В САЩ не се страхуват от Русия, а би трябвало

Експертът Джон Хърбст смята, че инвазията в Украйна е директна заплаха и за Америка Джо Байдън би трябвало да съумее да го обясни на хората

Обратно в новината

Коментари - В САЩ не се страхуват от Русия, а би трябвало | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като ги Думнат с Посейдон - няма повече и да има САЩ - Съветското Ядрено Цунами ще ги Потопи Завинаги!

Публикувано ТУК (DW). Това е достатъчно, да не си губи времето човек с четене на някаква "новина".

хи-хи-хи-хи-ха-ха-ха-хааааааааааааа

Превзехме ли Иранската столица Киев?

САЩ са напълно спокойни. При такава хипотетична ескалация Китай ще им види сметката на руснаците. Китай поддържат неутралитет с известен афинитет към Русия, защото в момента имат изгода, но война със САЩ ще е пагубна за икономиката на Китай, защото държат огромно количество американски дълг, а САЩ са огромен пазар за китайската индустрия. Китай няма приятели и врагове. Има само интереси. Собствени.

Американците нямат идея къде е ЕС, да не говорим за Украйна, но са убедени, че държавата им има интереси там..

Ами нека коментира сега становището на Китай.

Тия баби и слипчо са гушнали букетя аха аха

да бе! хич!!

Шило

То, янките все застрашени се чувстват. И то от съседи, които са на по над 10 000 км. от тях.

Ако не беше Америка, сега Япония щеше да е под съветски контрол. Ако не беше Америка целия свят можеше да стане едно голямо Сесесере.

в америката трябва да се страхуват от собствено си безумие и от еврейте! и разбира се да внимават да не ядосат Маалата!

Шило

Дълг, който янките никога няма да върнат. А китайците го съзнават това.

Даааа, обществената подкрепа ще нарастне до звездите - особено като кажат на природонаселението там че ще му вдигнат данъците или ще орежат поредните придобивки защото “трябва да се помага” - направо ще избухнат в плач от желание да помагат ;-).

Много добре написан материал от който директно се говори че борбата на Русия срещу нацизма и фашизма в Украйна е пряка заплаха за ЕС и САЩ.

Слава Ухани;)Важното е бизнесът да върви;)

Шило

Я по-добре ти се върни в първи клас, че има да наваксваш.

Китай са на stand by.Просто чакат рашистите още малко да омекнат в коленете и да прилапат Сибир.А Китай не са Украйна,нито по въоръжение,нито по технологии,нито икономически,нито по брой на армията.Да не говорим,че са ядрена държава.

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! да бъдем реалисти , при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници там се намира над 70 % от населението , докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат само 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :::)))))))) и още нещо важно : не става въпрос кой къде държи ядренното си оръжие , никъде не пиша за това , казвам къде живее компактно руското население , например в Москва и приградските ѝ околности живеят над 35 до 40 млн мужика ! москалче , а щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

Треперете хамерикомелези,Посейдон дебне в някой залив!

Русия е с население от 144 милиона, неграмотен тъпако!

Шило

Отче, спирай тамяна. Не е за пушене, за кадене е.

Ако не се страхуваха до сега да са ги прегазили в честен бой, а те се мъчат да накарат всичките си подвластни да се бият заедно с тях с всякакви нечестни начини и пак няма да успеят

поредната боза на Дойче зеле. Даже не я четох.

a koй е решил..че Украйна не може да има ядренно оръжие ? Кой е решил ..че Украйна не може да има Zaпадно конвенционално оръжие ? Москалите построиха АЕЦ на Иранските Ислямисти Джихадисти ..обучиха и иранците да боравят с уран и да го обогатяват / апропо иранците са убили руския посланник Александър Грибоедов / ..на това му се каZва типичен Московски Оксиморон ..уж православните кремълски атеисти въоръжават войственни ислямисти ..какава е раZликата м/у ИДИЛ/ИД/Ислямска Държава в Сирия-Ирак и Ислямска Държава Иран ( това е наZванието и на Иран ) и на двете места религиоzeн водач управлява цялата държава ..и на двете местта съдят по корана ...има смъртна присъда Za aтеиzъм и жените се подтискат тотално ..режат се крайници и т.н.т. ..това ли е Новия Многополюсен Световен Ред ..който ни предлагат от Московия ?

Борбата е между християнските ценности отстоявани от Русия, срещу шепа свръхбогати откачалки, които си мислят, че срещите в давос ги правят безсмъртни. Не, антихристите няма да спечелят.

Кой хвърли две атомни бомби в Япония?

Голият руснак подтискан и ограбван отвсякъде няма какво да губи. Виж , обикновените хора на запад от Русия има за какво да се опасяват. Все пак те са създали нещо на тоя свят

Шило

Отче, в Москва живеят 12 млн. руснаци, в Санкт Петербург - 5 млн. имат още 5-6 милионни града. Де ги намери тези 70%?

а в Русия от САЩ не се Страхуват и 1 грам - от Негъри и Жендри, няма кой да го е Страх в Русия! Обаче, в САЩ Треперят от Русия - Лидерите на Демократите - Нанси Пелоси и Байдън всяка вечер проверяват и под Леглото си да не се е скрил Руснак!!

Очевидно си наследствен имбецил. Родителите ти сигурно са педераси.

САЩ кога ще върнат Калифорния и Тексас на Мексико? Путин обеща на следващия ден да върне Крим на Украйна!

САЩисаните фашисти и евронацпуделите им си търсят белят и ще захапят дръвцето!!!

Остарял ядрен потенциал, НЯМА! С олигофрени е пълно!

Шило

Този, който може винаги да нашока ряпата на украинеца.

Гола вода си. Стани товарач, защото за трол не ставаш, колкото и да висиш в този сайт.

Рушлямските орки едно украинското село, Нахмут не могат да катурнат, та американците да се плашат!!! От какво по-точно?!!! От ядреното куфарче на бункерния монголоиден идиот!!!

Какво са създали?!

Гранати НЕ СЕ ДАВАТ!!! ТЪП ПЕТКО ОТ КРАЙНА

"Руснаците идват" - крещял ген. Форестал преди да скочи от 17 етаж !

Окрали много от тоя Свят!!!

а сега вижте какво построи великия бункерен несменяем сурикат и КГБ късикрак тарикат Володката Пупкин za 24 години на власт ! вижте в какво живеят мужиците в 21 век и то в градовете ..при положение ..че живеят над океани от нефт ..гаZ и целата Менделеева таблица ..кеф ти титан ..кеф ти алуминий ..кеф ти Zлато ..само копаш и шиткаш .да ..ама не ..погледнете Северния Дубай ..какъв е Рай :) хората живеят в 100 годишни дървени бараки насред града ,,нема вода ..нема тоалетна ..само гениален рУководител може да докара Севернио Дубай до такава миZeрия ! https://www.youtube.com/watch?v=nPL8nmAusGw&t=6s https://www.youtube.com/watch?v=URma1ubFQGA&t=639s

Шило

А бе, НАТУТУ, къде ще събира хора за мобилизацията си? По прайдовете ли?

"Нахмут" не е село, а град Бахмут/Артьомовск - голям жп. възел. Население 73 000 души.

Вицовете са хубаво нещо, но за да са интересни трябва да има някаква логика, която почива на някаква реалност, а това САЩ да се страхуват от Русия няма нито логика нито реалност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DW го пропускам.

Е, след този изчерпателен анализ, вече почвам силно да се притиснявам...ако някъде се е пръкнал още един така добре полиран мозък с достъп да копче ... и си ЕПМ

Абе, кво рязбираш ти от евразийската душа. Мизерията калява духа! Луксът те прави джендър.

идиот-дебил за да вярваш , че на САЩ им дреме за Украйна. До сега на евоепееца не му пукаше особено колко хора американците са избили в Ирак, Либия, Сирия и т.н. Но сега, американците пренесоха войната в Европа. И ще бъдат замразени за десетилетия. Номерата им от първата и втора СВ няма да минат трети път.

Шило

Нормална тактика- на янките явно им писна от повишаването на данъците, на цените на горивата и т.н. и сега се мъчат да обединят народонаселението си, използвайки страха.