17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американско "правосъдие" в действие. Няма човек, няма проблем.

Какво толкова са го пазели тоя трафикант педофил?!? Добре си е турил въжето,друга присъда едва ли е заслужавал!

пазеха го за да издаде колегите си...

ай-стига-бе, а тук ни ожбясняват че само в Русия биват убивани неудобни затворници, докато в Америка всичко си е супер, законът се спазва, системата работи бизупречно и т.н. А то какво излезе? Че там убиват неудобните доста по-бързо и нагло. Този преди 2 седмици го пребиха, явно за да го сплашат, а сега направо го (само)обесиха. Бил Клинтън бил летял 10 пъти със самолета му "Лолита"... принц Андрю бил гост на острова му и се забавлявал с малолетни... Абе пълен фарс е това американско правосъдие. То може само да лови рускини (като Бутина) и да ги държи под 24-часово наблюдение цели 6 месеца, но за този педофил нямало персонал и пари за да го "пазят".

Забавното е , че гражданите не прявяват съмнение в достоверността на самоубийството, имайки предвид имената, които изкочиха при разследването... те продължават да вярват на тези имена и продължават да си мислят, че тръмп е най-големия им проб, а всъщност е най-мирополагащия президент от десетилетия - не е започнал нито една офанзива а единствено играе със санкции. Това трябва да ни даде извода, че политиката на всякъде е факед и всеки трябва да се съсредоточи в правенето на успешен бизнес и пари за да може да живее така, че да не става сутрин с идеята как държавата му е зле.

А адвокатът му още в Неделя заяви че Епстийн не се е самоубил и обявеният за първи опит за самоубийство наистина е бил първи опит... но за убийството му;)

Ппехваленото Американско общество ..... без ценности и морал!

Напротив, съучастниците му спят доста по-спокойно.

Тоя го самоубиха, американските затвори са строго охранявани, практически е не възможно сам да се убиеш