Коментари - В Турция поставяли погрешка Covid ваксини на бебета под 1 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен да е било грешка...

"Същевременно Куругьол заяви, че не са наблюдавани никакви странични ефекти при ваксинираните бебета." Че някой някога чувал ли при позволените медии за странични ефекти при ваксинирани бебета?

Тия май са преизпълнили плана със 120% ... Ха-ха-ха ...

Грешка ли... за растрел са всички ...Слепи ли са,че не виждат какво слагат ! Кръв ще се леее само да си помисли някой в БГ да се ваксинират бебета с тия разтвори, които никой не знае какво има вътре !!

Съд

Значи преди да почнете да коментирате статията, то бих казъл първо да не и вярвате! Не за друго ми тя казва в турция са ваксинирани 106 милиона души, е при положение че турция е само 80 милиона души, то се чудя от де да се взели тези 20 - 30 милиона отгоре, че и да са ваксинирани! Някак си таз статия някак си има нещо което да не е истина!

По грешка или по поръчка?

При авторитарни/тоталитарни държави грешки няма. Има само грешни решения на Бащицата. Защото той взима решенията за всички. пп: Чалева, веднъж "погрешка", втори път "по погрешка". Айде харесайте си едното. Жена на години сте, все пак. Младите имат извинение, вие не. ппп: Верният отговор е "погрешка".

При първа доза и хероина няма странични ефекти.А това си е престъпление и то умишлено.

Турците са напред с материала. Ваксинирани са на 200 процента . Ха,ха,ха.

Но най на далавера ще са ако напипат голема група склеротици и алцхаймери. Ше моат да ги дупчат всеки ден.

Черен ден е за троловете днес. Сега пък се оказа че ваксините против ковид не са направили нищо на бебета. Ужас! Накрая ще излезе че са безопасни. Не че при поставени вече няколко милиарда дози някой нормално мислещ се е съмнявал. Изключително неприятни грешки. Повече дори от на оня бразилец дето се беше ваксинирал по няколко пъти с всички налични варианти ковидваксини в Бразилия. И нищо не му станало представете си. Значи лъжеш, мажеш, разколебаваш, манипулираш ден след ден и нощ след нощ. Хората почват да ти вярват, връзват се, плашат се, съмняват се. И изведнъж... Някой тъпак вземе че направи някоя идиотщина и целият труд отива в канала. Не може така.

Тъпак си ти! Само първосигналник може да се заблуждава, че няма дълготрайни ефекти (както при всяко лекарство и ваксина)!

Ми като ти е все едно вземи се ваксинирай ма! Какво джафкаш ежедневно против ваксини и мерки? Или и ти като целия ви офис сте си ваксинирани всъщност? Тъй де. Пропаганда, пропаганда ама здравето си е най-важно. Спокойно няма да ви издам.

Това е направено умишлено , за опит . По време на възродителния процес имаше случай БГ Лекари и Сестри с тусрко самосъзнание инжектираха отрова на пациенти , заради отмъщение по шериата .

Като гледам май на теб ти е причерняло ... Дали са безопасни скоро няма да разберем, но че са безполезни е ясно вече!

Кой е казал че се заблуждавам? Естествено че има дълготраен ефект ваксината. Още имам антитела срещу този коронавирус. А ваксината беше преди няколко месеца. Ужас! Май ще ми е за цял живот.

Тъкмо ми беше скучно. Сега ще гледам сеира на троловете как с пот на чело ще разсейват хората с какви ли не простотии за да не изпъква толкова факта че ковидваксините май са безопасни дори и за бебета. Мъка!

Много яка статистика, също като нашата ! При 80 милиона турци заедно с бебетат, са ваксинирани 106 милиона. Тия значи са ваксинирали не само всички бебета, ами и умрелите в последните 50 години. Имам едно въпросче . . . да не би тези "случайно" ваксинирани бебенца да са от кюрдски, български или гръцки произход ? И още едно . . . . прави ли са или не докторката и адвоката във варна когато са искали номера на разрешението с което са допуснати за употреба ваксините които са били поставяни от мобилния екип пред морската градина във Варна ?

Соросоиден, Де_Бил Гейтски трол да нарича другите - тролове ! При теб май има доста странични ефекти от тези ваксини ? Вече даже не знаеш кой си !

Ето единият вариант да разсеяме хората за да не решат че са безопасни ваксините щом не вредят на бебета е да се хванем за гафовете на дира и да посеем съмнение във всичко написано. Като не успеят да наведат нещата на тролоугодни изводи...

Много добре знам кой съм. Някой който ще ви накара да се поизпотите за копейките си. Вашите трийсет сребърника просто с целувка няма да ги изкарате.

80 милиона по две дози прави 160 милиона! А хулиганите от Варна не са прави. Трябва да искат инфо и сертификати от здравното министерство или поне РЗИ-Варна. Докторите са само изпълнители, не са доставчици на ваксини и търговци.

Ето за такива като теб имах предвид, че трябва да е задължителна ваксинацията ! Щом на турските бебета не вредят и на теб няма да ти навредят. Боцни се 2-3 пъти, че да миряса света от такива. Ще си защитен до края на и без това краткия си безмислен и жалък живот. Вие нямате право даже да стъпвате по тази планета !

са на сайта на ИАЛ номерата на тези разрешения бе! Тези малоумните защо са ги търсили в този парк във Варна? На кое лекарство разрешителното седи в аптеката? Пък и се предполага да е едно. Затова на сайта има номерата. В кратките характеристики примерно.

Ти си в грешка, защото не четеш, а само тролиш ! В статията си пише, че с втора доза са ваксинирани 53 милиона. 80 + 53 не прави 106

Боцнах се наистина. Два пъти. И съм си ОК. Доста хора дето не го направиха обаче животът им се оказа доста по-кратък от предвиденото. Но това го знаете. Дори заслуги имате затова.

Искаха разрешение и от РЗИ и от Здравното Министерство и от Агенцията по лекарствата. Такова разрешение не съществува. Всичко е записано във видеото, няма нищо неясно. Освен за такива като теб, на които им е платено да лъжат и заблуждават хората. Някой ден ще увиснете на въжето ! Новият Нюрнбергски процес наближава !

Дай линка с разрешението на ИАЛ ! Или май не си проверил, че такова разрешение не съществува ?

Прав си ! При теб от сега си личи, че ще е за цял живот! Вече имаш трайни и необратими увреждания.

троляците или са тъпи или се правят на такива успешно. Защото във всички документи пише притежател на разрешението за употреба е еди коя си фирма производител или търговец. Страшно е трудно да се предположи че разрешенията ги имат фирмите дето ги притежават. И сега съвсем ще ме намразят всички тролове, но всички разрешения на всички лекарства са временни. Важат за определен период и след него се разглеждат на ново и се подновяват евентуално.

Тъпото си е тъпо и задника си не може да намери ако ще с две ръце да търси. Напиши примерно „Комирнати кратка характеристика“ в Гугъл и чети. Накрая на PDF-a е. И излиза и от сайта на ИАЛ и от сайта на МЗ. Или Ваксзеврия кратка характеристика или всичките рагистрирани у нас ако искаш.

Антитела за цял живот и непоносимост към лъжливи тролове. Ама второто си ми е отпреди ваксинацията.

Ми нищо че си боледувала от нещо някога.Ваксинирай се. Виждаш че и на бебета не вреди. Израелците проучване правиха. Най-добре са защитени ваксинираните преболедували. Не са ли от вашия офис тези дето се объркаха да дават линкове към него? Колко ти е голямо детето че дуднеш между другото?

Принципно турците са ок. 90 млн., хубаво е че са преизпълнили ваксинационния план на 125%.

Мани ги - това са паразити. Искат на нашия имунитет да се озовават. Безотговорни потенциални убийци, защото всеки, който откажат да се ваксинира и после умре от ковид, ще е на тяхната сметка. До тук никой, който се е ваксинирал не му е станало нищо, но за обратното не е точно така. Ако си здрав, млад и си го изкарал, трай си. Но за много хора единственото спасение е ваксината и като ги заливате с вашите плоскоумни теории им отнемане шанса за живот.

На Вас инжектираха ли Ви отрова?

Явно върви и преброяване паралелно с боцкането.