В сливенската болница вече не връзват деца при медицински процедури

Директорът д-р Васислав Петров определи изнесената от здравното министерство информация като лична атака срещу него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв грандиозен напредък. Болницата взела да излиза от средновековието.. Ти да видиш!

Защо връзвате хората преди да ги убиете!

Като не знаеш ,за какво става въпрос,защо се обаждаш?

Образованието и здравеопазването за деца в България са на ниво Средновековие за Европа. Не знам кога,дали и изобщо някога мижем да стигнем Скандинавските страни!

В онкологията на Стара Загора : въпрос към болна : колко ти е пенсията, нали знаеш, че ако не дадеш пари, сама ще се превързваш и ще си сменяш бинтовете.. казва един прехвален "съвестен " хирург, който впоследствие нарочно забрави два конеца от оперативен шев в гърдата на майка ми. Как мислите, този изрод заслужава ли наказание ?

Не ми е ясно как ще слагат ситеми на бебета, чиито майки са ги оставили самички и отишли да берат липа.... или до всяко циганче ще има по една сестра нон стоп и съвсем да фалира системата...

децата да се приемат с родител!!! Изключение само за деца без родители! Близо до нас има едни цигани с 4 деца( майката е на не повече от 25г.). Най-голямото е момиче, което ДЕНОНОЩНО се грижи за останалите три; но ако се наложи някое да влезе в болница- майката няма да може, защото има да се грижи за още 3 малки деца!!!! Крайно време е да се сложат нещата в ред!!!

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

черни души в бели престилки.

А личните нападки към директора ще се извършват също без да се връзва. В наведено положение. Хванат за палците.