17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се замислят догодина за едно риалити в БПЦ. Ще има от всичко- много интриги, много гонения, анатеми, цветущи изрази и всичко това поръсено с щипка педофолия.

Можете ли поне да ми обясните, кое му е личното и тайнственото на тоя ритуал? Това да не ви е взимане на аяуаска? И какво БПЦ е направила за някоя уязвима група в България? Евтин и прост пиар от ДС ченгенца.

Всички, които аплодират тези пи ар акции, да се замислят това ли е смисълът на кръщението? Църквата да се замисли за канонизиране приживе на "св. равноапостолни Иван и Андрей Сблъсъкски и Фермерски".

Хайде скоро твое да държиш. Време ти е, голямо момче си вече.

Кметът броди и на двата бряга, така че не чакай скоро да се задоми!

Светото кръщене не се прави кампанийно и с калабалък защото тогава става циркаджийска шутовщина а не приемане на светото кръщение:(( Да са живи и драви децата, но родители те им трябва да знаят че не са ги кръстили по каноните..

Слава Тебе, Боже наш, Слава Тебе, упование наше! Да се множи и прослави православният български народ! На многая лета!

Аре стига с това предозиране! Вярвайте си тихо.

аз пък съм изумена /да не кажа друга дума/ от новината и от невежеството и на кмета и на родителите, завели децата си....за ония църковните, облечени в специални дрехи и държащи позлатени тояги - въобще не ги споменавам...хора - отворете Библията...и прочетете какво "кръщавам те в името на..." тия са присъствали на "церемония" и снимки за медиите...и идея си нямат от "кръщение"....хора - четете Словото и не влизайте в заблуда!!!!!!!

Използвала си главна буква само за Библията и за Словото!?! Моля да ми разтълкуваш...... Не пожелавай имотът, добитъкът и жената на ближният си..... Богоугодно променено на.... Не прелюбодействай.... Независимо колко пъти я променят и пренаписват през годините, Библията никога не е била адресирана към жените. Защо ли?

поздравления ...чели сте ...но не правите разлика между Стария и Новия завет...старото премина..."Нов Завет Ви давам!!!"....

Много хубаво ..просълзих се Защо никой не пише нищо тук,четем всеки ден ужасни стрешни новини?

дано сълзите не ви задавят - кое ви просълзи - масовото мероприятие без да знаят защо го правят ли??? истинското " кръщавам те в името на нашия Господ Исус" трябва да е осъзнато....а не попа да те поръси, за да ти вземе парите....и да те пишат по вестниците....но това си е мое мнение...

И в двата случая попът те поръсва, за да ти вземе парите.

Да са живи и здрави и догодина двойно!