В САЩ очакват 135 000 починали до август от COVID-19

В Китай само един нов случай на заразяване за деня и без жертви

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 300 милиона 0,05%

Schilo

Ба си майката!

В Раша 3-ти доктор се хвърли от прозореца в отчаяние. Рейтинга на Путя тректорно го последва.

Schilo

Ей, тролетариата си е тролетариат. Очаквах да си покажете простотията по повод едно човешко възклицание и не ме разочаровахте!

Прости, грозни, нелицеприятни.. ама фактите са си факти.

Добре ще им дойде, ще редуцират помощите за неработоспособните.

Ватна логика..

това значи, но още не- 1 починал на 2472 граждани. Аууу, паника.....Ефектът на медиите и сензациите.

Нямаш проблем да си ти или някой от семейството ти.

Когато е за други е само статистика....

Тея подивеха. Почнаха да качват броя на очакванията за умрели с по 5-10К на ден. Да си мрът спокойно там. Стига са ни занимавали със себе си. Най-технологичната нация на света краде доставките на своите партньори. Крадат маски и ръкавици от Китай!?ха.ха.ха..

Маските ги произвеждат китайските заводи на АМЕРИКАНСКАТА компания 3М. А когато американската ваксина е готова и при евентуално 2ра по-силна вълна през зимата, очаквам благородно да откажеш и да чакаш руска или китайска ваксина.

Schilo

Добре, че са 3М, щото други маски няма. нЪл тъй?

Питай мака си какво очаква.ха.ха.ха..

Има да плащат за много свои грехове.Нека да изпият и те чашата на страданието ,да видят как се чустват други народи с които те водят войни.Прокудих милиони хора от домовете им- Били най богата държава.Ей и от какво станахте най богата държава.От агрисия и войни.

Насмукал си се с опасни за мозъчното здраве дози савушкинска пропаганда. От корумпиран режим просто 'безаналогов' в ограбването на собственото си население.

хората в сащ да си помоагнат сами да се самоиэолират в домовете си и да не иэлаэят от къщи само до магаэин или аптека и никъде другаде ако искат да не се раэболеят от коронавирос иначе стадния метод ще ги эараэи яко и до вчера каэваше тръмп 100000 д нес вече каэва 135000 човека да починат до август карантинирайте се помогнети си сами хора

Не знам ако имахме петрол и краварите ни бяха избомбили дали щяхте да ги обичате и да им лижете задниците.

Китайците изкопираха от Япония лекарството Аваган взеха да го произвеждат и прилагат и си решиха проблема.

Болна държава предвождана от егоцентрични старчоци.

Ехооо има ли някой тук. Толко си тъб че не можеш го осъзнаеш.

Тъп е но е написал истината.

Ало о о о осъзнатия, ми като си толкова умен/остър :)/ вземи да ми обясниш или силите ти стигнаха само за това изречение.

А клоунът Илон Мъск показва снимки на марсиански кораб срещу платени му от данъкопатците милиарди.Корупция и милиционерски номера в задокеанското гето.Печатат трилилони без покритие а вече 70 млн. на купони, 102 млн.без здравни осигуровки , бедност и умиращи болни от ковид, а те им предлагат снимки на марсиански ракети и белина за пиене.Смях.

'Данъкоплатскиите милиарди' умньо ги харчи РосКомикс (резултат НУЛЕВ). Мъск разполага с колкото си иска ЧАСТЕН капитал .. знам, знам - понятие трудно за възприемане от крепостно-феодалния мозък решил да се упражнява (хаха) в икономическа теория.

Аз се надявам на 1 350 000...

Там заради прословутата им здравна система,която се заплаща ще изморят всички бедни,но явно това им е целта! Ще изморят техните си цигани да не тежат на бюджета на държавата... В САЩ при зарази винаги са умирали стотици хиляди,а при едрата шарка умират над 3 милиона души!

Като гледам какво става по света и какво е отношението към тази болест, един извод ми се очертава в съзнанието. Докато умират обикновените хора всичко е търпимо. Едва, когато големците започнат да издухват, нешата стават нетърпими, ужасни, трагични, катастрофални. Жертвите в единия случай са необходими за цялото общество, а във втория са непрежалими, свидни, безценни. Тогава цената е висока и трябваа да се впрегнат всички сили на нацията. Вижте президентите на водещите икономически нации. Гола вода многолюдни нации и много силни оръжия. Всички до един пренебрегнаха ужасното поражение на болестта и продължаваха да поощряват търговията. Днес целият свят е заразен. Това е първото последствие от поредната извратена глобална идея за отвореното общество. Вече се ивжда, че никой от тях не поиска лечение и изкореняване на заразата и ще им е по- удобно да я търпят, докато измират хора. А можеха. Вече говорят за настояще с вируса и казват научете се да живеете с него, като вярват, че те няма да се заразят. Имам новина! Няма да подмине умните,силните, богатите, могъщите! Едва тогава ще се сетят, че живеем в един свят и те нямат и няма да имат власт над него и над вас.

а в РАссия умират лекари все"случайно паднали от прозорците и от високо.Представете си да критикуват правителството ,че нямали защитно облекло.Предатели.Че и клипчета показвали.как работят без защитни облекла.Те намат ли международна солидарност, като правителството на РАссия праща помощи ,вкл.защитни облекла на други държави.Тези доктори не зная ли,че руските болни са най-здравите болни в света.Ще си хабят новичока за тях,ама ха.

Много глупости и написал, само за да споменеш Русия. Пък тя не е в новината. Айде, кротни се и чакай по-удобен случай, това не ти се брои, от мен да мине. Козяк

пак ли Русия ти е виновна, пак хуморески за стотен път.Явно си изпил поредната белина с дезинфенктант.

Малко са. Да ПОБЪРЗАТ !!!

че 135 хил за 8 месеца прави 562/ ден! че то това нищо не е, при положение, че тук умират по 297 / ден.

Вярно по 300 на ден за 2 месеца карантина средно 18 000 са починалите, но си е друго за 70 човека със съпътстващи заболявания да прецакаме цялата държаша. 18 000 срещу 70, на хилядите човешкият живот много евтин. Трагикомедия отшсякъде.

Много им скапана здравната система там, за нищо не става, и хората мрат като мухи !

Доообре. Ще му кажа.

Между другото, нека поздравим САЩ с техният втори национален празник - 5-ти май, националният празник на Мексико! При толкова много легални и нелегални мексиканци в САЩ, страната е на път да се превърне в Северно Мексико след някое и друго десетилетие!

Кой кайш е националния празник на Мексико?

Горно Мексико, колега. Раждат по 4 чавета, за разлика от бели и черни и си вземат южните щати до 10-20 години.

Много комунистически дебили подкрепят пелтека Мангъроф, за стадното заразяване, но са толкова тъпи, че не могат да разберат, че от това самите те ще опънат петалата и от любимата им терористична партия ще останат само склупторите на изродите пред "Посрано"20

Омразата е по-опасна от вируса, а борбата с "комунизЪма" е мокри сънища на провалени ренегати. С това "Посрано" се подиграваш на Вито Позитано, няма да те ограмотявам кой е той.

Абе дебил, знаеш ли, че ежедневно в Бг умират 300 души. Т.е. днес след края на деня 300 човека ще починат. Коментирай това и срашняшай с "епидемията", от която за 2 месеца са починали 70 души. Другите хора нямат ли роднини , как мислиш? Простотийоо

FFF

Даваш ли си сметка колко е глупаво да взимаш броя на умрелите при мерки и да го използваш като доказателство, че мерки не трябва да има?

В Щатите свободно се обсъжда, че болниците убиват пациенти заради бизнеса. Който плаща, той поръчва музиката.

Няма логика в твърдението, което "свободно" се обсъждало. Защо да си убиват клиентите? По-умно е да ги лекуват по-дълго.

Тъпи комунистически задници, дано китайските ви съпартийци ви окачат короната, гадове болшевишки, деба вашта мама

Пий една белина за успокоение

Жълтите комунистически маймуни са се посрали тотално от страх Америка да не ги нападне и унищожи, което заслужават напълно. Няколко ядрени бомби и чайниците ше се изпарят.

Не може! Русия ще застане заедно с Китай, Индия, Северна Корея, все ядрени държави. Ние от ЕС ще си стоим настрана за неутралитет.

Е голям праз, умират 100 а влизат 500 през мексико

Да си мият краката по-често

няма да им се отрази никак зле на кравопитеците...

Ща изяде тая злоба ма патко заспала.

Лошо. Но както е казал народа - и това ще мине.

Ти кво си се загрижил толкова? А не ти ли пука за гладните деца на Сомалия?

Пристанището на Шанхай е с по голям тонажооборот от сичкити на ФАЩ! Няа ко да прикаами!!! Тия наркомански гуведа са 100 лета назаде! Пълен Батак са оказаа зарад ина кашлица!

Тъпо парче си, тъпо...