Ваксината на "Пфайзер" е ефикасна след втората доза, "Модерна" - след трета

Ефикасността на ваксината на "Пфайзер" намалява силно, ако е поставена само една доза. Трета доза от "Модерна" пък пази от опасните бразилски и южноафрикански щамове на коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ваксини са най ефективни когато си ги слагаш през седмица до живот !

Боцкайте се, ще има за всички. Ще направим абонамент - всеки месец нова доза ваксина, нищо, че Коритаров се беше ваксинирал, знаете какво се случи ...

Коритаров почина от инфаркт.

Путин: Руската ваксина е надеждна като автомат Калашников

1. Най-безопасна си остава класическата пастьоровска ваксина от КИТАЙ! Всичко останало е дърта лъжа и измама! 2. Тоз "очиталтия министър професор Ангелов" дето 1 ден няма микробиологична работа (аз имам 16 години). Ми обяснява както и "професорката" Ива Христова, че видите ли РНК ваксината била super&hyper БЕЗОПАСНА! 3. Таз професорка не съм я чул нито веднъж (явно е некомпетентна) да спомене процесите ТРАНФОРМАЦИЯ, ТРАНСДУКЦИЯ и КОНЮГАЦИЯ при вирусите(в частност фагите)! 4. При РНК ваксините е възможен процес на плазмидна конюгация и HFR, понеже този вирус е чревен и спокойно може да обменя генетична информация с пламзидите на ентеробактериите! за което другарката професорка Ива Христова хал-хабер си няма. 5. Възможен е процес и на транформация в цитоплазмата вектори за целта има. 6. DNA->RNA->Protein! Covid 19 е RNA+ вирус който се реплицира директно цитоплазмата на клетката и е много по-бърз от д RNA- вирусите Човек, която смята себе си за ОПИТЕН ЗАЕК(гризач) може да експериментира с "БЕЗОПАСНАТА" RNA-ВАКСИНА! Последствията може да са катастрофални, защото генетичния материал който си вкарвате е леко атенюиран! 7. Ива Христова и до ден днешен манупулира обществето за вирусните мутации и мутационна честотта, която е изключително висока! Ако това е "естествена" промяна на вирусния геном - явно има и помощ отвън (човешка намеса)! Тази жена не е наясно кои са съответните фактори, които водят до естествени и изкуствени мутиции и НЕПРАВИЛНО СЕ ПОЗОВАВА НА ЧИСЛАТА! 8. Лошото е, че при този вирус няма вирус пик с максимална вирулентност, но от 1 щам, тук вирулентността винаги е висока но за сметка на поне 10-тина различни щама.

В Европа умрелите от вакса до 24 Април са около 8 500 а инвалидите- 350 000. И това е официална статистика. Представете си неофициалната. Геноцида върви с пълна сила.

Всеки сам да си преценява дали и с какво да се боцка. Аз се боднах с Модерна за първа доза и имах такива усложнения, че ми беше препоръчано лекарите, а и аз отказах втора доза.

Три месеца след втората доза на Пфайзер се заразих с ковид. Назофарингеална форба. Тежко главоболие и конюнктивит. Без задух. със здраве.

Ами те 90% от заразените го карат по същия начин или не усещат нищо . И защо да се ваксинирам като пак ще се разболея ?

Не спряхте да пишете простотии.

Един доцент в Иван Рилски ми каза че всички ваксини предпазват между 70 и 80 % всичко друго е търговски войни и пропаганда . Който иска да е свободен да сложи от някаква от многото които ги има вече в изобилие и да не философства щото като гледам българинат е тъпо парче ....тоя е само по конспирацийте ....а тия електронни медийки само ги облъчват за да си тъпчат гушките с кинти....шматки колкото искаш

Колкото и да плюете накрая всички ще се ваксинирате. Ако не желаете доброволно ще стане со благо и малце кютек. Къде ще ходите. Аман от пишман революционери.

Важното е маскираните да се бодат. 4-5 пъти е най-сигурно, в комбинация и с други ваксини.

Най-голямото реално изследване, поръчано от специалисти от Пфайзер. Прочетете ли тази тотална глупост, безсмислено е да си губите време за останалото. Информацията е изкривена и натъкмена. Точно за Израел има независимо проучване на учени от Унивнрситета в Марсилия, които доказват, че използвагето на Пфайзер при хора 85+ води до двойно увеличение на смъртността. Всички страни, предплатили Пфайзер подписват договор за тишина. Не се публикуват данни за странични ефекти в продължение на 15 години. Сиятай-ефикасността на този експеримент ще бъде известна през 2036 година. Ваксинирайте се с векторните, проучени ваксини. Не на Пфайзер и Модерна. Да на Астра, Янсен и най-добрата Спутник!

за зарибяването с Пхайзер-Бионтек и МоdеRNA. Това са двете най-опасни "ваксини" на пазара. Векторните ваксини са по-безопасни, а най-сигурно за здравето е поддържане на добра имунна система и никакви експерименти с така наречените "ваксини". След "ваксинирането" идва умирането. Нека нещастните, които подписват, че са съгласни да понесат цялата отговорност за своята наивност (глупост) и освобождават от отговорност ФАРМАФИЯТА, да знаят, че след като ги инжектират с неизвестно какво, връщане назад няма. Единствено смъртта е сигурна. И за "ваксинирани" и за неваксинирани. Разликата е, че неваксинираните ще могат да раждат, без да се страхуват, че ще родят увредени деца, а за "ваксинираните" никой не гарантира, че въобще ще могат да раждат деца след инжекциите и че няма да се разболеят от болести като МС, рак, алцхаймер...

Да почива в мир . Много тъжно.

И тя ли е подписала?

Като чета разбирам че всички са много компетентни относно новите ваксини те още тези където са ги създали незнаят колко са ефикасни и колко вредни но българина вече знае всичко както обикновено

АЗ след 4-та,а джони след 5-та игла

"Модерна--- тя по зле от Китайската много не ефективна-

Каквито и статистики да се пускат, нека гледаме какво Става у нас първо. А тук цифрите са: Само около 220 000 са получили по 2 дози ваксини, това са по- малко от 3% от населението. Въпреки агресивната реклама, въпреки хвалбите на управляващите. Едва 19% изявяват желание да се имунират, при проведено проучване. Тъй че за добро или за лошо, у нас епидемията с ваксини няма да я преборим

Аз мисля че ще е за добро.

Числата са...

Ваксината "Мастика" е ефикасна веднага на момента. Но се иска постоянен прием в малки дози

"Пфайзер" -ДВУдозова; "Модерна" - ТРИдозова; "Спутник лайт" - ЕДНОдозова. На печелившите КЪСМЕТ!

Дали е ефективна след 33-то убождане? И след като си им напълнил гушите със стотици долари.Идеята на тези ваксини е да носят огромни приходи на производителите си за максимално дълъг период.Така че не чакайте скоро да се свърши.Сега ще наизлязат десетки мутации и непрекъснато ще трябва да се бодете.Ставате крепостни на фармацевтичната мафия.

Заглавието – трагично и подвеждащо. Преводът – трагичен. Редакцията – липсваща и трагична. Трагедия е целият ви сайт...

Астра Зенека след погребението

Абе всеки месец по ваксина. Така се правят милиарди. Срещу тази " агитация" Израел сигурно са получили някоя серия безплатни ваксини.

Двете дози се поставят в рамките на един месец, ганьо. И си защитен доживот срещу този конкретен щам, няма нужда да ходиш всеки месец пак.

А като си преболедувал си защитен само 6 месеца, а Говньо?

И това ли го прочете във "Фейсбук" и веднага се почувства експерт, ганьо?

Ти не схващаш иронията ми

За да проявяваш разбираема ирония се иска интелект.

Нищо, което е в срок на проучване и има странични ефекти не може да мине за спасяване от боледуване. Около мен мрат като мухи. Седят на маса, говорят, забавляват се и хоп! Падат. И умират. Ааа, не! Мерси ще кажа аз, на таз' любов!

Taка е, ама виж колко зомбита са ти нацъкали минусите. Ей така се чистят глупаците

Аааа, не ми пречат. Нищо, което се ползва на ток не ме впечатлява. :)) Интернет имам предвид.

А пък след 68-ма доза вече ставате богове !

Пригответе се цял живот да си биете ваксини ! Целият арсенал !

Астра зенека след четвъртата!

Защото е най-добрата! А на тези с Модерна, да не им дават паспортите, преди третата доза!

Заглавието е доста тенденциозно и подвеждащо! Ваксините на Пфайзер и Модерна са сходни! И двете имат подготвена трета игла за повишаване на ефективността срещу новите щамове, която ще пуснат ако и кьдето се наложи! Хайде, не така с методите на жьлтата преса!

Ще се направи необходимото навсякъде да се " наложи" да се бие трета доза. И не само, ти бъди спокоен.

ами на Супник 5? След 5тата паничка ли?

Израелците нито ще се минат, нито ще си рискуват населението! Щом като са поръчали САМО Файзер и ползват САМО Ф16, значи това е най ефективно! Така че скъпи мили сънародници...повече Файзер и Ф16-ски ;-)

По-добре хапчетата.

По принцип си прав, но както е казал народа "много хубаво не е на хубаво". Проучванията дали след n-тата доза няма да се получат автоимунни заболявания ще бъдат готови чак след години.

те затова не платиха на Пфайзър последните доставки-защото са много ефикасни ваксините :) Естествено стресираните хипохондрици не четат такава информация, а с трепет чакат животоспасяващата спринцовка..нищо, че са прекарали грипа без да го забележат :)