17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престъпници с престъпници! Всяко лято едно и също-избиване на животните на хората, заради измислени болести! Да ви тръшне вас чумата дано и живи да не останете! А хората дето се оставят да им ги избиват, това и заслужават, догодина пак!!!

за кучетата които изяждат хора-някой от тях деца-нищо, а прасетата - болин, здрави под ножа

Само НЕЗАБАВНИ мерки за пълно ограничаване на стопанствата където се отглеждат свине и абсилютно ограничаване контакта на външни лица с тях е СПАСЕНИЕТО! Отглеждал съм в личното си стопанство свине до към 320 броя. Преживял съм много периоди на Чума по свинете. От нея на съседите и дори на ветеринарните лекари от района измряха свинете. Но такова нещо при нас никога нямаше. Не съм ги ваксинирал не съм и допускал местни доктори и външни лица до тях !!! Били са винаги в пълна изолация от външни среди и хора. Били са през три самостойтелни огради през последните две никои ваншен не Допускахме да влиза. Влизали са само ограничени членове на Семейството ни и с предпазни външни дрехи . Смятам че това е един Доказан вариант за Спасяване от това заболяване !!! Дано сте ме Вразумели, Просто искам да ви Предпазя от евентуална трагедия. С Уважение и Дай БОЖЕ да имате късмет да нямат тези проблеми , Маринов

Правилно.така се действа.

Екарисажите в България са два.Знам защото ми казаха . Не горят прасета. Тези прасета ,които се крадат от народа с измама отиват за колбаси и суджуци.

Има заповед от Турция да си избият всички прасета в България,забранява се ядене на мас,пържоли и сланина. Също и масово изучаване на турски език. Подготвят за електората чалма или фес.

бааааси некадърният трол , ей рублофили...гледам БСП-то доста окъса финансово , червени олигарси изгоряха , надвзетите пари даже не могат да върнат , но таман сега цената на свинското ще падне и ще има все пак за кебапчета и кюфтета на Бузлуджа и Копринка това лято. Орди пенсионери вече се стягат затам , а млади социалисти ще въртят скарите !

Въпроса ми е към БАБХ - Защо не избивате Прасета в Големите Свинекомплекси ? Чумата тръгна от там - внесени са прасета по 1 лев от Румъния , има Доказателства на Митницата ? Защо КРИЕТЕ Престъплението ? Не избивайте гуците на Хората - влезнете с ДАНС и Полиция във Фирмите . Страх ви е , или имате такава Устна Заповед от Мафията да прикриете Чумата и да изядем заразените прасета .Тези ще ги вкарат в Детски Градини и Училища - нямат спирачка пред нищо .

Цялото ръководство на БАБХ трябва да бъде уволнено, съдено и ОСЪДЕНО на затвор и глоби за престъпна небрежност! За тази чума се говори от миналата година и те не взеха никакви адекватни мерки! Сигурно ще се оправдаят с някакви глупости, но щом допускат в рамките на една година две тежки епидемии то те са некадърни да вършат работата си! СЪД И В ЗАТВОРА!

за съжаление това че,арестуваха днес толкова хора днес няма да спре заразата.безхаберието е огромно.

проблема е огромен.никой не говори че,вече цялата територия е пламнала и за да предотвратим заразата трябва да се унищожи поголовието изцяло.загубите са огромни благодарение на Порожанов и администрацията от роднини и т.н.

tonk11

И са виновни щото.....? И по дифолт?

до 2100 година човешката популация да бъде сведена до 3 милиарда, новата свръх раса на милиардерите ще управлява света като ферма

И като се събуди много ли се беше изпотил ? Иначе милиардерите отдавна управляват света като ферма .

До 2100 всичката работа ще се върши от машини. Човешкият труд ще стане безсмислен и затова парите като понятие няма да съществуват.

добре ве, да я бяхте оставили чумата да се вихри, повече прасета щяха да останат

сега надутите цени ще паднат и свинското ще стане достъпно за потребителската кошница

Може и да има временно спадане на цените, но след като ударят конкуренцията, алчните монополисти ще ги повишат над сегашното ниво.

Миналата година изтрепаха агнетата, тая - прасетата! Усещането е, че нас ще ни "сготвят".

Говеда?

Защо д`ба, преди нямаше такива "чуми" и хората по селата си гледаха , че и държавата изкупуваше от тях, прасета, телета и `сякъв добитък?! Сега ще излезе, че вече не е по силиците на немощната ни демократична държавица?! Или, по -скоро на немощните и демоНОкратични държавничета!!

Защото слугите на Рогатия изпълняват плановете му за намаляване на човешката популация.

пържолите по лев килото

Избиват се животни където газовата тръба влиза и излиза от България, за да не се обещетяват хората, а и да не се запъне някой и да спре целият проект за милиарди.

В България, от незнайни времена, все са се гледали домашни животни и то много, много повече и всичко е било наред. Сега какво стана?!?

Гледали са се, но вече няма да се гледат. Нов Световен Ред идва, след козите, агнетата и прасетата идва ред и на човешката популация.

Ваксина за тази чума има ли? Не вярвам да няма, интересно е защо само се избива, а не се ваксинира?

За теб ваксина против простотия има ли? Не вярвам да няма! Просто трябва да се ваксинираш някъде! Вярвай, че има, защото положението е зле!

Гербер, значи, че може да брой, но до 3 :D...

3евзек

Герберите и негерберите се отличават по едно нещо. Едните могат да броят до 3, а другите могат да пишат, но без да знаят как се употребяват 'и' и 'й'.

tonk11

1. Ваксината не лекува 2. Ваксината се слага предварително а не по време на заболяването. 3. За това чудо и да не ти се вярва няма. 4. Даже и да имаше българския тарикат на село няма да я сложи.