17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България от инвалидите който са в състояние да шофират самостоятелно, под 1% могат да си позволят автомобил. На останалите 99% правото им на отстъпки и инвалиден стикер го ползва съвсем здрав човек. Просто такива са реалностите в България. Аз също мога да си осигуря инвалиден стикер за паркиране, но считам че е срамно да изляза от колата на такова парко място на два крака и изправен . Но пък и тези места да се пазят за такива тарикати не ми допада особено. Ако се правят редовни проверки, не само дали колата има стикер, но и дали правомерно е спряна на такова място/в услуга на лицето в затруднено положение/ ще се окаже, че има заделени твърде много места.

Мнооооо знаеш бре. Имал съм роднина инвалид с лична кола. Имаше идиоти като тебе дето го бяха вдигнали барбар с него в колата на паяк да го местят от място неразрешено за паркиране, но разрешено за инвалиди... и то по закон. Но те са били инвалиди там горе. Мълчи бре. Приемам, че си леко инвалид там горе, та ти прощавам. Глупак си, не неинформиран и леко наивен си, не ... прост си просто... прост ще рече неинформиран и затворен в главата. Прост не ми ... тъп та се леее от ушите по асвалта. Мълчи.

Имало е място за инвалиди, а е решил да не го ползва, а да паркира в нарушение. Еми браво на него.

тези които спират на места за инвалиди но не са физически инвалиди, са мозъчни инвалиди, не им стига сиво вещество

Именно. Ако си инвалид в главата може и да си позволиш да спреш на място за инвалид.

В Пазарджик бизнеса с паяците беше даден от кмета на Гинка Върбакова, но хората скочиха и май я изгониха

Това трябва да е всеки ден,омръзна ми от селяндури спиращи на места за инвалиди.

Напълно съм съгласен!!!

В Пазарджик има много цигани и това е напълно нормално. Нека първо да ги проверят как са си взели книжките, след като не могат да четат. Изсевлай!

ама те са ментални инвалиди, не нарушители :)