В Русе стартира модерна система за събиране на битови отпадъци (снимки)

Благодарение на механизма за бързо затваряне миризмите от отпадъците ще бъдат сведени до минимум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак циврити, пак мрънкъти...

А колко по-добре би било просто по-често да се събира боклука, да не се вмирисва и разпилява.Или да се въведе западната система.

"Те ще могат да се отварят ръчно и с крак - при натискане на специален педал. Новата система представлява автоматизирано и роботизирано оборудване" ?!?! Е, пък не е лошо. Натискаш с крак педал и робота отвътре ти отваря вратичка да си хвърлиш боклука. Патент за РОБОТИЗАЦИЯТА има ли?

колко време ще оцелеят контейнерите след циганските набези по тях?! Въпросът е как да се спрат тези набези, защото и сега има контейнери за разделно събиране на отпадаците, но циганите ги изтърбушват и около тях (контейнерите) стават камари с отпадъци които след това извозвачите на сметта ги събират, грубо и без премитане, с лопати.

Тия набези се спират елементарно - вдига се стандарта на живот и на никой няма и да му мине през акъла да рови там за нещо.

че обикновеният пенсиониран възрастен българин има повече пари от получаващият всякакви помощи циганин значи си в дълбока заблуда, но въпреки това, че имат достатъчни средства и облаги, циганите, по причина начина си на мислене, се и ще продължат да се ровят в контейнерите!

на първия месец механизмите ще са счупени, а боклукът ще е на воняща камара около празните кофи. Това не е за аборигени и цигани. Пари на вятъра. В софия е същото, елате в Дъжба и снимайте около новите кофи какво е.

звучи добре!

Звучи - на практика ...нищо общо .