В София разбиха част от международна престъпна група, нанесла щети за 7 млн. евро

Групата се занимавала с финансови операции и търговия с т. нар. "бинарни опции", измамени са множество граждани в цяла Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

връщаш 1800. Кога ще подхванат бързите кредити? Или много питам?

Е, никой не може да тр задължи да изтеглиш кредит. Всеки сам си решава. И като добавим, че никой не чете договора......се получава, че на крив к.р п.тката му пречи.

Тези в сравнение с Горанов и Борисов, са като от детската градина...само 7 млн. Друго си е 700 млн. и то направо от държавата.

Чух че за последния месец България е взела още 1 милиард заем. Не знам кой краде. Нядявам се Гешев да разбере.

И коя е фирмата ? Да не е Trading 212 :)

Е колко останаха?

Докато има балъци ще има и тарикати. Няма как да ти обещаят, че ако им дадеш парите си - ще ги утроят за по-малко от година и да им се вържеш. А ако се вържеш - сам си си виновен. Даваха наскоро за едни измамници от Израел - там са цели сгради, тъпкани с офиси на измамници. Та, пращаха им хора под прикритие, които уж търсят работа в кол центрове. Работата беше да търсят "рибки". Зарибяват с лесни печалби. И "шефа" казваше "нас не ни интересува че нашите клиенти губят пари.". Уж се "уграеше" на борсите. Ама имало риск. Показаха два случая: Някакъв американец им превел 200.000 долара. Върнали му 90.000 и му казали "ами загуби". Той въпреки всичко им пратил отново 50.000, за да компенсира загубите. Познайте дали успя?? :) Втори случай: пак американец им праща малко над 100.000 долара. След месец му плащат 1.000.000 (милион). И му казват - ето, ти спечели. Резултат: закарал им 10-тина негови приятели с доста тлъсти суми. И неговото милионче - обратно в Израел :)

Значи са хванали боко. Ама той е крадил много по вече. Или това е само началото.

Фатмака колкото пъти е лъгал държавата никой не може да го стигне-2 службички на метресата му,апартаменче държавно за тайните им срещи а след това и кола НСО за лични нужди и скоро ще се разбере и за другите му далавери селски доносник

Прокуратурата да се само сезира за ВЕРТЕРА, продадоха милиони WRToken на стотици българи, които не смеят да се оплачат по ред причини. Измамниците са руска компания Вертера груп, тук в България имат няколко основни играча които мамят хората като им обещават големи пари за кратко време, а в същото време остават с една голяма 0. Тази компания няма лицензии за продажба на токени, лицензията им е изтекла през 2020, но същата компания продължава да оперира в България и в Европа и да продава токени.

това което казваш може и да е законно . по телевизиите вървят реклами на кредити при които взимаш колкото искаш а връщаш колкото можеш

Тези фирмички са си напълно законни, и не можеш да ги пипнеш с пръст. Всичко им е уредено, а това, че рибките не четат "общите условия" си е техен проблем. Продават надежда във вид на "токени" за крипто - нещо, което се създава за минути (буквално); Продават ви нещо, за което казват "в бъдеще МОЖЕ да поскъпне, и ако сега инвестирате - МОЖЕ да спечелите". Да, но нито нещото ще поскъпне нито ще спечелите :) Ама пък си е ясно написано де - МОЖЕ да спечелите. И след като сте се съгласили с това "може"........ онези, които ви продават надежда нямат абсолютно никаква вина.

Просто ми кажете, че шефът на НАП не е в тази група, че да си отдъхна!