В Русе настояват: Държавата да обезопаси участъка, където загинаха двама младежи

В общината са обсъждали и резервните маршрути на атракционното влакче в Младежкия парк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

крадливи общинари, махнете ограничението 50км от международното.!

"На АПИ се предлага: - да се поставят знаци В27, забраняващи спирането от двете страни на пътното платно, след входа към бензиностанция "Лукойл" - да се постави Г-образна мантинела в площта между входа и изхода на бензиностанцията, при подхода към нея - да се маркира платното за движение" ... наблягам на ПОСЛЕДНОТО! Има ли възможност, път след ремонт, и въобще, да бъде приет без маркировка?!? Питам аз и отговор не търся! Съжалявам за младежите, ясно е, че са били безрасъдни, имаше свидетел, покрай който са профучали като експрес покрай малка гара, но въпреки всички, това повод ли е два живота да бъдат прекъснати?!? От друга страна, със знаци и забрани ще има само повече храна за полицаите, и нищо друго. Трябва организация и места за почивки за тировете. Ноооо, нали те не носят пари?!?

Какво да му обезопасяват на участъка? Че той е безопасен ако се шофира с разрешените 80км.

Табелата за край на населеното място Русе се намира 3,2км след мястото на катастрофата. Какво има да прави предписание общината?! Те са отговорни за маркировката, пътните знаци и табели.

За протокола. Автотехническата експертиза е установила, че колата на двамата млади хора от село Тръстеник се е движила с 140 км/ч. В рамките на града! Кой и кога научи това младо момиче да кара така? Що за шофиране е това и то от шофьор със стаж няколко месеца? Иначе не съм против обезопасяването на участъка, но в такива случаи и това няма да помогне!

Простотията!

Маркировка трябва да има по принцип, а не да се прави предписание, че някой да се сети да я поднови, ако е износена вече. Мантинела също е добре да има , за да се обезопасят хората на бензиностанцията от подобни джигити, които карат в тоя участък със 120+ км в час. Паркираният там тир може би е спасил живота на дежурната смяна в бензиностанцията що се касае до конкретния инцидент.

ДА СЛОЖАТ ЕДНА ГОЛЯМА ТАБЕЛА НА КОЯТО ДА ПИШЕ "НЕ БЪРЗАЙ ГОРЕ ПРИЕМАТ ДЕНОНЩНО"

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Летиш с 200км/ч и после държавата ти виновна?

знак и мантинела са спирали желаещите?

Какво да обезопасяват?!? Всичките други хиляди хора дето си минават с 50-60 км/ч защо не се залепят като пощенски марки по спрени тирове или дървета?