В Русе протестираха с искане за чист въздух (снимки)

Протестиращите поискаха гаранция от представителите на властта и конкретен срок, че ще спре замърсяването на въздуха в крайдунавския град

Обратно в новината

Коментари - В Русе протестираха с искане за чист въздух (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те тия протести в Русе са като “Сурва” в Перник или панаира в Пловдив- ежегодно събитие и всичко продължава както си беше.

Оти ги ручахте жабетата? Преди 35 години всички т.н. "промени" в България започнаха с борбата на Русе за чист въздух. После Екогласност решиха, че политиката е сладка работа и за'баха каузата. На мястото на ' да се чете "е"

Въздухът в Русе е чист, това са предизборни напъни на разни партии, които СЕГА СЕ СЕТИХА, ЧИ ВЪЗДУХЪТ БИЛ МРЪСЕН. Човече, да ти намирисва на скара-бира и по десетачка на протестър?

Не съм от Русе, щом казваш.

Напротив, въздухът в Русе си е доста по-добър от този например в София. Което е нормално предвид разликите в мащабите на градовете, трафикът и прочее. Тези кебапчии и професионални протестъри, изкарани предизборно от разни партии, да си вряцат, до изборите ще е така.

Да не са решили пак да “бутат” комунизма ? Щот предния път не успяха ! А дано ама надали:( :)

И ужким хиляди чиновници получават заплата от държавата за да се грижат за качеството на въздуха, а накрая те винаги разбират последни, че някъде параметрите му са кофти.

Имаше една картина - Българите пишат писмо до султана. Непомня автора и точното заглавие, но тези от Русе могат да вземат пример и да пишат до Урсула. Хе хе.

Както е казал великият поет: въздухът отровен,ма живота здравословен! В страни от шегата напоследък въздухът в Русе съвсем не става за дишане. Има всякакви коктейли в него. Всяка сутрин мирише ужасно в целия град. Не протест ,а направо с багерите срещу заводите ще тръгнем скоро.

Цигарите трябва да се забранят на открити обществени леста. Който иска да пуши да си пуши вкъщи или в двора.

като искате чист въздух излезте срещу лайнарите от Мариците!

Навремето комунистите в Русе поискаха чист въздух, а вместо това комунизмът падна. Сега нацистите в Русе искат чист въздух и най-много нацизмът да падне, не замърсяването. То не беше въздух, не беше чудо.

Ти си ужасен простак Ай да видим

Грешиш като смяташ, че протестиращите в Русе са руснаци подкрепящи Путин. Ама много грешиш.

Ама са говорят руски всичките поне. Извинйети пожалуста тей сми слушалйе.