17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геювете от ЦГМ няма да построят нови паркинги или да коригират системата за паркиране в центъра така че да работи и да има къде да се паркира! В момента със и без това дебилно приложение няма как да се паркира в центъра без да се обикаля малоумно поне 20мин и да се псува Юрдана! Реално положението е същото като преди да се въведат зоните само че ви искат и пари! Местата за паркиране са заети или от живущи в центъра с няколко коли или от хора които ги ползеат целодневно а не за 2 часа :) А с тпва ненужно и безполезно аппче са източили поне 100к - 200к от общината

Добре де, закопчават те със скоба, за което трябва да платиш примерно 30 лв. В същото време, докато ги търсиш и те благоволят да дойдат след 10-15-20 минути или повече, Това време е пари, на теб може да ти струва много повече от скобата. Бизнесът на градска мобилност е хищен бизнес и не признава друг вид бизнес. Така че, честито на печелившите!

Един чук и парче метал с диаметър 15 ММ и скобата е в багажника. Стават добри шила от нея..

Приложението за Андроид е неизползваемо. Явно никога не са го тествали. Регистрацията не работи, защото не позволява използването на клавиатура. Интеграцията с Facebook също не работи, защото използва архаичен метод, който отдавна не се поддържа от Facebook. С две думи пълен крах. И това се случва с любезното съдействие на нашите данъци.

Мисля, че преуваличаваш!

Ако пести таксите при плащане е welcome... Освен СО дотираме и телекомите, затова че паркираме в синя и зелена зона...

как се казва приложението

Балък се казва

Казва се "преносим циркуляр".

Като са толкова "добронамерени" защо приложението не предупреждава, че не е заплатено и ако не се изпрати СМС до 5 мин ще последва поставяне на скоба.

Т.е. не пускаш SMS докатъо не те хванат? Хитро...

"Предупреждението" може да е валидно само веднъж на рег. номер на автомобил. Т.е. 2-то "забравяне" в рамките на календарна година се санкционира без предупреждение.

слагаш си будилник за 55 мин. Ясно.? Или трябва да нарисуваме?

Зад добрите намерения се спестяват договорените комисионни за поредното източване през публично-частното партньорство. Защо не казват колко е таксата на фирмата с приложението? Дръгата крайно манипулативна информация е за "новите" паркоместа - няма нови, просто са очертали и направили платени нови улици. Докога ЦГМ ще обещава, а реално никакви нови паркоместа и паркинги няма изградени. Кметиьата е или крайно наивна и лъгана или е в схемата. И двете не носят нищо добро на столицата

Е те това дигитализация в действие! А ония (еле па една българка) в Брюкел само дрънкат празни приказки. Браво на кметицата!!!

Само се чудят какви нови начини да измислят, да ограбват хората

Тази услуга на ЦГМ и Селянка Фандъкова се нарича РЕКЕТ над кореняците Софиянци, първо защото е незаконна, второ, че тези Пари се Крадат от Гербаджиите, ей Тъпи Софиянци, до кога ще го търпим този парцал Фандъкова!

сега ще видим дали някое световно събитие няма да ни помогнат за това?

Ганьо вместо да строи многоетажни паркинги,се чуди как да изтика автомобилите към крайните квартали.Ама в страна ,в която по улиците се разхождат каруци,където улиците се метат с метли и казаните за боклук са отворени и отрупани с 3-4 дневен боклук и т.н. е нормално.

Паркингите няма да са без пари, а всеки иска безплатно.

Как се краде в София е по-правилното заглавие. Какво казва математиката. За една година максималният приход от тези 32000 места е 131 400 000 лева. От ЦГМ искат още зони, запълваемостта на тези била над 80% - значи 105 139 200 лева. Да приемем че 30 % от местата се заемат от коли със стикери за адрес - останаха 74 500 000 лева на година. Добре ама ЦГМ отчита приход от около 13 000 000 годишно. И големият въпрос е къде са останалите 60 000 000 лева?

Никога не плащам зона. Само веднъж платих глоба - на 31.12 - като забравих, че е работен ден. Зоната е за мързеливите, дето не искат да паркират извън нея и после пеша или с транспорт...

му се вика на това - как постепенно обсебват живота ви и скоро и за да пръднете ще трябва да си плащате...

А как пести негативните емоции? От общината са филантропи направо

Колко ли струва това безполезно приложение?

като се самоотключи, мятам я в багажника и я изхвърлям в Панчарево... 10 000 души като направят така и хе-хе..

И какво точно ще стане? Най-много да Ви вдигнат таксата :)

Българинът е тарикат, ама главно на маса. Сигурен съм, че като ги заскобят, 99.99% от водачите си плащат като попове.

Хахаха написано е така сякаш можеш сам да си свалиш скобата след плащане. Да ама НЕ Можеш само да платиш през приложението за отключване на скобата а не тя да се отключва от само себе си. Като ти дръпне приложението иде "екипа" и маха скобата.

След като рзбрахме, че трябва в днешно време да си държим езика зад зъбите, защото само силните на деня имат право на мнение, няма как да не отбележим, че общинските съветници по подобие на своите някогашни предшественици възстановяват социалистическото общежитие с такава обич, че е просто непоносимо да не се разплачем от тяхната обич и грижа за добруването на народа.

за пари правят всичко, но не и да разрешат проблема с паркирането.

Абе вземете да оправите билетите за метрото да са като за автобуса. 10 години не искате да се справите с елементарен проблем, далавераджии

Приложението е ултра зле. За 15 минути не можах да намеря как да си платя паркирането.

Скоба в центъра не ти слагат ако знаеш правилните хора. Останалото са глупости. Има си хора, плащаш им 300лв и една година никой не те пипа. Спираш си където искаш. Балъците нека пращат смс

Схемата с началника Малинов всички я знаем. Само дето тая година трябваше да им бутна 400 кинта. Но определено след това нямам проблем. Спирам си и на пешеходни пътеки и ми дреме

Приложението ти напомня, че ъглошлайфа на батерии е в багажника.

на телефона? :)

не помниш ли от казармата (или от НВО)?

с ковид, но не спира да милее за града

Тъпунгелите админи у Дира блокират коментатори срещу Чекмеджан. Смятайте до къде са стигнали крадените пари!,!,! Ще ви изметем, гнойни циреи!!!

пак тиквата ви виновен никой думичка не казва за съдийската мафия допуснала всики бандити да се вихрят.

А дали пестим 25 ст за смс-а ако плащаме през приложението?

Скоби слагате и махате, ама парите къде отиват след като пълно с дупки и кальовина?! Това е гербавото управление 20 години вече!

Ти първо се отърви от тежкия си провинциален диалект, пък после търси кусури на ГЕРБ...

сельо, сельоооо,....

Заглавието е подвеждащо -НЕ ---Можем за си махнем скобата от автомобила.---- Кой ще го отключи.Така излиза че ако строшиш скпобата и си платиш няма да те глобят. Това е по вярно - --можете да си платите махането на скобата и да си продължите паркирането, ако ви е необходимо.Но пак трябва да дойде да е-освободят - вземат.

Рекетьори дет се правят на принципни. Със списък на колите които да не пипат. Като модераторите в дира.

Има и положителна страна - спестяваш по 18 стотинки за всеки СМС за паркиране.

Откакто има зона около вкъщи паркирам почти без проблеми. И това за 8 лева на месец. Проблемът е за работещите, които не искат да слезнат от колите, а не им се плаща за паркинг.

Проблемът е за хрантутниците от общината, СОС, парламента и други институции, които си имат служебни безплатни паркиниги, а ако случайно са с личен автомобил не ги закачат.

РАЗБОЙНИЦИТЕ от общината гледат как по меко да ти го вкарат

Приложение за следене е това. Щом и локация иска.

С флекс не става ли?

Колко сте мили и сладки, колко сте експедитивни и оперативни, умни и организирани, как се грижите за хората и времето им когато става въпрос за ВЗИМАНЕ НА ПАРИ!!!!!! Ако обаче се наложи да ДАДЕТЕ пари разкарвате хората със седмици да ви носят разни документи с подписи, да чакат на опашки и да ги връщате по 100 пъти! Егати и държавата!

Много е сложно. Телефонът ми е с 2 метра кабел и не достига до никаква зона, камо до закопчалка...

Глупак! Да ти акам в устата дето ръси такива глупости.

Абе, модераторчето дето трие сериозни и смислени коментари, защо не изтрие ТОВА?!