17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Били са без колани, полузаспали рано сутринта и белята е станала бързо... :(

Ако шофьора на спрелия ТИР беше ТУРСКИ гражданин Полицията щеше да му се поклони да го почерят с кафене да му дадат календар на Бат Бойко и да го пуснат по живо по здраво

винаги може да починат от ковид.

Мисирки, на този няма ли кой да му зададе въпроси защо се извозват в София при наличие на 4 областни болници - Ямбол, Бургас, Стара Загора и Сливен? Тия общо 500-600 хиляди човека живеещи там с кой самолет ще ходят да се лекуват в София, след като според министъра (който отговаря за тях) тия болници не струват??? Или просто ПР разходка със самолет?

Срам за теб! Това ли намери да коментираш?!

Герб си правят реклама колко се грижат за народа.

Аз мисля че еврейте са виновни.

До кой клас си учил, неграмотнико?

Играта д кой застраховател да плати. Нали, не е удобно това да е фирмата на ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ!

Натопяват украинеца, който е чакал на опашката на КПП, а полулегалния микробус и опашките по КПП без адекватни места за паркиране се скриват.

Шофъора на тира ли е виновен, че този на микробуса е карал като джигит? На микробусите и автобусите трябва да се забрани да вдигат повече от 80 км/час, както и на тировете де! Не е нормално да караш със 100 км/час на магистралата и да тръгне да те изпреварва пътнически микробус или автобус! Нещо, което често се случва у нас!

150 метра видимост на дълги светлини, наполовина на къси, обявиха 30 метра спирачен път, и бусът със смляна почти два метра предница---ха сега експертите да кажат с каква скорост се е движил , кога /и защо тогава/ е забелязал спрелия ТИР, и при такъв спирачен път колко е била съобразена скоростта с мократа пътна настилка. Освен украинеца че е спрял, трябва да обвиним и Господ че е валяло. Има някой Голям който е силно заинтересован от застраховките, защото всички гракнаха -украинеца е виновен и косвено няма места за паркиране.

Айде вадете джобното кариерист че с подарените пагони да ги лекува с брифинг и коремна хирургия.

Станиславе, изпий едно кафе и тогава пиши глупости.

Абе вие направете пак КППТ-а и ще видим колко ще издържите!

Нещо не е в ред тук. Тира спрял , с какво е виновен шофьора. Ако пред него има опашка да минават границата, кавэо друго да направи.? Идиота в буса е спал, или е карал като луд да закара фереджетата на пазар.

Виновен е с това, че е спрял в лентата за движение без включени светлини. В тъмното няма как да знаеш какво има пред теб докато не го стигнеш.

Има светлоотразители. И нощно време се виждат от 200 метра.

Едната от двете ленти е за настещното движение. В коя да спре според теб?

valery_an

А къде да спре бе дебил ? Видя ли видеото от репортажа а ? В канавката ли да завре 40 тона камион а ? Той не е паркирал а е спрял за да чака на опашката за границата , никой не казва имало ли е светлини или са загасени . И да е бил без светлини пак се вижда тая голяма маса , има светлоотразители . Ако караш със нормална скорост и на дълги светлини направия участък и си с нормално зрение и не дремеш ще го видиш поне от 150 - 200 метра . А не в последния момент и да се влачиш 30 м ....със блокирани спирачки . С колко е летял буса а ? или шофера е спал и карал или е бил кьорав .

Абе от къде го намериха тоя грозен бурсук бе. И от кога министър на здравеопазването дава информация за ранени хора. Или пак преди избори е важно да сме на екран...

valery_an

Тизззз този наречен от теб борсук беше директор на Александровска болница и беше действащ - практикуващ лекар . Е така за твое сведение ...щото у ваще село тавизи като този нема . Немате толко акъл .

Абе този МИКРОбус колко човека е возил? С починалите, тези в болниците София и Ямбол плюс освободените за домашно лечение стават 18 човека

Защо създавате етнически проблем?Спрете се малко.Тук става въпрос за загинали и пострадали хора,вие го обърнахте на махаленски простотии.Какво ще постигнете?В дир.бг сте много смели,иначе ще мълчите като ................

"Един от тримата загинали е шофьорът на микробуса, който превозвал хора от Сливен и Ямбол, тръгнали на пазар в Одрин." Предимно българите ходят на пазар в други държави, защото им е по-евтино. Това е предимството да си най-беден, а същевременно да имаш най-високите цени.

Предимно рационалните хора предпочитат да дадат по-малко а да вземат повече при повечето анализи на ползи/разходи. Около много граници гдето има разлика в цените на различните държави се забелязва движение на рационални хора - поставете в любимата си търсачка 'cross border shopping' и разгледайте резултатите. Ще установите с учудване колко много от най-богатите хора в Европа — швейцарците — практикуват тоя спорт.

В други, съседни държави ходят тези, които могат да си позволят - близо и удобно им е, имат пари и т.н. така, както сърбите и гърците пазаруват в България това, което им е по-евтино и изгодно тук. Не че са непременно бедни. Съотношението между турската лира и лева е много изгодно за нас. И друго, сега всеки може да си пазарува където си иска, може да излиза от БГ и да се връща когато желае, може да пие сутрешно кафе в Париж, да обядва в Одрин, да отскочи за плескавица до Пирот... Или и това не ви харесва???

След кражбите за милиарди: Магистрала на Бойко ни убива! 12 катастрофи за 10 км на „Тракия” – не оставка, затвор и мъчения за виновните

Убива глупостта, малоумието, наглостта, бруталността, агресията, а не МАГИСТРАЛАТА НА БОЙКО! И Путин или който и да е, ти "построи" магистралата, все същото ще е. И по черни пътища да се юрнете, пак ще се избиете, ако нямате мозък в главите си.

Задържат украинеца? На път се кара с такава скорост че да може да спреш в еазатоянието което виждаш. Да това означава че на фарове се кара по-бавно, да това означава че на мойте път се кара по-бавно. Вината за Предумишлено убийство е на шофера на буса защото е карал напълно съзнателно по опасен начин

Имам като практика случай. Ама кво ви интересува? Мрете , сички протестиращи ДА УМРЕТЕ!

Твойта практика е като на бати Бойко-който изклатих той и се кълне в мен

Коментарите как се заяждат за всяка запетайка и търсят какви ли не причини за ситуацията. Никой не предполага че проблемът се случи защато преди 10 милиона години, някой динозавър е пръднал накриво.

Динозаврите измират преди 60 млн. г. а до предо 40 млн.г. Балканите са дъно на море. А чалмите идват на Балканите преди 500 г. Заедно о т мангасарите в обоза.

НЕ споменават имената на убитите и ранените така правят медиите когато лицата са от ромски произход туркини говорищи само майчин език и имат турско цигански имена и фамилии Вероятно са от ромския Сливенски квартал "Надежда"

Едната жена е на 46, а другата на 51! Има и дете на 13 години в реанимация, дъщеря на една от жените! Нали се сещате, че ако бяха от малцинствата, това дете щеше да е внучка на една от жените?!!! Не е лошо малко да се разсъждава, преди да пишете щуротии! Но и цигани да са, какво значение има, каква вина имат те, че водача на буса е бил джигит? Нали знаете кой носи вина за удар отзад, винаги този, който се е ударил отзад, поради несъобразена с пътните условия скорост!

Ромила се казва оцелялата жива макар че си криеше лицето с ръце се виждаше по БТВ че е ромка със сини венци

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Мисля, че водачът на буса е напълно виновен за настъпилото птп. Той е длъжен да спазва дистанция, да узбере безопасна скорост, да не се удря в спряло отпред превозно средство. Въобще няма основание да се повдига обвинение на украинеца.

Така както обясни случая,то украинец в нищо и за нищо не е виновен-това е по презумция от Европа и от Полша:(((

Законът за движение по пътищата посочва, че си длъжен да спреш ако има препятствие по пътя. Длъжен си да избереш скоростта си, така че да спрешм длъжен си да заобиколиш спряло превозно средство, така че да не създаваш опасност за движението. Всичко това сочи, че е много възможно водачът на буса да в основния виновник за случилото се. Ако види стадо крави пак ли те ща са му виновни? Тирът е препятствие и 20 метра спирачен път сочат меко казано за висока скорост.

Пак ли цигани спасяваме

Лекарите спасяват живот и не се интересуват циганин ли е или тъпанар като теб!

Някой за 30 години демокрация прочете ли,че трудещият се е оцелял???Иначе новините са супер-Даже някой е е оцелял от катастрофата

Да питам на кой с арода въпросните ? цял товарен самоле?! а в сф умират пред и в болниците без такова внимание? Или едни с а по важни?

Къде го намериха тоя сланинляк? На някое кръстовище ли?

Всяка, събота и неделя рано сутрин пътувам по участъка. Автобусите се движат с много висока скорост. Изпреварват навсякъде.

уруди безмозъчни!!!! кой бе, кой, кой кой????? Ме забранява да се изказвам по ип адрес, а дебилни, посерковци????? КОЙ; КОЙ- КОЙ????

ГЕРБ

Това с надебеляването на шрифта е същото ,като да викаш на глух човек.Той не те чува,но ти си мислиш-че колкото по силно викаш,той толкова по-добре те разбира:(((

и докато тия медийни проститутки протестират за да могат да крадат повече, проститутките на дойче педофиловеле ни забраняват по ип адрес... уруди безмозъчни!!!!

алооо, сороските мижитурки на псевдо "демокрацията" да ви еба майката!!! вашата цензуар и гнусно опреструвачество е по- гадно от всака дикатаура на света бе, идиоти безмозъчни на дойче педаловеле!!!!

Имитациите на загриженост са по-гнусни от безразличието, защото има умисъл!

На 08.12.2016 г. по вина на създадените пропуски от МТИТС в нормативната уредба за превоз на опасни товари по железопътната инфраструктура и по вина на държавното предприятие към МТИТС - НКЖИ, и едва след това по вина на локомотивните машинисти, дерайлира товарен влак с цистерни с втечнен газ пропилен и пропан-бутан. В резултат една от цистерните с пропилен се проби и разстлания облак от пропилен се взриви, като отнесе гара Хитрино и половината село. Седем души загинаха, десетки бяха ранени, всички оцелели бяха стресирани... Главен и основен виновник - МТИТС и НКЖИ, под върховенството на Батман Борисов не се посвениха да се изкарат герои, като се снимаха че снимаха и разтягаха локуми всякакви. От дефекта по тяхна вина си създадоха PR ефект! Намеси се и МВР, като изкара на първа линия едни безстрашни пожарникари да поливат със студена вода за охлаждане втора пробита , но не взривила се цистерна с пропан бутан, на която изпаряващия се втечнен газ разумно беше запален като факла, за да не се разстила и да не създаде взривоопасна среда... Но пожарникарите поливаха и "охлаждаха" цистерната с изпаряващия се при около -46 градуса газ с вода с положителна температура!!! Важното е да се внушава на публиката, че се върши животоспасяваща дейност!!! Осъдиха само машинистите! Държавата е невинна!!! Държавните вредители в МТИТС продължават с вредителската си дейност!

Нека всички които ще получат допълнитени пари (и отдавна заслужени) - майки, пенсионери, безработни, да благодарят на хората от площада. От тях се уплашиха Шибаната Мутра, Свинята и Свинепаса му. Заради страха си започнаха да раздават пари, които трябваше да дадат преди 10 години на бедните и нуждаущите се. Мутрата раздава пари, само когато е уплашен. Да са живи хората на площада

Гнусен ПИАР на здравният министър и ГЕРБ. Цял свят видя къде са откраднатите от еврофондове пари и злато - в шкавчето на мутрата Борисов!!!! Пари и злато, които са достатъчни не за един, а за два хеликоптера за Спешна медицинска помощ!!!

Тъпак си, тъпак ще си останеш!

лягай под краката на жена ти от резолюцията СОФИЯ ПРАЙД

Пълно безобразие в делничен ден повлекли 13 г и 17 г на пазар в Одрин???? Алоу вие адекватни ли сте, толкова ли нямате акъл в тъпите кратуни???? Сега ще ви развозват от единия край, до другия край да ви спасяват... Язък

Викаш в диктатурата на режима ГЕРБ никой няма право да ходи никъде.

шофьорът на ТИР, а жертвите? Това са големи деца и могат да ги водят през деня, където искат. Ако са нарушили закони, е тяхна отговорност. Но не е причина за нещастие. Причината е липсата на дисциплина у водачите на МПС.

През април щабът предупреди "София е два милиона, а лекарите са 9000. " Очаквайте яко затваряме в София в такъв случай. И отваряне на Армеец.

Това за 2-милионна София е опорна на герберастките боклуци и крадци. София е 1.135 млн на последното преброяване. Останалото са догадки, хипотези и локуми.

valery_an

Твоето преброяване кога е правено ? В събота и неделя когато вичките излишни си отиват от София ли ? А от понеделник до петък пак са над 2 млн нали .

Сестри? А с братята какво е станало?

Това спасява живот. Много е важно. А билети издавали ли да се. Билетът е застраховка.

Теоретик.

"Тези, които получат минимална пенсия, на практика няма да загубят нищо, защото минималната пенсия не може да бъде редуцирана допълнително. Да, ама не! В НОИ със голяма вероятност са измислили още един феномен - няма да има минимални пенсии (МП), а ще има [( МП + 1 лв) - 20%]... На новите пенсионери - честито!

И реши да се изсереш тука в тази новина? Евала темерут

Доста нескопосан ПР на ботоксовото свинче .