В люта разпра в парламента БСП поиска Росен Христов да върне заплати за 10 месеца

Пишат некадърни закони, които ние в НС трябва да поправяме, оплака се левицата по адрес на служебния кабинет

Обратно в новината

Коментари - В люта разпра в парламента БСП поиска Росен Христов да върне заплати за 10 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да каже защо токът поскъпва и какв8и са причините,защото ел.енергията я произвеждаме и не внасяме отвън.

Курвелия ни натресе мунчо, мунчо ни натресе Кире и Асен, те ни натресоха Лена и Чернева

Всички в държавните органи са тотално изперкали, мунчо е кръгъл идиот, бочко е кръгъл простак, Асен и Кирето са кръгли глупаци

са тотални еврогейове

Що не бяхте толкова активни срещу Р. Овч.

сега берем плодовете на това което ти и радев посяхте преди три години

Истината им каза. За цели 2 месеца не са свършили работа за 5 лв ( взимат над 5000) . Бюджет няма , киЦо и бОцо си разпределят бъдещите кражби.

и един там, явно бспар се държа доста прострашки, явно горд, че целио илекторат на БеСеПиету го него гледа

трябвало да променят законите, защото били некачествени, и защо са в парламента, нищо ли не искат да правят, само да стоят в бюфета, да спят по банките и да клюкарстват

Сега ли разбрахте,че министър Росен Христов не става ?

всеки в служебното прави това което му разреши президентът, а енергетиката е опасен коз и може да доведе до майдан, затова всичко което върши министърът беше прогласувано в парламента - американско гориво за Козлодуй, американски реактори, президентът лавира, за да ни предпази от ексцесии, ето вчера на протеста на ПП-ДБ говорят за пускане на кръв и майдан, крайно време е нинова да се примири, с нейните 8% е безгласна буква, на ПЕТО място, все едно ги няма

Миналата година в пика на цените, в огромен ущърб на НЕК "освободиха" ВЕИ-тата, които имаха сключени договори за задължително изкупуване, защото разбира се, изкупните цени бяха много по-ниски от пазарните. Иначе когато им плаахме дълги години цени по 3-4 пъти над пазарните, бяха много доволни и сити. Сега кой знае каква идиотия са приели. В статията изобщо не се споменава причината за раздора. Едва ли е случайно.

МИналата година в пика на цените, в огромне ущърб на НЕК "освободиха" ВЕИ-тата, които имаха сключни договори за задължително изкупуване, защото разбира се, цените бяха много по-ниски от пазарните. Иначе когато им плаахме дълги години цени по 3-4 пъти над пазарните, бяха много доволни и сити. Сега кой знае каква идиотия са приели. В статията изобщо не се споменава причината за раздора. Едва ли е случайно.

Много им се услади на БСП от времето на Р.Овч. още да господстват над енергетиката, сега газ пикаят, че някой прави закон без да ги пита и няма да могат да топнат пръстчета в меда ако така мине закона. Та ще искат поправки и т.н., докато го направят тотално негоден за нормален бизнес и податлив на всякаква корупция. Така се действа у нас, затова Гърция е в първите места по ВЕИ, а ние на последните.

Вижте сега - едно е да си тъп и некадърен, злобен, а може би и платен трол на ПП-ДБ или ГЕРБ-СДС, друго е да си наясно за какво иде реч, което разбира не си личи от неслучайно подбраната извадка от дискусията. Както знаем сайта на Станишевата булка, праволинейно обслужва нечии интереси и те не са на БСП. Потърсете мнения на енергетици и експерти за да Ви стане ясно защо е тази караница и кого обслужват тези промени.

Ние, в България, разбираме от всичко - политика, футбол, коли, жени и т.н! И сме експерти по всичко и можем да дадем акъл на всекиго. Само македонските експерти са по-добри от нас, щото по подразбиране, те са винаги по-по-най.

И да ги върне - бълха го ухапала. Разстрел трябва за предателите, едва тогава ще започнем да се оправяме.

Толкова ли е тъпа тази Росица Курова , че като Тиквата се опитва да Лъже Цялото Народно Събрание ! Нали се беше занимавала с Дрога от Косово и Слави я изрита , а Буда Тиквата я подбра от Боклука ! Заради този педал Росен Христов Газта беше скъпа !

като топлийка...

Сякаш са расли в саксия! Тези социалисти нарочно ли се правят на лумпени, не знам. Погледнете какво става в държавата, те за какво се чекнат. Имам чувството, че са там, за да разводняват нарочно от същественото. Това ли ви беше зора днес, другарки и другари? Виждате ли какво става отвън? До кога ще правите опити да ни отвличате вниманието с глупости?

Депутатите да си съставят редовно правителство и да си коват законите! В тая държава всеки е срещу всекиго...

Като не ти харесва законът, сам си го напиши бе, каун!

Курнелия БСП назначи 500 червени калинки от ЦК на БСП БКП, на отговорни постове в държавната администрация на България! Тогава уволни кадърните професионалисти! Първо ги уволнете!

Росенчо, Я бегай при Курнелия на Бузлуджа, Да и носиш цветя!

За какво да ги връща,че е свършил работа за 30 години.....бсп мошениците да върнат заплатите за 30 години,особено та свиня продажна корни

ИМА НАРОДНО СЪБРАНИЕ! НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ ПРИЕМЕ БЮДЖЕТА! Или чакат ония предатели простия Киро и кокорестия да правят правителство и да изнесат всичко от България!?? Направете и гласувайте БЮДЖЕТА! Защото се оказва че вие там в народното събрание сте престъпници!

Нещо не искат,ама ще ядат хоя.....доказват че целия парламент не работят за БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ

БСП е котва. Една от многото.

Тоя служебен министър е обида за всички професионалсти в енергетиката. Поредно недоразумение на президента Радев. Пък и лъже, че е командировка.

БСП някога занимавала ли се е с нещо важно в парламента? Някой да има спомен?

В парламента има само измет, да си върнат всички заплатите ......

Средна НЕТНА заплата по държави от Източна Европа на месец. Нормални ЕВРОПЕЙСКИ държави: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро неНормални проРуски кочини: Унгария на Орбан (най-високата инфлация в ЕС) - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Tурция на Ердоган (над 50% инфлация) - 443 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления свързани с Кремъл. източник на данните: List of European countries by average wage

Хайде сега напиши и разходите за издръжка в съответните страни, плийZ!!!

Русия: 1000 0000 рублей - бутилка Бояришник 1 0000 0000 0000 рублей - китайски масквиич 3 000 000 000 000 рублей - почивка на плажа в Мурманск на Северният полюс ......

А Укрите в България Лапат всеки месец без да работят по 145 милиона евро ! ЕС дали ще ни ги Върнат парите които даваме на Укрите за Луксозен Живот на Българската Ривиера ?

Държавата пламнала, Корнелия губи правителствено време, защото някой не я уважавал достатъчно, колкото тя искала.

Тя тази откакто се забърка със скандала в оръжейния завод и си смени зъбките, само дава на късо.

Всички трябва да си върнете заплатите за 10 години назад поне!