В Камчатка и Чукотка вече гласуват за депутати в Държавната дума

Парламентарните избори в Русия започнаха в най-източните части на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

о о ෴

В Чукотка гласуват за Тръмп и се надяват да ги продадат като Аляска.

Червено вино снощи пих, и капка не остана, и морни джуки аз изтрих в куреца на Ганьо. Червено вино снощи пих, и капка не остана, и морни джуки аз изтрих в куреца на Ганьо! Не бих желал дори и кура на султана по устните ми щом гори спермата на Ганьо! Да бях аз някой чародей пред него да застана, ще му поискам три неща и първото е Ганьо. Иди си дневна светлина ела ти нощ желана, че имам среща аз тогаз със моят мили Ганьо. Баща ми, майка ми крещят, какъв педал съм станал. По дяволите да вървят, и аз при моят Ганьо! Чачача Гоньов хуй ми е в гъза чачача.

На Савушкина плащат капейки за подобни писаници? М'те от кол и въже явно са ви събрали :)))

Циркът Русия на Путин продължава, но вече без чуждестранни зрители

Павел тъпото спи с вибратор в задника !

а други - с празна (изпита) бутилка от лосион..

Един е шеломов а единна просия е проводника на щенията му в рашка говняшка ! Чудно кой ли ще "спечели" изборите след като всараха в затвора част от опозицията , друга пратиха в отвъдното и т.н. ?

са само в Сащ и страните от Нато

99,99999% гласували за Путин.

Защо чукчите викат на американците просяци? Защото са купили само Аляска.

Постът ти показва, че знаеш историята колкото чукчите Най-голямата покупка е когато Джеферсън купува от БОНАПАРТ Луизиана и увеличава САЩ двойно А най-добрата им инвестиция за всички времена е когато купуват МАНХАТЪН от индианците. Освен това САЩ купуват днешна ЛИБЕРИЯ в Африка и пращат там всички бивши роби които желаят да живеят сами без бели господари Познай каква е била първата работа на свободните негри в ЛИБЕРИЯ----- да поробят местните негри и да си направят плантации

Човека просто виц разказа.

Думата им там е само за парлама. Подобно на българският парламент, там са само идиоти и връзкари. Нищо не зависи от тях...само лапат пари.

А къде не е така ?

Така както е в Рассия не е никъде другаде по Света ..освен тук-там в Африка..

Ало, ЪЪЪ, аре да не се обиждаме!