В Москва издигнаха знамето на СССР за Нова година

Путин пак смени командващ войските в Украйна, но не е сигурно, че и този път „генерал Зима“ ще действа в услуга на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - В Москва издигнаха знамето на СССР за Нова година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците ли?Пушки ще ги накарам да ядът!

Руснака със зима, студ и сняг не можеш да го уплашиш

Водка да има.

ДА да

Ма той умрял, ма!

Спете спокойно деца

Не можем да спим спокойно щом сме в НАТО , и не сме неутрални, тъй като през ВСВ коигато бяхме съюзници на Хитлер, той не можа да ни защити от англо-американските бомбандировки нас София и други български градове. Коя е гаранцията че НАТО ще ни защити от атака на ракети или дронове, при положение че сме неприятелска страна за Русия и доставяме оръжие на Украйна.

руски отпадък

Най-богатата държава с най-бедните хора. Затова сума руснаци се преселват в България- в Банско видях руски фризьори и руска сладкарница, рускиня ми бе по физическо в училище, руско-говорящи са сервитьорите и камериерите по черноморието и в планината.Тук-там някой богаташ гледа как да се измъкне от прегръдката на питин ,като си смени паспорта.Останалите - леш отвсякъде. Нашите комундели какво се държат за тях - не ми е ясно

Тези не са руснаци, украинци са. Ама ти да не им гледаш паспортите я.

Явно ти им ги гледаш?

Мечти,мечти...Я да блъснем по една водка,ААА,бутилката свършила. Пфу,пред магазините опашки,пак ще трябва да се редят 24;часа за една бутилка. Мизерен живот. Дали имам патрон в цевта да се разстрелям.

Много е добро:))

От СССР наследиха репресивния апарат, безправието , цензурата, култа към вожда, скоро и празните магазини , дефицита и опашките. Това , което няма да получат са републиките, световното влияние, дворците , бизнеса и парите на новите дворяни. Съюзът го спояваше комунизъм и идеология, , не великоруския шовинизъм и е невъзможен .

Ще ги издигнат и над Брюксел това знаме

Тия ги гони носталгизма, ония зад голямата локва не могат да се разберат кой да е на голямото кормило на краденето от американския народ - ми се струва че само Китай потрива малки ръчички :-).

Обаче всички много добре знаем кой е на кормилото на краденето на руския народ:))) Разбира се на подръжниците на путин въобще не им пречи , че руснаците живеят в мизерия. Обаче се загрижили за руснаците.

Когато руснаците се отърват от най-големите си врагове - Путин и цялото му обкръжение в Кремъл и олигарсите ще спрат да дават десетки хиляди безсмислени жертви взел месец в Украйна.

Иде, иде разбира се - иде новият СССР 2.0. Най късно до 2024-2025 година. За ужас на краварите, EU & БГ-олигарсите и козяшко-соросоидните ЛГБТ-тролове в България. Специално за козяшките тролове, соросоидите, ДъБътата и ЛГБТ-та е за препоръчване да имат винаги под ръка 24/7 свежи цветя. Като му дойде времето да хукват да посрещат внуците и правнуците на онези, дето на 08.09.1944г. цъфнаха на Дунав-мост. Свежи цветя да си имат винаги под ръка и Мунчо и ония лешпери в НС. Хахахахаха.

амане се види :) новия СССР ще представлява един бункера в средата на нищото със самотен зъл гном серящ в куфарче :)

Гледай по-честичко The Simpsons(Семейство Симпсън). Досега каквото са казали Симпсъните се е сбъднало на 90-95 на сто. И това съвсем не е случайно, но това е една друга тема и не е за безмозъчни като теб. Семейство Симпсъм предказаха Ковид-пандемията, а доста преди това и събитията в Ню Йорк от 11.09.2001г. В една от анимационните серии миналата година беше казано, че официалната дата на провъзгласяване на СССР 2.0 е 26 септемри 2025 година. Кой разбрал, разбрал...

аха , червените тролове доскоро Ванга "цитирахте" , сега вече и анимацията "Семейство Симпсън".Не се ли усещате колко жалки ставате все повече и повече ? Ама отде акъл за това :))) Че и накрая като напишете загадъчно "който разбрал - разбрал" хептем смешни изглеждате......

Абе вие ватниците до американската анимация ли опряхте вече, опорките свършиха ли ? ХахаххахахахахахаххАххахааххах:) няма по-прости хора от бг русофилите:)

Ха -ха-ха....Идиот!

Ха, болни мозъци. Русия никога не е била по-далече от Сесесере . Най-малкото съветите нямат нищо общо с великоруския шовинизъм , обединяваше ги комунизъм , Ленин и Сталин на руските шовинисти им режеха главите. Начело на съветите никога не имало руснак. На олигофрените в Москва СССР им се привижда като великоруска държава. Оказва се, че Русия дори първа сила не е била в съветите. Яде бой на километри от границите си . Всички републики са срещу нея и разбраха , че нищо не струва. Въпрос на време е и Беларус да и тури пръста, ако иска да има бъдеще, а не да вегетира тюрмата.

гледам и слушам ..как некви превъZбудени ревиZионистични евраZийски Московския и Пекински пудели/особенно 70-десе годишнио плешив , късокрак и Zлобен бункерен пудел Вовик / , които немат спечелена битка/война преz последните 50 години..а се пънат и джавкат : Искаме Нов Многополюсен Световен Ред ..искаме да го нема вейке Zадокеанскио Световен Кмет ..обаче преди да се дърлят ..не е лошо да помислят най напред ..кой ще поддържа Световния ред и дисциплина по морските пътища от където минават над 90 % от световните стоки и кой ще поддържа Световната Финансова Система ! Някой Zамислял ли се е ...ами ако ние Zадокеанците отвържем двата супер яки национални питбула ..т.е. Германия и Япония /те иZгубиха ВСВ но сега се въZродиха като големи промишлени и технологични колоси/ ..как мислите ..кой ще ги спре да поискат и те сфери на вляние..некоя по голема хапка от Новио Многополюсен Световен Ред ..да слеZeм на Zeмлята и да видим кой проиzвежда най много ..коли ..камиони и други машиностроителни джаджи ..ами тва са Япония пример Тойота и Джермания Фолксваген ...как мислите ..ако ние /янките/ не ги държим окупирани и под контрол ..Zа колко време машиностроителния им и промишлен капацитет може да премине пралелно с проиZводството на коли на проиZводство и на беZброй танкове ..артилерия , подводници..самолети ..ракети и най вече атомно оръжие ..как мислите щом една иZбушена Северна Корея има атомно оръжие ..дали па дойчовците и самураите не могат да си спретнат един много як ядрен оръжеен арсенал..както е каZaл един по умен от нас : Мисли какво си пожелаваш , Zащото може да ти се случи ..да си имаш работа с некой ..с който до сега не си имал проблеми ..понеже друг го контролира ...

Шепа евроатласнтически дебили, яко са се изакали под тази статия. Умира вашата еврогейзерска кочина, умирааа. Никой не вярва на гейзероевроатлантизма. Банда крадци, на високи постове лайнен и шайка педИта.

Ленин е бил марикон А за Брежнев му знаем целувките с мъжагите …

Ти някакъв вид азиатски дебил ли си? Да не би да дращиш дебилните си коментари от русия?

Англия напълно отказа газта на Путин олигофрена

Е! И? Руснака си го мести от единия крачол в другия!

е , той руснака е символ на несъкрушимост.....по време на война гинат като мухи , ама все геройски , а цивилните - кучета ги яли. Даже и война не е нужна , и в мирно време са гинали с милиони. Така е и руският трол - непоклатим. Ето примера със санкциите , натириха ги в Азия с техните суровини , които им бяха основният експорт и съответно приход...ама няма проблем. Те и досега с тия суровини си бяха бедни , ама сега пак нямало проблем. Сигурно магически Китай и Индия ще си вдигнат двойно-тройно потреблението на въглеводороди , че да могат руснаците да им ги набутат , че и на хубава цена , нали ? Ама май не е точно така.....те не са богатата Европа , а и в момента те са силната страна. Тъй че....колкото им трябва и на ниска цена. Може даже да си направят гаргара с алкашите и да вземат повече за ре-експорт :))) А и с тази КОВИД-лудост в Китай се очакват проблеми в производството и съответно падане на потреблението на енергоизточници......ето петрола доста поевтиня , за газта не знам , ама не е със апокалиптична цена , както бяха прогнозите (или надеждите на алкашите и троловете им )

Велика Русия ще унищожи всички свои врагове!

Демек ще се самоубие

Сега да издигнат конската опашка на Тимур и Чингиз хан и ще се върнат и към корените си и всичко ще е точно.

Има ли прокремълска мърша, която да ползва руски компютър или подобно дигитално устройство, руска операционна система и руски софтуер или приложения за връзка с интернет? Всъщност това не е въпрос.

От написаното излиза, че трябва шапки да свалим пред руските войни, които в тежки метео условия и сурови зими запазват бойните си възможности, а кекавите им врагове масово дават фира.

Фира,фира- колко да дават фира... на хокейният стадион един- в училището 600... Аре бягай врътни един дудук на старшия и лягай да спиш, че утре в 6:00 трябва пак да се троли...

Щот гледам си голям разбирач и отворко, хайде да ни обадиш и обясниш какво е хюмне и къде се вписваш ти в тази дума??

нищо чак толкова не са запазвали , а и е било благодарение на това , че са били на свой терен. В нормални условия шведите,французи и германци са ги спуквали от бой преди това. Проблема им е като отидеш с армията в руската пустош, ник'ва логистика не може да има.Глад,студ,умора...Наполеон ги гони сума време и накрая армията му каталясва в средата на нищото. А германците докато техниката им е била ОК , са каталясвали да догонват отстъпващите червеноармейци. И още нещо - кажи си великото "умозаключение" на финландците - ще умрат от смях :)))

Финландия губи войната и губи стратегически тиритории като Петсамо с излаз на Северния Ледовит океан, както Корелия и Виборг и още страда от кървава диария. Соросоидните тъпунгери взеха да ги подбират с конкурс по тъпота и простотия ако и да са с краварски имена.

Губи е силно казано. СССР са подготвили марионетно правителство, но вместо него получават 500 000 трупа, Хелзинки остава недостъпен за тях. И вместо цялата страна, успяват да заграбят само малка част. Ако и ние само с окупация на Варна се бяхме отървали, щеше да е просто супер.

Поздрави и от мен за всичките руски тролчета педерастчета...

В преспите, вместо в канавката!

Ако има някой дето ще им го начука както през1939 то това са Финландия и Норвегия.

Наполеон-Хитлер-Путлер! Колко си приличат!

Другари редиците ни намаляха драстично, както знаете разбиха една от фабриките ни. Дръжте се свободата идва, и дано не ни погнат и тука че няма къде да бягаме, никой не ни иска.

Слава на Украйна! Пълна победа!

Русия действа все повече като СССР. И както е тръгнало ще свърши както свърши СССР. Фалит, разпада и пълна маргинализсция за дълги години напред. Просто няма как да издържи комбинация та от война, надпревара във въоръжаването, санкции, липса на технологии и икономически спад. При продължителна война Русия ще бъде съсипана, а Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници.

В СССР не са имали нацизъм за държавна идеология и не са проповядвали война и унищожение на света.

Да бе. Я у лево, нещастна прокремълска подлого.

Не съм бе. Просто доказвам, че Путин е фашист.

Ко ? Не! Я питай Сталин що изтепа 8млн. руснаци ;)

Боже колко глупости само в една статия!!!!

Само това дето Финладния е извоювала независимоста си от Сталин 1939 година просто нямам думи.

Жужако ке падне!

Но не разбрах само, другари, да продължаваме ли да се снишаваме, или гордо да си натискаме парцалите.

пожелавам успех на Русия в борбата срещу злото.

Колкото по - скоро ликвидират шайката на Путлер, толкова по - добре.

Аз съм за и да идват Пригожин и компания на власт. Все пак Сталине казал че и готвачка може да улравлява държавата, а Пригожин е готвач.

Вярно си Ку ку

Много еврогейчета плямпат тука за свободи, демокрация и др. тъпотии. Май май като ви освободим пак, отново ще отворим лагерите да ви избием тия мисли от главиците. Слава на бащицата - освободител - император - цар и господар милостивий.

Освен разбитата фабрика за тролове, която разбиха днес има още много кацапски тролове.

За всички които по-долу твърдят, че населението в САЩ било 3 пъти повече от Русия, малко данни: През 1991 населението на СССР е 291 млн. През 1991 населението на САЩ е 253 млн. Да не забравяме, че СССР е единствената държава в света, която свободно разрешава да се отделят от нея 15 държави, като губи 25% от територията си (от 22.4 млн. кв. км. на 17.1 млн кв. км.) и почти 50% от населението си (от 294 млн. на 148 млн.) Все пак в момента Русия е държавата с най-голямата европейска територия от 3.9 млн кв. км. (40% от Европа, която е 10.2 млн кв. км) Следващата по големина беше Украйна с 600 хил. кв. км. (но това е минало бешело)

Русия е най-европейската държава с 40% от територията и

след войната ще притежава 45% от Европа

След войната Русия ще плаща с територии.

ЕС 490 млн жители НАТО обучени готови за война войници = 3 млн Сащ -250 млн. Русия - 147 млн

Да не забравяме че населението на Китай е два пъти повече от населението на Русия и САЩ взети заедно въпреки че по територия е колкато САЩ 10 милиона кв. км и е двойно по малко от Русия 17 мил.кв. км. но по брутен вътрешен продукт е настигнал САЩ а по някои показатели ги е надминал.

1. Китай + ЕС 200 млрда на ден стокообмен. 2. Индия и Пакистан са с Великобритания

Руски тролчета, а вие измръзнахте ли без руски газ в България, или господ е българин и ви се размина?

Българите за сега няма как да измръзнат за сега понеже СССР им е построим АЕЦ и се греят на евтин ток. Нооо това не се харесва на твоите господари и за да се уморят българите по скоро ни спряха 4 действащи реактора, а скоро на т.н. свободния пазар тока ще е непосилно скъп. Обаче СССР ще ни освободи отново. Patience !!

Простотията ще ви топли и когато ви " освободят" от свободата.

Автора на статията е хванал малко произволни моменти от историята, ама няма как пропаганда си е. След като отхвърлят немската армия извън пределите на СССР през 1943 г., Сталин изисква репарации 600 млн. долара и земя във Финландия богата на никел от пронациска Финландия и след отказа им финландците се готвят за нападението. Русия влиза с над милион войска и за две седмици Финландия капитулира и земята богата на никел минава в руски ръце. Ама според статията много са ги изтормозили финландците. Да кажеш Хитлер да, разбирам 20 милиона дават жертви.

СССР никога не е преставал да съществува. На страницата на ООН си пише, че Русия е СССР, а Украйна е УССР. И нали се сещате, че УССР е част от СССР. Все по-често и за постоянно ще ви се налага да го гледате това знаме.

Прибирай се вкъщи, че ще ти се карат вашите, стига си седял в компютърната зала.

Както казват китайците живеем в инересни времена. Пред очите ни се възстановява Съветския Съюз и системата на социалистическия блок. Ще се разпростре и на Запад този път. За съжаление белия Запад изчезва с неимоверно бързи темпове. Събития инспирирани от тихия фронт изплуват на повърхността. БКП и КПСС са във вечна дружба.

Те и масоните като си спомнят за комунизма, тя вълната е неизбежна, идва откъм петите.

Комунистически боклуци!

Фермата за тролове е задействана. Явно дори и 30 години след разпадането си , Съветският Съюз предизвиква студена пот в евро-джендърите.

Много се извинявам, но пръднах много силно на вълни.

Внимавай да не събориш онази грозната статуя в центъра , че масоните ще те търсят

Ха ха ха ха))))))

Троловете плюят , но изобщо не осъзнават какво означава това.

Слава Україні! Героям слава!

За нацистки поздрави се иноси наказателна отговорност , после да не мрънкаш

Кое е нацистки поздрав бре? А за рашистки поздрав какво следва?

което си написал е нацистки поздрав. Приготвяй си защитната реч за народния съд. Не че ще помогне , ама си предупреден - да не мрънкаш , като те застигне правосъдието.

Абе многознайко, „Слава Україні! Героям слава!“ е украински национален поздрав, известен като символ на украинския суверените. Но за вас русофилите Украйна не съществува. Да, тя я има и вие ще го разберете по трудния начин

Те инемците имаха пидобен национален поздрав , видяхме докъде стигнаха. И нас завлякоха тогава , както и сега.

Русия действа все повече като СССР. И както е тръгнало ще свърши както свърши СССР. Фалит, разпада и пълна маргинализсция за дълги години напред. Просто няма как да издържи комбинация та от война, надпревара във въоръжаването, санкции, липса на технологии и икономически спад. При продължителна война Русия ще бъде съсипана, а Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници.

Не я мисли Русия. По-интересно е как ще свърши ЕС , това засяга и нас.

Темата е завряна в кучи гъз Но има потенциал

Дилим дилим дишка маССква свири пак на пишка.

Путин очевидно е эависим, и не желае жда раэруши Киев

Днес са разбили рашистка фабрика за тролове :)

БРАВО ! Днес гледах репортаж на една Украинка от Киев в ЛНР и питаше хората искат ли Украйна , всички викаха не дай Боже , само Русия !

Аз пък преди месец гледах една жена, както тя се нарече "одесита". Т.е. жена от Одеса. Тя не казва аз съм украинка, или аз съм рускиня. ТА ТАЗИ ЖЕНА КАЗА - ПО-ДОБРЕ ДА НАУЧА И ДА ГОВОРЯ НА УКРАИНСКИ, ОТКОЛКОТО ДА МЪЛЧА НА РУСКИ. Разбираш ли разликата, дебил?

Те в Одеса са едни украинци....все от етноса на зеленски

В Беуларус са запазени имената КГБ и ГРУ видимо от надписите по вратите им, докладвано ми е от познат бил там една гоина. . И Украйна и Русия си имат КГБ и ГРУ, тоест една и също школа. Тази военна операция май че ще излезе нещо като генерална репетиция за водене на война със съвремеменна техника. И едните и другите ще си направят нужните изводи, че войната не е продължаване на пилитиката с други средства. В условията на ядрената ера, този постулат не важи. Изглежда че Русия си е взела поука та за това подготвя войниите си за война без ядренни оръжия. Егати ученията на живо...Генерал зима и на двете страни е генерал в крайна сметка и вероятно няма да даде предимство на никоя от трениращите армии. Струва ми се, е Укпайна ще отстъпи, за да се съдаде нова Русия със столица Киев.,нова Конституция, нов президент и новите соларни къщи на място на вече разрушените. И така краят на ученията се вижда нейде към 22 юни 2023 г. Имам и въпрос: вярно ли е, че Кабаева е била намерена мъртва, в Рим ли беше, забравих, не ми е всеки ден главата тази хубавица.

2023-01-04 21:40:16 Гриша Димов В Беларус са запазени имената КГБ и ГРУ видимо от надписите по вратите им, докладвано ми е от познат бил там една година. . И Украйна и Русия си имат КГБ и ГРУ, тоест една и също школа. Тази военна операция май че ще излезе нещо като генерална репетиция за водене на война със съвременна техника. И едните и другите ще си направят нужните изводи, че войната не е продължаване на политиката с други средства. В условията на ядрената ера, този постулат не важи. Изглежда че Русия си е взела поука та за това подготвя войниците си за война без ядрени оръжия. Егати ученията на живо...Генерал зима и на двете страни е генерал в крайна сметка и вероятно няма да даде предимство на никоя от трениращите армии. Струва ми се, е Украйна ще отстъпи, за да се създаде нова Русия със столица Киев,нова Конституция, нов президент и новите соларни къщи на място на вече разрушените. И така краят на ученията се вижда нейде към 22 юни 2023 г. Имам и въпрос: вярно ли е, че Кабаева е била намерена мъртва, в Рим ли беше, забравих, не ми е всеки ден главата тази хубавица. https://dnes.dir.bg/comments/v-moskva-izdignaha-znameto-na-sssr-za-nova-godina

Предлагам над Кремъл да вдигнат кафевите гащи на Путьо, на Рогозин да му окачат Ордена на жартиерата, а на мазната сурвачка да й дадат Орден "Макеевка" с джиесем и мокри кърпи против изпотяване :)))

Предлагам страпон в дупето ти.

А после ти да го оближеш.