В пет лечебни заведения в София ваксинират деца срещу Ковид-19

Възрастните, които желаят да се имунизират, могат да го направят в 63 пункта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между другото приготвили са ни нови по-смъртоносни вируси. Време е да се обърнем към Христос за закрила!

Не слагайте тази отрова в тялото на детето/децата си !

Ако зависеше от мен, родителските права на всички малоумници, ваксинирали децата си щяха да бъдат отнети моментално. А за лекарите които извършват това нещо, те просто нямат душа.

https://lorphicweb.com/wp-content/uploads/2022/05/c888a110-2a0d-4c4e-bc43-9e5d8de33d86.pdf.pdf Отворено писмо на Global Aviation Advocacy Coalition за уврежданията на пилоти от ваксини. Долуподписаните пилотски застъпнически групи, учени и лекари за пострадали от ваксини пилоти на авиокомпании. Уврежданията са сърдечно-съдови проблеми, тромбози, неврологични и слухови проблеми...

Трябва да бъдат разследвани за организирана престъпна група, малтретираща малолетни.

жълта зона викат :D

Кой тъпанар ще сложи някакъв препарат с недоказани и недоизследвани ефекти в тялото на детето си, което гледа и храни всеки ден? Спрете с тази малоумщина, това не е ваксина. Ваксините се слагат по ваксиционен календар и са ДОКАЗАНИ.

Само малоумно родителско тяло ще позволи детето му да бъде в риск от възпаление на миокарда - вследствие поставяне на препарат, който не защитава по никакъв начин човек да се разболее от модерното заболяване.