17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па, дали си верва?! Щото ние не!

Всички ракети са на земята - по две на цел. Няма останала във въздуха....

и тока спря.

Не знам кой лъже и кой маже но факта че след 8 месеца укрите още имат ПВО - пък било то и снабдявано от запад - ме озадачава. Факта че укра небето не е затворено за всичко друго освен за руски самолети също ме озадачава. Както и факта че укра/западни дронове нанасят удари безпрепядствено дълбоко в руска територия. Къде са С400, С500 ....и още куп други модени оръжия.

намират се в МОСФИЛМ

Ами не е странно. НАТО и запада официално изсипаха към $65-70 милиарда в Украйна което е, не съм сигурен, 2-3 пъти военния бюджет на Раша? И то в рамките на 4-5 месеца. Плюс това един такъв дрон преди време падна чак в Хърватия минавайки незабелязано през 2 натовски държави. Вярно е че са стара съветска техника, мисля от 70те, но все още работи добре. Хванаха руснаците по бели гащи този път, но който не воюва той не греши.

Само много промити мозъци могат да слушат бращолевенията на този гнусен наркоманизиран хазарски чифут. Още по големи дебили са идиотите, които му вярват.

Ще чуем и вашите бръщолевения пред съда като завърши войната

"енергийната система на Украйна работи и остава непокътната" Ама тези верно са на някакви силни наркотици. Ток и отопление няма в 80% от това, което остана от тази жалка страна, тези нарко-нацита обясняват, че всичко си работило.

Нарколенски : от 70 руски ракети свалихме 80, иначе пак са поразазени всички ел. станции и жп. подстанции -ток няма вода няма храна няма вече и трупове не останаха на фронта но народа се държи а моите нови милиарди са по сметки на Каймановите острови.

руските ракети много силини се оказаха. Свалени нанасят такива поражения , това ако пък не успеят да ги свалят какво ли ще е .

Шоумена е само представител на ................. Той чете само речта.

Не знам колко ракети са свалили, но народа стои на студено и жаден. Не знак как ще ги стопли тези хора факта, че били свалени някакви ракети. Хората на украйна плащат и търпят цената на това упорито магаре и на западните експерименти на различните им там модерни оръжия. Русия няма каво да губи вече, но народа ѝ все пак живее нормално, имат топлина, вода храна, петрол, горива и градовете им са непокътнати. Могат ли украинците да кажат същото за тях?

https://www.youtube.com/watch?v=ictNwc7n6ng

Даа, по времето на студената война когато се борехме за мир в целия свят имаше един лаф: Такава борба за мир ще се развихри, че камък върху камък няма да остане. И този дрънка нещо подобно : Ще победим Русия , та ако ще нито един жив украинец да не остане на територията на Украйна.

Свалили, свалили, колко да са свалили па на тъмно са останали!

Зеления казва,че са пропуснали само 10 ракети,а отсрещната страна говори за поразени 17 обекта.На кого да вярваме?На тези с операцията ли или на наркомана?Много бой ядът укрите.

Ако сам не знаеш на кого да вярваш, значи няма надежда. Да ти припомня: Ще вземем Киев за три дни. Ще ни посрещнат с цветя и песни. Загуби в руската армия няма. Русия своите не изоставя. Херсон е руски град. Руската армия не отстъпва, а се прегрупира. ...

че кое от това не е така.Без Киев който така или иначе ще падне.Русия участва с едва10% от ВС до момента не за друго ами защото междувременно печели милиради на ден от износ.Т.Е .Русия ги бие а те си плащат за боя.

Бих казал, че тази тактика на Русия е хуманна. Така повечето хора ще се изнесат преди предстоящото настъпление и ще има по-малко жертви. А самата Украйна няма да я има след зимата и затова могат да благодарят на задокеанските си господари. Но истината е, че на никой никога не му е пукало за Украйна, не ли? Трагична история от която трябва да си извлечем поуки.

Нещо си се объркала! Настъплението ще е точно в обратна посока!!!

Ракетите на сибирските мърши, скоро ще свършат.

но ще имат достатъчно за една радиоактивна зона между тях и ;хуманните ; европейци

нали свършиха още март, месец сега пак ли ще свършват

Чудесна стратегия на Русия, с ракетите е чисто бързо ефективно. Укрите тъкмо пооправят нещо от предишните удари и айде пак всичко на салата. Руснаците трябваше още от първия ден да почнат с ракетите.

Кадиров днес отново е писал стихотворение за зеленият потник: Перепутал клоун роли, Над собою хохоча… Как последний алкоголик Бредит часто сгоряча. Он, как жанра яркий мастер, Как большой оригинал… Позабыл, какой он масти… Он хороший! Он не знал! Он, как гений лицедейства, Не подумал про конфуз.. Перепутал место действий, Где «шестерка» и где «туз». В Белом доме «режиссеры» Подло сунули подвох?… Он — Зеленский! Он веселый! Он не в курсе! Просто ЛОХ!!! По сценарию от НАТО Сатанинский правит бал — Тут он нацик, если надо, Там — слезливый либерал… И плевать на Украину, И до лампочки народ — Даже если разом сгинет Аккурат под Новый год! Сколько ты еще, Зеленский, Наворотишь гнусных дел? Разожжешь пожар вселенский, Чтобы мир дотла сгорел? Сколько крови украинской Должен выпить твой режим, На дорожках кокаина В золотых чертогах лжи… Ты кого так чтишь сугубо, Исполняя каждый «чих»? Адмиралов в черных юбках, Генералов голубых!? Вижу, сгинешь ты в неволе, Жизнь позорную влача… Перепутал клоун роли, Над собою хохоча…

Самият ФАКТ , че Зеленски е всеки ден по няколко пъти по всички възможни медии , значи си ядат бой както си му е реда ! Както вече става ясно и на глухите и слепите , дори и Запада започват да обмислят да дадат на заден , ама още го умуват как срама да е по-малък и да стане някак така между другото и затова си мълчат за всичко друго което става по света , но не се тръби особено , защото ще станат много уравненията за решаване , а няма вече такива политици с капацитет ( освен заучените празни приказки ) които да се справят с подобни кризи : Турция , Иран , С Корея , Китай и т.н. ! Макрон увърта , Урсула вече има противници за трибунала , Европейските граждани протестират навсякъде - Нали разбирате , че тези разходи които се дават на Украина се вземат от хората и те вече започнаха да недоволстват ! Европа вече се усеща че ще го отнесе тю , освен че се напълни със сган от всякъде , започнаха да стават престъпления , които на Германците не са част от ежедневието , и това някъде ще избие ! Авиокомпаниите започнаха да залъгват дори със свободно ползване на телефоните в самолета , само и само да има пътници , че иначе съмолетчетата ще започнат да ръждясват по пистите ! Само глупак не може да разбере че този инат на Запада , ще му изиграе много лоша шега и е въпрос съвсем скоро да стане ужасна бъркотия ! Рухне ли Германската икономика и стане ли хаос в обществото - Всичко отива в канала за Европа и това , че щели да приемат Румъния в Шенген изобщо няма да промени нещата ! Да не говорим пък какво ще стане ако ще трябва да се дават пари и за възтановяването на Украина след всичката разруха - това дето щели да съдят Русия и тя щяла да плаща е бошлаф за неграмотници !

Украинския народ не се предавал. Украинския народ е плъзнал из цяла европа и само като каже "аз съм от Украйна" и чака с мазен поглед да се държат по по-специален начин с тях. Украинския народ, понеже е украински народ, иска всичко без пари и на готово, въпреки това разполага със завидни финансови възможности, за разлика от средностатистическия българин, който не "воюва" и не бива нападан от никого, но мизерства сякаш е във война постоянно. Украинския народ, който е останал на територията на украйна е в същата мизерия и безизходица като средностатистическия българин, който отново не воюва и прочие. Средностатистическия украинец е един промит мозък, същия като полските си събратя. Само като чуят "путин" или "русия" и ptsd-то им се включва моментално и изпадат в тежка депресия. Един народ, управляван от клоун наркоман, заможните избягаха по света да се спасяват, а бедните остават с надеждите гномът, провъзгласил се за диктатор, да ги "оправи". Най-тъжното е, че сащ си правят панаир, имат най-голяма икономическа полза, европа-та върти завидни дудуци на чичо Байдън и сие, а гномясалия наркоман прибира и той като невидял, а и като за последно. Гнусна работа е политическата сцена, нормалните хорица кучета ни яли, нито някой пита народа, плащайте си данъците и кротувайте, докато великата система ви оножда публично. Честито!

Бой по долнопробните мужици - роби !

Точните ракети на Рашка вече са на критичният минимум,ако сега да речем НАТО или Китай реши да ги нападне те са по бели гащи вече Имат много ракетни за С-300 или С-400,както и противокорабни,но ракети за точни удари вече нямат.Сори,ама с тия пияндурници дето са им генерали,това е резултата

Рашките тролчета и да цъкат минуси,това не променя реалността.Намерете някой ваш познат да ви извози с "Мерцедес" към Крим.

Ако Китай или НАТО решат да ги нападнат имат доста ракети от тия неточните дето десет километра по наляво или по напред няма никакво значение.

Какво стана бе Зеленски - Руснаците предадоха ли Ви доброволно всичките си ядрени оръжия , че аз днес бях на работа и съм пропуснал новините ?!

ДА СЕ ГОТВИ МОСКВА ! ИДЕМО ! НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИТЕ ! ВСУ готовят удар по Москве: чем ответит Россия? События последних месяцев не могут не шокировать любого, кто искренне ратует за интересы России. Сначала спецслужбы Украины осуществляют теракт на Крымском мосту, игравшем ключевую роль в снабжении наших войск в Херсонской и Запорожской областях. Потом ВСУ наносят удар по Севастопольской бухте – главной базе ВМФ РФ на Черном море. Затем наши войска проводят «успешную» перегруппировку из Херсона, фактически без боя оставляя единственный областной центр, освобожденный в ходе СВО. И вот в ночь с 4 на 5 декабря противник провел очередную атаку на нашу страну, да еще и сделал это не где-нибудь, а в Саратовской и Рязанской области, т.е. в глубоком тылу............ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> превод : Въоръжените сили на Украйна подготвят удар по Москва: как ще отговори Русия? Събитията от последните месеци не могат да не шокират всеки, който искрено се застъпва за интересите на Русия. Първо, специалните служби на Украйна извършват терористична атака срещу Кримския мост, който изигра ключова роля в снабдяването на нашите войски в Херсонска и Запорожка област. След това въоръжените сили на Украйна нанасят удар в Севастополския залив - главната база на руския флот в Черно море. Тогава нашите войски извършват "успешно" прегрупиране от Херсон, оставяйки без бой единствения областен център, освободен по време на НВО. А в нощта на 4 срещу 5 декември врагът извърши поредното нападение срещу страната ни и то не къде да е, а в Саратовска и Рязанска област, т.е. в дълбокия тил. Всичко това води до един съвсем резонен въпрос: какво следва? Според официалната информация врагът е използвал БПЛА за атака на летище Енгелс. Ако е така, тогава, за да удари нашата военна база, вражеският дрон трябва да прелети повече от 600 км. Това е разстоянието до най-близките позиции на украинските войски, които се намират в района на Харков. В същото време разстоянието от границата на Черниговска област до Червения площад е по-малко от 500 км, което води до много лоши заключения. Дори ако този дрон е изстрелян от територията на Руската федерация, тогава къде е гаранцията, че подобни ДРГ няма да могат да проникнат дълбоко в страната ни и да повторят подобна операция. Иска ми се да вярвам, че противовъздушната отбрана на нашата столица е много по-добре организирана от противовъздушната отбрана на летището, където са базирани стратегическите бомбардировачи. Но ако това не е така, тогава всички ни могат да очакват много неприятни изненади през следващите месеци. Има редица признаци, че за новата година въоръжените сили на Украйна могат да подготвят такива „подаръци“ за ръководството на Руската федерация, след което няма да има време за празнична елха и шампанско. И ако страната ни не отговори на тези заплахи точно сега, тогава ще трябва да платим много висока цена. Зеленски и компания отдавна молят задграничните си господари за далекобойни оръжия. В списъка с желания многократно са посочени ракети ATACMS към HIMARS, и ракети въздух-земя, и атакуващи дронове, и дори пълноценни самолети. Официално Вашингтон и други западни страни редовно отказват подобни искания на Украйна, ограничавайки се само до ракети HARM AGM-88, способни да поразяват цели на разстояние до 150 км. В същото време в пресата редовно се появяват намеци, че всъщност западните партньори отдавна планират да доставят на Украйна повече оръжия с голям обсег. Но, разбира се, никой няма да го направи открито. Последният „списък с желания“ на Украйна бяха ракетите с обсег от 800 км, поискани от Вашингтон, след като Русия започна систематично да работи върху енергийни съоръжения. Теоретично можем да говорим за ракетни системи Пършинг-1А или дори Пършинг-II, които официално са унищожени след подписването на Договора за ликвидиране на ракетите със среден и по-малък обсег, но вероятно са били скрити някъде в американските складове в аванс. Но по-вероятно е Украйна да намекне за подобрени ракети за HIMARS Precision Strike Missile (PrSM), които при успех могат да достигнат разстояние от 500-600 км. Ако разсъждаваме разумно, тогава най-вероятно ракети с голям обсег не са доставени в Украйна и няма да бъдат доставени в близко бъдеще. Но при дроновете нещата са малко по-различни. Още в средата на октомври 2022 г. украинският концерн "Укроборонпром" разтръби пред целия свят, че компанията работи върху производството на атакуващ дрон с обсег на действие 1000 км. Според широко разпространената информация този дрон е оборудван с бойна глава с тегло 75 кг, което го прави много сериозно оръжие (за Герани-2 този параметър е 40-50 кг). И така, по странно съвпадение, на 4 декември официалният представител на "Укроборонпром" обяви, че са започнали финалните изпитания на този дрон, който скоро ще демонстрира своите бойни способности на всички. Като се има предвид настоящата ситуация в украинската промишленост и енергетика, много експерти като цяло се съмняват в способността на Украйна да проектира и произвежда сериозни оръжия. Изглежда по-вероятно Украйна просто да получи чужд дрон, който впоследствие да бъде предоставен за развитието на украинската отбранителна индустрия. САЩ, Турция, Израел и редица други страни разполагат с дронове с такъв голям обхват. Между другото, случайно, обсегът на израелския ударен дрон IAI Harop също е 1000 км. Как Русия може да предотврати атаки в тила си? НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРЕДОДВРАТИ ! Както и да е, но след атаките срещу военновъздушната база Енгелс ръководството на страната ни трябва много сериозно да се замисли за осигуряването на сигурност дори в най-дълбокия тил. Освен това, едновременно с атаката в Саратовска област, имаше съобщения за извънредна ситуация на летището в Дягилев, Рязанска област. Там загинаха наведнъж трима наши военнослужещи от взрива на цистерна с гориво, което едва ли може да се отдаде на просто съвпадение. И още нещо. В светлината на настоящите събития всички ние трябва коренно да преразгледаме отношението си към NWO. Вече става ясно, че обект на атаки могат да бъдат не само градове на първа линия, но и населени места, разположени на стотици километри от линията на съприкосновение. Следователно всичко - от системи за противовъздушна отбрана до укрития и пожарогасително оборудване трябва да е в готовност. По никакъв начин не искам да всявам паника или объркване. Но както се казва в известната поговорка, предупреденият е предварително въоръжен. И ако сте във война, тогава още повече, че винаги трябва да сте нащрек. UPD: Докато се подготвяше материалът, Министерството на отбраната съобщи, че атаката на нашите летища е извършена с БПЛА съветско производство. Може би става дума за Ту-141 , който лети на разстояние до 1000 км. Украйна наистина има тези дронове, но остава въпросът откъде са ги взели и как ще бъдат използвани следващия път?

Пак са сваляли руските ракети с електростанции... В Киев още нямат ток, а в момента температурата там е минус 6 по Целзий. Бивша Украйна използва най-скъпото ПВО в историята на света! :))))

големо геройство е , че в Киев нема ток , ама геройство ли е , че в Херсон нема москали , плюха си на петите и беж да ги нема ! на фронта бегат кът сурикати , а си отмъщават на мирното украинско население жени , деца , болни , баби , старци , стоят беZ ток и отопление благодарение на храбрите москалисти терористи !

Да, ама стоят на тъмно, студено и без вода…

Ха, ха,от астероиди пак ПВО на Украйна ще ни предпази. И от марсианците пак Зеленски лино ще нио предпази.ама така е като хохлите си избраха клоун, който ги излъга.

От 70 не успяли да свалят 10 и се хвалят. Утре Путин ще изстреля 1000 и пак ли ще се хвалят, че 100 не са свалили

“ В годишния Будапещенски мемориандум темата “колективна гаранция за РФ “ изглежда интригуваща . Но ако това е действително нужно на Москва … Украйна може да гарантира безопастността на Русия в замяна на пълен отказ на Москва от ядрено оръжие . Ние може да подпишем договор в същия този град - Будапеща , Унгария “ Михайло Подоляк, туитър

Наркотиците не прощават.Особено силните, с които почваш да виждаш розови слонове и окупация на Русия...Ха, ха,ха...

Президент - хазарски евреин Премиер - хазарски евреин Опозиция - Рабинович хазарски евреин

като утвърден в Букурещ прифронтови военен пункт трябва да дава оръжие и жива сила за Украйна Всички безказармени антируснаци веднага ще се изпокрият като плъхове от форумите

Русофашагите на смърт! Свобода за Русия!

Смени хашиша... не ти понася

Смърт и то бърза чрез разпораване и окачане по дърветата ще има за всички "демократи" в БГ и то съвсем скоро. оттървем ли се от "демокрацията" ще се оправи и държавата...

Аз понеже съм непродажен българин, а също и най-вече не искам следващият парламент да ме праща да воювам с Русия, затова ще гласувам за Възраждане. За съжаление само те се обявиха срещу намесата ни в конфликта! По време на Кирта и ИТН, даже и комунистите бяха за военно подпомагане на Укра. На тия, сегашните, мога да им тегля една дълга!

Някой да те пита какво смяташ да правиш? Ти си никой.

Как кой е? Луд грантов "демократ" подлежащ на екстерминация.

Няма нужда от линкове с информация. На зеления лесно му се разгадава по думите каква е истината. Като каже свалени 110 руски ракети, значи са свалени 11. А като каже свалени са всички значи не е свалена нито една.

ЛЕСНО Е ДА СТОИШ ДО КАМИНАТА В БУНКЕРА КАТО ГОЙЬО РАПОНА ИЛИ ЦИГАНИНА АХ-МЕД , ... ДА ЯДЕШ МАЗНИ МРЪВКИ И ДА ПРАСКАШ ЛАФЧЕТА .... ДОКАТО НАРОДА ТИ УМИРА ЗА ДА СИ ЖИВ :)) .... СКОРО ЩЕ ТРЪГНЕ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ В УКРАЙНА

Скоро, скоро... kолко да е скоро? Украинските бунтове ще почнат, като се размърда ексхумирания от бункерния терорист труп на СССР, мей би :-)

Баси, появи се и най-големия плоскомозъчен дебил от задунайските ибрици на бункерния терорист. :-) Абе, в кой контейнер на Детройт беше наврян досега, бе мискинин :-)

Глупак. Вместо да критикуваш прочети какви лъжи ръси бункерният терорист - от 70 руски ракети свалил 60. И такива соросоидни ибрикчии като теб му вярвате да ви е---ба майката проста.

Sm3hurk0

така оправдава повече разходи - като в счетоводството.. Стрелял като на сватба, ама с ракети... Те европейците не знаят колко ракети са изпратили руснаците, ама като се каже 60-70.. е друго, а в същност са 17 ракети изстреляни по украйна. То украинците ако са изстреляли 60 ракети сигурно са си взривили блоковете на комшиите.

Таваришч, на напъвай единствената си мозъчна гънка, защото ще вземеш да загубиш равновесие. Задунайските дебили, трябва много да внимавате. И единственият бункерен терорист е късокракият миндил Путкин. За твое сведение Зеленски лично присъства на вдигането на украинското знаме в освободения Херсон, което докара до припадък Соловьов и Симонян. Понял?

Единствените дебили са фон Лайнен и зеления клоун. Но скоро щще почне изтребване на техните привърженици-"демократи".

КаАПИТАН ЙО-СЕРАН ... ПИЙ ЕДНА ОРИГИНАЛНА КОКА КОЛА ( НАПРАВЕНА С ЛИСТА ОТ КОКА) ... И ЩЕ СЕ ПОЧУСТВАШ КАТО МЪЖ :))

KATO СА СВАЛЕНИ ЩО ПАК НЯМАТ ТОК И ВОДА >? ХАХАХХАХ!

Ами в половин Русия като въобще не са обстрелвани защо нямат? И защо говната им текат из мазетата на блоковете? Важното е че изпукахме днес ракети за 600 милиона евро, от тях 500 милиона сватбарската

Жо го по-умен от мен. Това точно го установих днес след , като разговарях със Зе. Жо ми каза преди, че най-страшното нещо на този свят за един човек е неизвестността. А Жо е дърт и има наблюдения. Та, ката говорих със Зе, след ракетните удари на ония го попитах за неизвестността ..... ......И .....ЛИНИЯТА ПРЕКЪСНА.

Вярваме ти и още как !!! Важното е укрите да ти вярват и да не разбират истината. Ама, студът може да им стимулира мисловният процес, ако пък ли не, запада ще воюва до последната укра.

МИНИСТЪРА НА ЕНЕРГЕТИКАТА НА УСРАЙНА .... ГЕНЕРАЛ АРМАГАГЕДОН-ЧУК ИМ ДРЪПНА ШАЛТЕРА :)

От 70 ракети свалени 60. Над 85 процента. Укрофашистите използват някакви извънземни технологии в тяхното ПВО. Това не могат да го постигнат ни американци ни руснаци. А има и друго обяснение-нискокачествена доставка от Колумбия. По-скоро второто.

За руснаците видяхме - 2 дрона = 3 стратегически бомбардировача. Ашколсун, машалла както казва дон дон Кадиров на чист руски

Укронацистите трябва да бъдат избити до крак.

КРЕМЪЛ ИМ ПИЕ МОЗЪЦИТЕ НА УКРО НАЦИСТИТЕ ..... ЩЕ ГИ НАКАРА ДА СЕ НАПИКАВАТ КАТО ЧУЯТ ДУМАТА МОСКВА .... ВАЖНОТО Е ДА ИМ СМАЧКАШ МОЗЪЦИТЕ НА ВРАГОВЕТЕ ... ТЕ САМИ ЩЕ СИ УБИЯТ ВОЖДА НАРКОМАН

Зеленият потник винаги казва истината! Вервайте му!

е стар съветски и е пуснат около летището .Летял е низко но е прихванат и е гръмнал на 12 м. от земята Ударил е ламарините на един ТУ 160 Има ранени трима войника

Sm3hurk0

3 умряли и 4 ранени, чети по на долу ... написано е или виж линка в коментара ми

но се пада низко - като тебе...

Москва е превзета.

Sm3hurk0

Заявление Минобороны России https://function.mil.ru/news_page/country/more.htm?id=12447639@egNews Ако не искате да кликате по линкове - това долу е превода с гугъл преводач. Сутринта на 5 декември т.г. Киевският режим, за да извади от строя руската далекобойна авиация, направи опити да нанесе удари с реактивни безпилотни летателни апарати съветско производство по военните летища „Дягилево“ в Рязанска област и „Енгелс“ в Саратовска област. От противовъздушната отбрана на руските въздушно-космически сили, летящи на малка надморска височина, украински БПЛА бяха прехванати. В резултат на падането и експлозията на руските летища на останките от реактивни безпилотни самолети обшивката на корпуса на два самолета е леко повредена. Трима руски технически военнослужещи, намиращи се на летището, бяха смъртоносно ранени. Още четирима ранени военнослужещи са откарани в лечебни заведения, където им е оказана цялата необходима медицинска помощ. Въпреки опитите на киевския режим да осуети с терористичен акт бойната работа на руската Далечна авиация, днес около 15.00 ч. (московско време) беше нанесен масиран удар по системата за военно командване и управление и свързаните с нея обекти на ВВС. отбранителен комплекс, комуникационни центрове, енергийни и военни части на Украйна с високоточни оръжия с въздушно и морско базиране. Целта е постигната. Всички зададени 17 обекта бяха поразени. В резултат на удара беше прекъснато прехвърлянето на резерва на Въоръжените сили на Украйна, чуждо оръжие, военна техника и боеприпаси в районите на бойните действия по железопътен транспорт.

Точно така таваришч, само са одраскали боята на самальотите, а иначе всите руски ракети са унищожили целите си. :-) точно както бяха постигнати и другите цели - Ще вземем Киев за три дни, Херсон завинаги наш,... а иначе още газим с в калта край Бахмут и аха, аха да го превземем.

Sm3hurk0

Добре де.. убеди ме.. дай линк да видя, къде се казва за 3 дена... Аз давам линкове... и коректно показвам от къде съм го прочел. Ако обичаш, дай да видя от къде черпиш инфо.

Ще спрете ли с тая опорка за тея 3 дни която никой в Кремъл не е твърдял?

Ети бе смехурко- цяла компилация ! https://www.youtube.com/watch?v=Ou2YhiJa9NM

Sm3hurk0

Изгледах видео и не видях някой от "кликата на Путин" да твърди , че за 3 дни... Разни си мислят нещо, а други слагат думите в устата на 3-ти...

Накои - да, повечето - не.

Единият се крие в някакъв бункер и се хвали с несъществуващи победи, а другия спокойно минава по Кримския мост !

Цель удара достигнута. Все назначенные 17 объектов поражены.

Когато братските турски натовски танкове навлязат в югоизточна България кой точно от ПП и ДБ ще видите да се бие срещу тях?!