В САЩ расте броят на смъртните случаи от COVID-19

В страната регистрират и увеличение на заразените

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Въпреки че около 90% от случаите на инфектиране протичат безсимптомно, вирусът може да предизвика различни симптоми при навлизането си в кръвта.[4] При около 1% от случаите вирусът навлиза в централната нервна система, инфектирайки и разрушавайки главно двигателните неврони, което води до мускулна слабост и остра парализа. " Да ви напомня нещо. Има епидемия в следвоенните години, когато щедро се пръска с ДДТ. Естествено няма как такава панацея да е виновна за компрометирания имунитет на децата. Трябва да минат 30 години, да се родят много уроди, много млади хора да умрат от рак и т.н. за да го спрат. Версията с полиомиелита е сработила, майка ми и старците помнят ужаса!

Новината показва, че ваксините не пазят. Вирусът докато не мине през всички - няма да си отиде...Убеден съм в това.

Вируса вилнее из ГЕТАТА. И в САЩ и в България. За 500 г нито негри, нито цигани се научиха на цивилизационното хигиенно САМОПОДДЪРЖАНЕ.

Те са почти на процента за стаден имунитет, при който вируса вече не можел да се разпростанява.

В САЩ яко се мре

koito moje da si go prochete...0.01 from deaths are vaccinated. https://www.kff.org/policy-watch/covid-19-vaccine-breakthrough-cases-data-from-the-states/

Ако сте чели Параграф 22, значи ще се сетите за онзи момент в който генералите след фотозаснемане осъзнават безмислеността на бомбандировките, които не постигат никакъв ефект. Това спира ли ги? НЕ!!!! Просто издават заповед за съсредоточен огън. Така фотографиите с БЕЗМИСЛЕН, но СЪСРЕДОТОЧЕН огън се отчитат, като върхово постижение на военното изкуство. Защо ви мотая главите с тези свои разсъждения ли? Ами смъртността от ЯРОСТНАТА ЗАПЛАХА Ковид-19 трябваше да запълни моргите и ледените площадки. Трябваше катафалките да се разминават с военни камиони извозващи трупове... Ама не би. Та сега вместо смъртност имаме ЗАРАЗНОСТ!!!! ЪЖАСНА, НЕИСТОВА, КОСМИЧЕСКА заразност от един.... напълно нормален /нищо, че е дело на човешка ръка/ ГРИПОПОДОБЕН вирус. При това БЪРЗОМУТИРАЩ, което ОБЕЗСМИСЛЯ създаване на ваксина срещу него. Как да се преборим с вируса? МНОГО Е ПРОСТО, но не е за прости хора - слънце, чист въздух, плодове, заленчуци, движение И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ! Само толкова. И е напълно достатъчно. А кое ни убива? Страхът, маските, затварянето, сянката, застоялият въздух, обездвижването, НЕЛЕКУВАНЕТО на хронични болести, забраната за планови операции... Но параграф 22 така е измислен, че тези, които мислят нямат власт, а тези, които имат власт не могат /или си забраняват/ да мислят... Джоузеф, Джоузеф... гениален си!

"Броят на заразените с коронавирус в САЩ расте, расте също така броят на хоспитализираните, на смъртните случаи и на ваксинираните" Абсурд! Това не може да се отнася за Америка, щото ние всички знаем, че там самолети не падат, ракетите им не се самовзривяват, нямат бедни и болни, щото дори и гробища нщмат!!!!!

Мен пък ме учудва факта, че с увеличаване броя на ваксинираните , се увеличава и броя на заразените, хоспитализираните и смъртните случаи ! Това също е абсурд ! И важи не само за Щатите !

ваксинираните разнасят заразата,много ясно че колкото повече ваксинирани толкова повече заразени

70%ваксинирани,а се увеличават смъртните случаи и хоспитализациите.Извод-ваксините не спряха пандемията,не са ефикасни

Статията така казва, че едва ли не ваксинираните умират "Броят на заразените с коронавирус в САЩ расте, расте също така броят на хоспитализираните, на смъртните случаи и на ваксинираните", а и не е казано, че не умират или че не могат да умрат. Мислех си, че всеки, но очевидно не всеки знае, че ваксината не действа при първа доза трябва около 5 дена за да започнат да се правят антитела, а за да се иградят колко? в допълнение и след втората доза, ако има такава, трябват поне около 2 седмици, но и това не е гаранция. Разбрахме за възможните тромбози от ваксиниране и тяхното изтъкване от хората като това важи най-вече за Астра Зенека или най-много за тях.

в сащ всичко расте! благодарение на комунистите "демократи". сащ е машина на разтеж! там и кура да си вкараш ще расте, като генно-модифицирана царевица. е, няма да става! но по-добре голям, но мек. другарката от кланът клинтън, който разсипа света на клановете, ги избира все такива ... детеебци!

Ако ваксиниран умре, то там е пневмония, съпъстващи заболявания и т.н.Ако нямаш обаче ваксина, без значение в какво състояние е човека, винаги е ковид…Глупости на търкалета е, че ваксините предпазват.

виждал си щатите от филмите, нали ?

Ама нали бай Джо оня ден се похвали с огромния брой ваксинирани ?

Познавам разболял се човек от ковид, но след 2 дози ваксина, е не бил болен от ковид , а от пневмония. Т.е. - ваксиниран ли си и се разболееш от ковид няма как да признаят истината и става пневмония.

Колко ваксинирани се разболяха и умряха? Защо не водите такава статистика? Защото не им изнася на големите фармацефтични компании, които кешират милиарди в момента!

Такава статистика има, но не се огласява.

Сравнявай сам. Всичко се вижда отлично След ваксиниране почти не мрат, заразяват се но не мрат. Ефективноста на вкасините против заразяване изгледжа е къде 50%, против умирачка опредлено над 90%. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/russia/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/japan/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/ Русия не е вакасинирана на повече от 20%, другите са над 60%. Сравнявай сам.

Съвсем наскоро си мислех какво нещо са конспиративните теории - ей го, колегите ит Израел отдавна се ваксинираха и нищо им няма! И както си го помислих - като почнаха да измират неочаквано по 1-2-3 на седмица, чак тръпки да те побият. Няма да се плашиш, де, то е от жегите!

То да сравняват, ама не могат - функционална неграмотност се нарича. Как може да има толкова конспиратори и плоскоземци, съсредоточени на едно място в тази държава... Отчайваща глупост ни заобикаля!

добре, ама идват разни ламбди, капи и йоти, където не само ще се заразяват, но и ще мрат. ако можеше РНК вирус да се победи с ваксини , да бяхме унищожили грипа до сега.