сега е на мода да не вярват на резултата ваксинацията. По принцип повечето я карат на вяра и на индивидуални умозаключения базирани на липса на знания в съответната сфера.

Миналата година по същото време "случаите" намаляха. Тогава ваксинация нямаше. Ама дай да караме на индивидуални умозаключения базирани на липса на знания в съответната сфера.

С ХВАЛБИТЕ НА ПОРЕДНИЯ БОКЛУК И УБИЕЦ

Е, чак пък толкова. Обикновен грип е все пак, какво има да му хвалиш?

Не е обикновен грип. Много по-добре е от обикновен грип, защото грипа е опасен за младите. Тази лека настинка гони дебелите, болните и старите - както всички настинки.

3евзек

В последите 10 години сигурно имаш 200 случая на грип във фамилията си - баби, дядовци, майка, баща, братя, сестри, деца, братовчеди... Колко млади от тях умряха от грип или лежаха в болница заради него? Нито един, нали?

Не им обяснявай на тези тарамбуки. Във Бразилия починаха 1300 деца, има огромна статия в BBC от днес, но Ганю така и не вярва. То е добре да си недоверчив, но е важно да проверяваш фактите. България е на едно от първите места в света по смърност от Ковид. БГ-то вика надписани са бройките. За миналата година направихме над 13% увеличение на общата смъртност, бг-то игнорира този факт, защото вече няма какво да каже. Израел, Англия, Щатите, а и Европа напредват с ваксинцията и в някакво време ще отворят напълно икономиките си, а ние тук едвам ще кретаме от глад, защото не вярваме в нищо, изоставаме с ваксинацията и отново пак някой друг ще ни е виновен. Айде бийте минусите!

1. Умират стари, болни и хора с огромно наднормено тегло 2. В болниците има неадекватно "лечение" 3. Ваксините причиняват повече вреда отколкото полза за огромната маса от хора 4. България е на едно от първите места по смъртност от всички причини от 20 години 5. "Свръх"-смъртността по статистиката на НСИ и лесно обяснена с ненормалните садистични противоепидемични мерки. Умрели са в пъти повече хора от всички причини, а не от Ковид по собствената им преувеличена статистика. 6. Целият свят влиза във икономическа криза, защото хората стоят затворени повече от година. 7. Как може да има хора, които са толкова сляпи, че да не виждат елементарни неща? Какво трябва да ви се случи, за да излезете от паралелната реалност в която живеете?

Как може българина да си мисли, че е най - умен и най - хитър и най - най , а всички статистики в последните много десетилетия да показват, че ние вървим само на долу спрямо всички. Обясних ти вече - Бразилия 1300 БЕБЕТА са умряли, кое точно не разбра????? Ами отвори и прочети. Всичките ти 7 точки показват, че точно ти си един от слепците, от големите многознайковци, които вместо да прочетат и да проверят дали те не са в грешка, бълват гениалните прозрения и хората им се връзват.

Нито за момент не вярвам че тази настинка е убила 1300 бебета в Бразилия. Едниственият начин това да стане е ако са били вече болни или преди това са били ваксинирани с другите отрови, които дават на бебетата. Отдавна се знае, че ДТК ваксината убива повече бебета отколкото теоритично "спасява". За да разбереш това не трябва да си "по-умен" или "по-хитър", а да имаш възможност да мислиш критично и логично. Качества които са крайно нежелани от земните ни господари.

Така е, BBC пуснат новини само насочени в това, да заблудят прозорливия българин! Но ето, твоето критично мислене и наблюдателност го хвана! Респект! В цялата държава преобладават такива експерти и за тва сме в топа на цивилизацията!

3евзек

Ало, Маймуната адаш, Защо при същите противоепидемични мерки не се наблюдаваха същоте ефекти минаата пролет? И защо по една случайност се наблюдават само при епидемична вълна? Защо лъжеш бе?

Тоя е от зомбитата дето знаят , че основното занимание на медиците е да разболява хората като им взимат парите. Най-ниско в социалната стълбица са недоверчивите глупаци. Глупака по презумпция трябва да разчита на доверие към знаещите и можещите. Иначе е за никъде.