17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bravo russia

Това и ние трябва да направим с Отровното общество на Сорос и капо де тути капи в България-Томислав Дончев

Права на човека ..в Расия ?! Абе вие какво пиете..

И защо не напишат кой финансира въпросните организации, за да е пълна информацията. Или е по лесно да ни набиват нефелна сороска пропаганда.

А всички, даже ООН, си закриват очите, за тероризма на САЩ.

В Русия си тероризират и избиват собственият народ. Нещо да кажеш за масовия разстрел в руската армия заради гавра с млади войници?

Духай ли духай духо ле - народна песен

ВЕЧНАЯ ДРУЖБА

И у нас трябва да закрият: - Отровено общество (финансирано от Сорос) - Бълг.Хелз.Комитет (спонсори: Американска агенция за международно развитие, посолствата на САЩ и Нидерландия, Европейски център за правата на ромите...) - Америка за България ... и т.н. ВСЕ ЧУЖДИ АГЕНТИ!

както и всички русофилски организации, и "Свободна Европа"

И както си пришпорил Савушкинската буйна кобила давай още по-смело: Направо да се отървем от българското правителство и парламент - способният и талантлив Кадиров освен Чечня спокойно може да поеме и Задунайската Губерния.

"Тази спорна дефиниция ("чужд агент") беше въведена със закон, приет през 2012 г., ..." Абе в САЩ има такъв закон от 1917-18 година, бе! И действа до днес. По този закон съдиха Мария Бутина преди 1 година. Тук никой не определя това като СЪМНИТЕЛНО или СПОРНО? Баси двойните стандарти пак!

Умират двата орела от герба на федерацията - задушават се!

Въпреки напредналата си възраст, активистът за човешки права се занимава със социални дейности, което служителите не винаги харесват. През декември 2018 г. Лев Пономарев отново беше арестуван. Като обвинение е повдигнато обвинение по чл. 20.2 ч. 8 от Кодекса за административни нарушения. За това мъжът е назначен 25 дни арест, тъй като участието му в незаконни улични протести е забелязано по-рано.

През 2017 г. Лев Александрович се опита да проведе няколко събития в Москва, но и двете бяха забранени от властите. В продължение на няколко години той оспорва това решение, но, получавайки отхвърляне в различни инстанции, правозащитникът стигна до Европейския съд по правата на човека, който потвърди, че действията на длъжностните лица са незаконни.

През лятото на 2010 г. Пономарев се появи отново, като изрази желанието си да спаси член 282 от Наказателния кодекс, който защитава правата на хората от омраза или враждебност, свързани с националност, раса, пол и други характеристики. Мъжът каза, че в родната му страна съществува опасност от развитието на руския фашизъм или нацизъм.

Лев Пономарев, бивш депутат от Държавната дума, днес е член на политическия съвет на Солидарност. Той стана един от първите в СССР, който се включи в борбата за правата на човека, което впоследствие го подтикна да създаде организация за правата на човека.

Това са крайни мерки, явно федерацията се разпада!

Брей колко хора по-долу са се загрижили за руснаците! А уж се кълнат пред янките в русофобство! АМи гледайте си нашата собствена кочина с лъжливите и крадливи управници и техните приятели мутри, с лошия човешки материал, дето бърка из кофите за боклук и с щастливите пенсионери с по 200-300 лв, месечен доход. Сравнете всико това с аверите ни от Европа и замълчете поне малко засрамени, а руснаците сами ще се оправят...

Суверенитетьт е лошо нещо ! Не искаме суаеринитет ! Като роб ми е по - удобно и приятно !

maloumnite amerikanzi ne to davat suverenitet

А кога и в България така ?

1.Павлов в своята Нобелова реч казал следното: "Всъщност, аз трябва да изразя своя тъжен поглед върху руския човек. Руският човек има слаба мозъчна система и не е в състояние да възприема действителността като такава. За него съществуват само думи. Неговите условни рефлекси не са съгласувани с реалността, а с думите. " (За първи път публикувано в списание "Звезда" през 1927 г.). 2. "Руснакът е най-големият и най-нагъл лъжец в целия свят." Тургенев; 3. "О, колко трудно е да се живее в Русия, в този смърдящ център на физическа и морална поквара, подлост, лъжи и злодейства." Аксаков; 4. "Хора, които блуждаят из Европа и търсят, какво могат да разрушат и унищожат само заради забавление." Достоевски; 5. "Не хора, а скотове, простотия, дива орда, душегубци и злодеи." Булгаков; 6. "Най-важното достижение на руския народ е неговата садистична жестокост." Горки; 7. "Хора, които мразят свободата, обожават робството, обичат веригите на ръцете и краката си, мръсни физически и морално, готови във всеки един момент да потискат всеки и всичко." Шмелев; 8. "Хора безразлични и към най-дребните задължения и към най-дребната справедливост, и към най-дребната истина, хора, които не признават човешкото достойнство и като цяло не признава нито свободния човек, нито свободната мисъл." А С Пушкин. 9. "Руснаците са нещастни хора, които повтарят мантрата за величието на Русия. Те не трябва да се проклинат, защото няма какво да се проклина. Това са празни места. 70 години те празнуват победата над фашистите! Вече всички фрицове издъхнаха, а робите все празнуват. Тъй като те нямат какво друго да празнуват…За 70 години нито една победа, нито едно постижение, само една показност. Та картинката не е розова...Вярно, тук виновните за поредното безумие са руските власти, а не обикновените хора !

Шок и ужас

Икономиката им е извън топ 10, БВП- 1.17 трилиона, 3% от световното! Минимална заплата- 11280 рубли, приблизително 176 долара! Средна заплата- 670 долара! Доходи съизмерими с българските, при по-високи разходи( около 50% от работещите имат проблеми с покриване на базови нужди като дрехи и храна)! Всички тези данни ги има в свободен достъп, мен ме оставете, аз съм заблуден, водещите статистически анализатори и те ли прилагат клишета? Ето затова ви е нужен интранет, за да няма достъп до ненапудрена информация, понеже цифрите няма как да ги обвиниш в саботаж! Айде со здраве!

Не е трудно да се закрие правозащитна организациия. Трудно е да намериш потребители. Доброволно .

Освен това приемайки за верен факта, че в Раша всичко е прекрасно, изразявам учудване, че не се наслаждавате на всичкото това щастие, от статията!

Страхувам се, че такова животно аха, аха да се появи между февруарската и октомврийската революции и бах-залпът на Аврора. Крепостни, после поданици и през цялото време - БАТУШКА-ТАТУШКА! На който му се иска да е гражданин-сменя Държавата!

Казано простичко - КОЧИНА!

искате да кажете, че в раша не е забавно и денег нет? Получавате плюс, за откровението!

Капитализма гние вече 100 години и не успява да изгние, а Раша аха да построи светлото бъдеще, обаче греда, ама не поради малоумие, не, всичко е заради коварният враг!

А защо се връщате в гадината на Сталин, не мога да разбера?

Толкова необятен,( на български казваме безкраен), че раша е едва три процента от световния БВП!

Руските власти са готови за тоталитаризъм, имеет си хас. Въпросът е дали руснакът е готов за цензора и тоталитаризъм? Хайде обратно в СССР и социализма?

"Петима души загинаха при престрелка в района на Ростов. Във фермата Чернозубов, Орловски район на Ростовска област имаше престрелка. Петима души загинаха, още двама бяха хоспитализирани с наранявания, съобщиха за "Комерсант" от пресслужбата на регионалния отдел на МВР. СК образува наказателно дело по част 2 на чл 105 от Наказателния кодекс ("Убийство"). Според полицията ❗местните жители са имали конфликт за паша. По време на конфликта е използвано огнестрелно оръжие. Ростов на Дон, 22 октомври 2019 г."©️

Целта е да се изолират ватниците от останалия свят, да се контролират непослушните и да се промиват мозъци на воля, не че руските сатрапи имат някакви трудности и сега. За руският мужик най-важното е какво казва бащицата (цар, императтор, хан, генерален секретар, президент). В този смисъл контрола върху тези изостанали племена е изключително лесен. Изолирането им от останалия свят отдавна е факт, сега просто ситуацията в блатата ще заприлича повече на севернокорейския модел.

Руснаците искаха да правят своя мрежа, защото интернетът в момента е собственост на САЩ, но май се отказаха. Сега с този закон за суверенен интернет не знам какво ще постигнат, но вероятността да направят руска демокрация, тип - Путинска е нулева!

Където е минал комунизъм, след това дълго време не никне и трева, а дрогарите се грижат и тя да бъде редовно стъпквана.

“Човекоядството в Русия - нрави и традиции” https://gorlis-gorsky.livejournal.com/695299.html

В Русия закриха една от най-реномираните правозащитни организации, правилата, даващи възможност за централизиран контрол върху интернет в Русия, влязоха в сила днес - това дава възможност на цялата им комунистическа, КГБ, долнокачествена и граблива олигархия, да се възпроизвежда без никой да им пречи - разни там новини, фейсбуци и правозащитници - зад борда.

Дебили, товарищ!

Русия от много време е Страната на чудесата, паралелна реалност. Феодално крепостничество, след това комунизъм и алтернативни Олимпийски игри, сега пък паралелен интернет. Олигарсите в Москва треперят от ужас руснаците да не научат за живота извън Русия. Ако сте виждали на живо руснаци, тези хора сякаш идват от друга планета.

Ушанките винаги са на един акъл с чалмите.Каквото са научили тогава, това и досега си правят. Дори , че символът на руското царство , шапката на Мономах, е всъщност един н татрски калпак, при това женски, явно московсия княз се е изтъквал чрез връзката си с хана. Показателно е , че и бойните шлемове на московските царе , изложени в Кремъл , са изписани целите с молитви от Корана, а не с християнски текстове.

Това с изолацията и тоталитаризма го опитахме през комунизма ... видяхме печалния резултат - тотална разруха и изоставане! Но Кремъл е като чудовище - съществува само за да мачка и убива хора и идеи. Затова Русия винаги ще си остане едно голямо бедняшко тресавище.

В Русия закриха една от най-реномираните правозащитни организации, правила, даващи възможност за централизиран контрол върху интернет в Русия, влязоха в сила днес - това дава възможност, цялата им комунистическа, КГБ, долнокачествена и граблива олигархия, да се възпроизвежда без никой да им пречи - разни там новини, фейсбуци и правозащитници.

Аз съм съзнателен привърженик на запазването на член 282 от Наказателния кодекс. Вярвам, че в Русия съществува реална заплаха от руския нацизъм, фашизъм. Това е дълбока конспирация под земята, те са готови да станат нови болшевики и в един момент да се дестабилизират с оръжие в ръце, за да дойдат на власт. Други статии за наказване на престъпленията на нацистите в Наказателния кодекс не са достатъчни. - Лев Пономарев (в блога Свободно пространство)

На кого му пука за вашата демокрация!?

Браво, отрежете американската демокрация и си направете руска, православна такава. Малоумници...

Приятно квичене откъм копанята на чичо Дьорд.

Хубавото е че България не е Русия!

Всяка една самоизолация води до изоставане! Справка - Япония и Китай! Китай около 16-17 век решава, че е достатъчно силен - разполага няколко стохилядни армии в критичните райони и смята, че никой няма да го нападне. Доста време не ги нападат - до към началото на 18 век,НО ИЗОСТАВАТ НЕВЕРОЯТНО и през 19 век ги ощастливяват англичани, французи, руснаци, по късно Японци.

Справка - СССР

Некадърно сделано, като всичко руско.

Обаче дори тук в коментарите може да се забележи че има бая хора които работят за тия организации уж за правата на човека пък в следващия момент им дават пари от съмнителни източници като арабски държави или недобросъвестни хора от запад които не са точно западняци а само живеят там. Голяма мрежа

Много по-лесно било да създават фабрики от тролове да бълват лъжи в интернет пространството на цивилизованите нации, отколкото да си направят демокрация, щото за едното се изисква само наглост, а за другото трябват и способности.

Северна Корея вече постигна целта. Когато един човек се изолира от света, го наричат задръстен, но сега това го прави цяла федерация с площта на Путон.