17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са културни особености на мъжете от Ирак. Защо да ги подтискат? Те възприемат по друг начин жената. Трябва ли да се променят сега?

Google плаща ежедневна работа в диапазона от $ 500 до $ 1000. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата на Google миналия месец, като работя у дома за 3 часа на ден. $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук .... >>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

вие, които пишете глупости, и едва ли не сте против нещастното момиче, жестоко изнасилено и убито от ислямския изрод... Не помните ли как в Кьолн преди 2 години в Новогодишната нощ, на площада пред катедралата, стотици подобни ислямски скакалци нападаха, опипваха и насилваха младите германки, които празнуваха на площада. Тези номади са допълзяли в Европа по идиотската идея на Меркел да ги приеме и да опита да ги култивира... Да, ама не! Това са изроди, които живеят с представите на 12-ти век. Радикалният ислям счита жените за нещо като придатък за всякакви слугински дейности на мъжа, в това число да е бита, унижавана и насилвана. Но тепърва предстоят още по-тежка проблеми в Европа от нахлуването на 3 милиона ислямски номади за последните 2-3 години. С тях проникнаха и т.н. спящи клетки, терористи, които тепърва ще се активират за терористични акции. И Европа ще разбере каква огромна грешка бе допусната с тези "мили" гости. Но, вече е късно да разкайване на Меркел. Тази злина ще има десетилетия ужасни последици за християнския мир.

Не, това са културни особености и патриархалният строй няма право да ги потиска! Освен това жените нямат нужда от разни примитиви да се правят на алфа-мъжкари и да ги принизяват, като им натрапват защитата си! Никоя съвременна, силна жена няма нужда от мъж за каквото и да е!

AK-47

Някои хора са доста не на място с коментарите си, включително и редактора на статията. Алтернатива за Германия набра сила като дясноцентриска партия благодарение на недалновидната политика на Меркел подкрепяна до последният момент от собствената и партия ХДС. Една от причините за политическа криза миналата година бе грешната политика с мигрантите. Политика, която доведе до много сериозни разногласия в ХДС следствие на което се наложи съставяне на коалиционно правителство от двете традиционно противоположни партии ХДС и СДП. Пресилено е да се говори, че печелещата популиска десна партия Алтернатива за Германия определя мигрантите като насилници и убийци. Просто германците показаха на Меркел, че няма да я търпят и е време да си ходи, което е въпрос на не много време. За съжаление ние българите не сме като германците и ще стоим кротко и мирно, дори и тогава, когато от джобовете ни започнат да плащат заплати на българските имами и ходжи.

Как така ще го осъдят за едно изнасилване бе? Че те в Германия нямат ли си Хелзински комитет, както у нас. Я бързо нашия да се намеси.

Никаква милост дори за елемтарни и нищожни нарушения на законите и правилата на страната, която те е приела и спасила от война, смърт и мизерно съшествуване. Никави обяснения не може да има ... молил си за помощ ... приели са те - трябва да бъдеш по-нисък от тревата ... ама ти не си изнасилвал, а само така им се е струвало и то много пъти - в затвора до живот, а най-добре обратно от където си дошъл ... да се бориш да не изнассилват теб!!!

В немските затвори се живее по-добре отколкото като пенсионер в БГ, бъди сигурна. И доживот в Германия няма, такава е първоначалната присъда, ще го пуснат след 20 години. Там няма доживот без замяна както в БГ.

Да, дори и в най-гадния затвор в цивилизована Европа тези орки ще живеят по-добре, отколкото на свобода там от където са изпълзяли ... но това не означава, че трябва да ди оставим да си правят какво им харесва. Аз искам максимално наказание, за всяко едно провинение, неспазване на закон, правила и нрави на станата, която им дава живот, свобода и права. Искам да знаят, че ТРЯБВА да се съобразяват с благоразположението на домакините, а не да налагат мангалските порядки от които са избягали. И това ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ ... трябва да е дебело подчертано!!!

И в Канада няколко такива убиха и изнасилиха малки момичета и жени. Изглежда им е в културата, не знам. Представяха се за жертви, но всъщност са много жестоки и примитивни. Е, не всички де, ама от де да знаеш кой какъв е?!

Моля жените да обяснят: Какво би накарало една бяла християнска жена да се чифтоса с гнусен арабин, при това беден бежанец без пари и без образование?

Искаш да кажеш 14 годишна разюздана......

Не само. Постоянно виждам и възрастни германки с разни орки.

Закривай Дойчланд.

На немската конюнктура и е по евтино да хвърли 350 евро по Harz IV отколкото да плаща на хората.

Ей така се правят пари - с геноцид. Затова и циганите върлуват безнаказано. Това са чистците на елита. Тая мацка ако беше жива щеше да започне работа с по 4000 евро месечно. За 1 година около 50 000 евро. За 20 години работа са милион евро. Като роди и две германчета - хайде издрузка от държавата и за тях. А така - имат да издържат 1 арабин който струва 1500 лева месечно в пандиза. Това са 18000 годишно. 50 години ако лежи - това са сучтите 1 милион, но изхарчени за 50 години.

Я уточни! 4 те бона кой ще и ги плаща? Май няма да е държавата а работодателят и, държавата ще си удържа 2 бона от тях като данъци и усигуровки, за да издържа 2 орка. Нещо сметката ти не се връзва.

На Меркел контингента.....тя ги покани тези момчета в германия..

Дори и един германец да пострада от бежанците, който Германия прие от Сирия и Ирак е твърде много и ще лежи на съвета на Меркел. Не може да си отвориш дома, за хора които бягат от ада а те да изнасилят и убият детето и това да е ОК.

22 годишен, ако беше в България щеше да бъде младеж, момче, а за присъдата да не говорим, щом си е признал най-много 7 години.

Чета злостно-примитивните излияния и ми става толкова студено на душицата..... Господи, защо ме осъди да живея сред двукраки чудовища с изкривени сурати от злоба, ксенофобия и върл национализъм? Явно всички духовни джуджета във форума са отявлено-ревностни фенове на крайнодясната шайка “Алтернатива за Германия”, която смята честните и морални мюсюлмани за изнасилвачи на разюздани германки? Запрете раззинало-вонящите си плювалници!!! Изчакайте първо края на процеса и присъдата! Тогава плюйте, ревете и цвилите на воля! Ужасяващи създания на Шейтаня!!!!

Спокойно, момичето се е самоубило, а горкият бежанец не е виновен, избягал от ужасния Ирак, но как бързо се върнал отново там, да търси закрила.

Определението - разюздани германки, показва нивото на твоята интелигентност или по скоро нетолерантна и изостанала религия към която принадлежиш.

Става въпрос за 11 и 14 годишни.

И всичко това не можеш ли да го напишеш на нормален български език.

Що бе, много си е готина Мелиха или каквато и да е, винаги ме разсмива и чета с удоволствие писанията й. А 90 % от аудиторията е лишена от въображение и всякакво чувство за хумор и сарказъм...

Мелихааа, пак ли ти бре, третополов чалмалисан травестите?

Много си е добре Мелиха даже...

Още от 1990 г, знаем че Ислямистите -араби( турци,, сирийци, иранци, пакистанци, египтяни) са Изнасилвачи и Башибозуци и Измамници. В България турските башибозуци, почнаха да се преструват на жертви. Ахмед Доган може да приказва че НЕ Българите, а турците са били 500 години под Българско робство. Всички сирийци, и турци , които се намират вБългария и Европа, трябва да бягат с разпрани гъззове към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г. В Турция да си търсят правата, гадовете.

Да козяци те говедари ще кажат че действията на мигранта напълно да оправдани, та нали те са застъпници за краварски те говедарски и европедалски ценности като толерастията педерастията педокрацията и прочие фейкове и шитни

AK-47

Не разбрах добре какво искаш да ни кажеш, но по важно е да ти олекне с този хубав НИК. Лек ден.

Доживот за такива. Или смърт.

Този случай показва кой е прав Вебер или Орбан, и кой трябва да бъде изключен. Явно вебер е за затвора. Ако беше неговата дъщеря.

Алтернатива за Германия не е крайнодясна....ама като една лъжа се повтори 100 пъти...

прави сех. Само се чудя дали й е първия или10 -11-я. Морал, падение...

Сузана щеше да роди две германчета, самата нея също вече я няма. Нетна загуба за Германия - трима души. Печалбата - един паразит за доживотно отглеждане. Ха честито.

"Алтернатива за Германия", която влезе в парламента след изборите от септември 2017 г., представя имигрантите мюсюлмани като престъпници, които са заплаха за германките. А не е ли така? Колко обратно случаи има? Германци да са изнасилили и убили мигрантки-мюсюлманки?

Предполагам, че в Ирак щяха вече да са го обесили.

Е и, изродите-политици му викат на това "мултикултуризъм" и "евролиберални ценности", и трябвало да ги приемаме тия с отворени обятия... И сега вместо такива да ги бесят на площадите и да ги духа вятъра два-три дни, ще го хрантутим до края на скапания му живот.

Този случай се раздува поради етноса на жертвата. А колко етнически германики са били жертви и случайте са покрити - един господ знае. А извършителя не е за затвор - да седи на топло и нахранен, на издръжка на германските данъкоплатци, той е за смъртно наказание - такива като него само от това разбират.

справедливо ще е да го изнасилят първо и после убият! или направо да го набият на кол - две в едно!

Добре че го съдят в Германия, а не в България.