В Москва: 100 000 камери следят хората под карантина...и всички останали

Нито един коридор в метрото, нито една улица не остава извън видеоконтрола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"мегаполиса, наброяващ 16 милиона" Когато живеехме в зрелия социализъм, наброявахме 9 милиона, Москва и тя беше толкова. В условията на зрялата демокрация обаче, ние паднахме под 7 милиона, а недемократична Москва станала 16 милиона...

ами то има още 3 млн.българи ве , бахур червен......и те са си пак в демократичният свят ( Европа,САЩ ) , а не в клоаката Русия. Я питай стари московчани кефят ли се че са станали 16 млн. и какви са приходящите , а ? Чобани от други градове и губернии ( както в София междувпрочем ) и по-лошото - орди от орки от всички бивши сАвеЦки републики , имената на които завършват на "-стан" + диваци от Кавказ.....почти всички са мюсюлмани , ама не забравяй че един Кадиров е всесилен в РФ

Нали знаеш че американците обичат да свирят Вагнер на руските богатири.

Нещото, което най-малко искат в момента във Вашингтон е военен сблъсък с РФ или с КНР...

и още как американците да свирят накавал ,я виж остатъците от американски бази успешно бяха превзети от руски военни в сирия ,останаха сямо няколко чувал с американоси.

успешно превзети от руски военни хахахахаха Как бе , мурзи ? След тридневни тежки обсади , докато дойде ключар да отключи катинара на портала ли ? Успешно ПРЕВЗЕТИ ! Ама чистачката дето не ги пускаше , накрая се предаде или я гръмнаха ?

Русия е длъжник на Италия-много италиански военно пленници оставиха костите си в Съветска Русия.

А какво правиха италианците под Сталинград???? На 2600 км от Рим. Какво търсиха там????

С тези 14 полета досега руснаците изпратиха в Италия една от общо 15-те си лаборатории на войските за РХБЗ, осем бригади от военни лекари, около 100 военни вирусолози и епидемиолози, специално оборудване за диагностика и дезинфекция. Оперативната група на руснаците оглавява зам. началника на войските за РХБЗ на РФ. Руснаците предстои да работят в най-засегнатия град Бергамо. Предстои им 600 км. марш от Рим до Северна Италия. Имам усещането, че нарочно беше избрано летище около Рим за кацане на руските самолети. С цел постигането на максимален пропагандно-демонстрационен ефект. По този начин половин Италия ще стане свидетел на марша на руснаците и веенето на руските знамена по територията на Италия...

Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхме вече...

Вирусът е ръкотворен, но е сътворен не в РФ, а в САЩ през 2015г. И вече всички го знаят.

Няма да се учудя, ако Италия последва Турция. Освен това може да се очаква и някъде в южна Италия да се появи аналог на ПМТО "Тартус" за руския флот...

Да бе!До базата Авиано и една руска военна база и ако някъде има стачка и потърсят сметка италианците от некадърните популисти избрани с помощ и пропаганда от Москва то руските космически лунатически галактимески сили направо ще бомбят както в Сирия ... нали троле путлераски

Напълно реално е Рим да поеме по пътя на Анкара и да се отдалечи от НАТО /+ЕС/. В най-тежката за Италия ситуация и двете глобалистки структури го оставиха без никаква помощ. Наложи се Пекин, Москва и Хавана да спасяват ситуацията в Италия, при това напълно безплатно! В Рим това се отчита. И с оглед на цялостната ситуация в света такъв ход на Рим е не само очакван, но и напълно логичен. Разбира се няма да се случи още утре. Ще бъде плавно.

Тия рашките пратиха два Камаз-а в Италия и вече си мислят че са спечелили Третата световна война ! А се говори че единия Камаз тази сутрин не е могъл да запали и са го бутали !

деди ,а в лудницата търсят бармани и дават безплатни хапчета.Пий ги и ела да разкажеш следващия виц.

квот са пратли, са пратили....какво прати твоят господар?

Рашките спечелиха и Първата и Втората световна война! Ако има трета и четвърта, пак те ще я спечелят!

На 3 март 1918 г. Русия е принудена да подпише най-унизителния мирен договор в историята си – Брест-Литовския мирен договор.Български войски с помощта на турските войски прогонват руските окупатори от Добруджа!!!!С този договор от лапите на руския империализъм се откопчват и получават независимост КРИМ,Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Беларус, Украйна, Грузия и Армения.

Освен т.н."Сирийски експрес" който основно се осъществява по вода, сега вече има и "Италиански експрес", но по въздух! 14 полета, руснаците осъществяват сериозен десант на територията на НАТО.

Там нали нямаше?

имат си технологии за разпозване с изкуствен интелект-изнасят си ги.Имат 481 заразени с коронавирус и нито 1 умрял.Имат 88 излекувани за 2 седмици .Факт признат от инспектотите на СЗО.Имат излишни медикаменвти и респиратори-доставят ги в Италия.Другите какво са помогнали на Италия ЕС -Нищо,САЩ-откраднаха маските от там преди 1 месец при военно учение.Всички се крият като мишки .Испания заяви че ЕС е напълно безпомощени и помощ няма от никъде.

Ще си говорим за руските умрели от коронавируса ....след "референдума на Путин на 22 април. Дотогава "няма да има" пандемия в Русия, нико че граничи с Китай а южен Сибирь е подарен от Путин на Китай и там е почти автономия, без руснаците да знаят какво става там.

вярвам ти на теб на дойче зеле и на сорос ,а и на анадол тв.Тия вицове ги слушам вече за 100 път и нищо.

ще ще ще ще Русия , ще фалира ще падне и т.н. вече за 1560-ти път , обаче те не знаят а правят каквото си поискат.

Ко на интересуват нас белите цигани

Руските власти предприемат мерки против коронавируса - това е правилно според червените тролчета . Българските власти предприемат мерки против коронавируса - това е диктатура според същите тролчета ! Комундета , сър !

Блядовете нема да ги бъди и наши руски кавали тоже

Вирусолога Путин откри лекарство против новата чума. Той лекува болните с отрова за мишки и вируса умира веднага..ха.ха.ха

руските лъжи ще цъфнат когато почнат да броят колко ветерани са останали за този 9-и май..

ще ще падне русия ще ще фалира ще ще и така вече 1560 пъти чувам как Русея ще ще се гътне и прочие, обаче те не знаят а вместо това парвят кавото си поискат пред безпомощните западнали държавици скрити като мишки и вече официално фалирани с виртуалните си икономики.Даже маски и апарати за обдишване нямат в тия толкова "развити" във вицовете западани държавици.

Открили топлата вода...крият си заразените и умрелите от Корона като Северна Корея...всичко рано или късно излиза наяве...

Тия направиха вече 500 заразения млади. Старите не ги броят, то и без това продължителносста на живота им е 71 годиния, доато в Италия средната възраст на умрелите от короната е 80 г.

да бе, 71. Друг път. Я погледни пак. това е средната. само че: мъже - 66 години жени - 77 години Ама Коронката гътва 66% мъже и 33% жени. За алкохола няма да говоря въобще.

Не 10, а дотук общо 14 на брой са полетите на Ил76МД на ВТА на ВКС на РФ, в помощ на Италия! Дира, пак не сте в час!

ВКС дали ще извозват труповете директно до космическия Рай?

Дира, а само обадете колко са камерите в Лондон ?

Руснаците които загинат от коронавируса ще бъдат щастливи защото са загинали за Родину и Путину.

да. ида обявят къде колко документи трява да се попълнят и на колко инстанции за да имаш право да ползваш данните от тях и колко време имаш право да ги пазиш.

помислих че е Гогов

Ее, само Москва ли? Много са назад тия.. ΦAЩ откога откога целия свят..

Москва я сравняваш със САЩ. Колкот в САЩ толкова и в Москва :))) Ех трочло тролчо.

и кат почнат да носят маски - иди ги разпознай. Те за това ги лъжат, че мрът от настинка и грип в момента, а не от коронкта. Оня умрелия го водят умрял от тромбоза. Значи италианците дето умират и се над 80 години да ги водим умрели от старост. В Русия не достигат и до 60 мъжете им.

Както винаги лъжи от руската кочина..ха.ха е как точно са се спрели на 100х камери..ха.ха Там ще е шоуто и ще се кефя.... Тази руска пропаганда все куца ама този път ще е със чупени крака..ха.ха Ще има масови гробове..

абе то с тези в Москва лесно. Ама тези от Казан нататък как да ги разпознаеш. Всички с дръпнати очи.

Значи - ако се следи в Русия е отнемане на човешки права, но когато се прави в Западна Европа или в Америка - не? На каква основа се правят тези заключения? Системи за лицево разпознаване работят в Щатите и Англия от години, ама не ревете за нарушени човешки права, а в същото време и понятие си нямате как и за какво се изполват тези системи. Толкова плитко, че даже е трудно да се намокриш.

Русия драпа да се превърне в САЩ. Но едва ли ще доживее. Особенно както Мишустин гризна дръвцето в преговорите със саудитците за цената на нефта. Путин директно е предоговорирал на ниски цени с АРАМСО а сега Русия ще духа супата, защото губи по $15 на барел. При това е държава-бензиноколонка. Така няма да има пари за борба с коронавируса и ще се работи по Сталински- 1 человек умерший от коронавируса это трагедия....1 милион - это статистика. Франция заяви, че ще отдели за борба с коронавируса между 5 до 10 % от БВП от 350 млд. евро. Целият бюджет на ЕК е 170 млд. евро. Т.е. ЕК има 1 % от БВП на своите членки. Русия няма и това. А сравнение с Франция води до плач.

хихиххихихиххии да ма не, пак си закъснял някъде си в 19-ти век.Точно рсеяотказа високите цени на петрола и така бастиа шистовата индустния на САЩ коате беше единствената реална икономика там и в комбинвация с пандемията събори балоните а фондовите борси исега САЩ са в дълбога рецесия /признато от тях/ а С.А неме интересяват те могат да оцелияпри 81 долара за барел сокато Русия 10 години може да живее с 20 долара за барел.Просто защото годишно износая стоки 3 пъти повече откоблкото внася /така е от педи 6години/.

Нашите русопоклонници разсъждават така: В Русия всеки гражданин се следи - според тях това е прекрасно и така трябва да бъде. В България гражданите се следят - това е отнемане на човешки права. ТАКА БЕШЕ ПРИ КОМУНИЗМА - ЕДНО МИСЛИШ, ДРУГО КАЗВАШ И СЪВСЕМ ТРЕТО ПРАВИШ, ЗА ДА НЕ ТЕ УСЕТИ ДОНОСНИКА ДО ТЕБ.....

Има ли разлика дали те следят тук, в Русия, в Англия или в Щатите? Все е следене. Ама западното било по-демократично... Я се събуди.

тия как лъжат в цифрите не е истина.

чекай бе. нали 400 заразени в Русия, а в Москва едва 199. я да цитираме от статията Московската полиция заяви, че с помощта на системата от февруари досега са разпознати близо 200 души, нарушили наложената им карантина.

В цяла Русия заразените са 28 ушанки. А 200 под карантина в Москва са рискови....но не болни. Затова са под карантина. 1 пътувал до Италия е починал и Противници опровергаха че е от корона вирус. Било марсиански гъбички.

Правиш ли разлика между заразени и тези под карантина? Къде ви намират толкова тъпи в анУСА?

и антируска статия. А в Америка тоталното преследване с камери и лицево разпознаване е вече на над 20 години. Само ще припомня - КОИ създаде GPS? Знаят кога и къде се намираш във всеки момент и всяка точка на Земята. Кой знае? Естественио създателят на GPS и неговите възлоб=жители от CRU

де ти бил проблема на тебе в статията. лижи там, не се бави.

ти знаеш ли какво е ГПС и за какво се ползва? Аман от малоумници.

най-много камери има в лондон...