Коментари - В 11 области няма нито един нов случай на COVID-19, половината новозаразени са без ваксина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕВАКСИНИРАНИТЕ СА РИТНАЛИ КАМБАНАТА !

ЕЕЕЙ , СТАТИСТИЦИЦИТЕ ! А КОЛКО СА УТРЕПАНИТЕ ОТ МАЛОУМНИЦИ ПО ПЪТИЩАТА ?

Когато данни за ваксината още нямаше, антиваксърите базираха позицията си изцяло на негативните си емоции към правителството, а не на рационални разсъждения. Сега като има повече информация на която базират позицията си, която идва от медия която отричат, игнорират позитивната страна и се фокусират на малкото негативна като я преувеличават.

А тези без ваксина, защо са болни?!?! Стига сте манипулирали хората с тая брутална измама Ковид....

А другата половина от заразените са с ВАКСИНА

Половината от новозаразените са с ваксина...

От така написаното заглавие излиза, че реално половината от болните и диагностицирани с вируса всъщност са...ваксинирани. Брей, ти да видиш. Нали уж ваксината ни пазеше пък какво стана. Толкова хора се набоцкаха и после я диабет, я сърдечни проблеми, я директно при св.Петър. Кой ще понесе отговорността? Трябваше шайката Гломб, Христова, Кантарчето и оня другия с цайсите да лежи вече в панделата за геноцида над хората в България. Боклуци!

Абе до сега от ваксина в България никой не е пострадал Ама от ковид много се тръшнаха. Проблема е, че голям процент от излекуваните са с трайни проблеми за цял живот. И като го преболедуваш ковида 5-6 пъти щото той няма да си иде, последствията ще са катастрофални. Просто перфектно измислен вирус. За 10-20 години ще ни промени много.

Ти ли ще говориш че няма пострадали. Познавам(вече познавах) 4-МА СУШИ, които се васкинираха и починаха скоро след това. Кажи го това на роднините им! Малоумник!!

Не се споменава в статичта защо другата половина , тоест ваксинираните , пак са се разболяли ? Нали ваксината ги пази или май напротив?

20 милиона убити след инжектирането с незнайно кво съдържащите боклуци и 2 милиарда уредени...Последната нау- прясна жертва - тайландската принцеса е в кома от месец след втори бустер....чете бе четете цялото инфо ви е в ръцете сега, а не се информирате за нищо...

Половината заразени са с ваксина хахахааа Значи няма 30% от населението е ваксинирано, а вече имаме 50% ваксинирани заразени. Помните ли като манипулирахте, че 90% от заразените са неваксинирани и ако се ваксинираш няма да се заразиш.

С тревога следя най-важния показател от любезно предоставяната ни всеки ден информация, а именно – броят на поставените дози ваксина. Има периоди на „вълни“ като днес, когато за последните 24 часа са поставяни над 100 дози ваксина и дни, когато се бележи спад. Освен това липсва информация за това, какво е процентното съотношение спрямо общата бройка от 4 608 051. дози.

т.е. половината заразени са с ваксина.. и при положение, че едва 20% са участвали в експеримента... смятайте колко якко ги хваща експериментаторите

30% ги броят, но не е ясно, колко са си купили зелени сертификати, да ги броят за "ваксинирани", поради насилието и терора с недопускане на обществени места и на работа без зелен сертификат, което целеше задължително набождане (което е незаконно с тези експериментални бъркочи) чрез принуда.

А, тези двамата починали, неваксинирани, "заразени", те ОТ какво са починали? Казва ли някой? Гиди, идиоти, с идиотите.

До кой бустер стигнахте, бе наркоманчета?

Колко процента от общия брой неваксинирани са тези, новоболните неваксинирани и колко процента са ваксинираните болни от общия брой ваксинирани в България? Тогава май това половина на половина няма да е вярно.

Ваксите са направени преди много години, няма как 5 компании да направят милиарди вакси само за месеци, отнема години!

Защо изобщо си хабите времето да публикувате данните всеки ден? И на малките деца стана ясно, че Ковид е една манипулация

"Половината заразени са без ваксина" = "Половината заразени са С ваксина" :)

От почти година и половина, откак се води тази статистика ваксинирани/заразени, процентът се движи между 37-50, а ваксинираните са 30%. Изводът е, категорично ваксинираните се заразяват повече, който не вярва да види, ето го линка с официалната статистика: https://covid.tobel.bg/#map=7.854373849206161/2844607.5/5269612/0 Долу вдясно се видда процентът, можете да върнете стари дати, да се уверите, че е така, както написах.

Това не е официална статистика.Да беше прочел кой е правил сайта. и няколко текста от Условията за ползване. „МАПЕКС“ АД не носи отговорност за истиността, пълнотата и навременната актуализация на горепосочените публични данни. Горепосочените данни имат единствено информативна цел и не следва да бъдат използвани, тълкувани или анализирани извън това тяхно предназначение. Ние не гарантираме, че този уебсайт ще бъде защитен, че не съдържа грешки, вируси или зловреден код, както и че поместената информация ще отговоря на дадени специфични критерии за качество и представяне. Мапекс е създадена през 2001 г. като геоинформационна компания. Ние предлагаме високотехнологични и комплексни услуги в направленията: Геодезия, Кадастър и Фотограметрия, Устройствено планиране и Инвестиционно проектиране, Информационни технологии, Цифрови планове и Геопространствени данни.

Тя и СЗО е частна компания, но всички правят, каквото "препоръча". Що се отнася до този сайт, това което пишеш е некоректно, обяснявам защо. Имаме си официален портал, ей този. https://coronavirus.bg/bg/statistika Нали така? Сайта, който цитирам, посто повтаря информацията, едно към едно, всеки ден и позволява да се връщаш назад по дни, като я представя в поудобен, статистически вид. Всеки човек с 3-ти клас, който не е учил онлайн може да сметне тези проценти, да види, че е така.

"51,6% от новозаразените не са били ваксинирани срещу COVID-19" Интересно, че това е при около 70%, които не са "ваксинирани" срещу COVID-19. Тоест тези 30% "ваксинирани" правят близо 50% от всички с положителен ПапаяМеразнаРеакция тест за ковид-19 или така наречените новозаразени...

Не очаквах, че някога в реалния живот наистина ще чуя израза 'чашата е наполовина празна...'.

Че излъгаха света с тия ваксини, излъгаха го. Че фармацевтичните фирми направиха пари които до 2020 не бяха и сънували, направиха. Обаче ми се струва ,че всички тия политици, здравни експерти и други темподобни математици и шарлатани ще седят на скамейката на Нюрнберг 2.0

Спасиха 3 фирми от фалит. Пфайзер - колективния иск на жертвите от болкоуспокояващи Джонсън&Джонсън - колективния иск на жертвите от бебешката пудра с азбест Модерна - тя от създаването си е на много минус всяка година... Вече как се отблагодаряват тези фирми за спасението е друг въпрос...

Хе, как добре звучи : половината новозаразени са без ваксина !?

Шило

И на мен това ми направи впечатление, ама нищо не се казва за другата половина, които са със ваксина

Не, бе - нека така да го представят, ама поне да напишат, че у нас тези, които не са ваксинирани са много повече и тогава това “фифти-фифти” ще придобие друго значение !

Много е важно как се представя информацията, за да се модулира впечатлението, което оставя... Това се нарича манипулация. Явно е платена и със скрити правила, за да бъде платена, вероятно устно или писмено с унищожен източник след прочитането му. Не мога да повярвам, че журналист би го правил без да е принуден или платен за това. Друг въпрос е морала и съвестта на този журналист, че явно не съществуват.

При преди водени в България 30% ваксинирани. То от година някъде се заразяват повече ваксинирани от процента на ваксинирани. Или повече се мерят. Реклама: Ваксинирай се, че да те хване ковида. А за умрелите, просто може да ги броят от друго умрели, като от сърдечни проблеми, с каквито били над половината броени, а от сърдечносъдови имаме 64.4% от умиращите преди ковида.

В най ваксинираните държави смъртността от 24- до 50 годишните се е увеличила с 20 % . Основно заради съсиряци и сърдечни проблеми! Икономическата криза в която се намира целият свят е заради безумните локдауни и ограничения които продължиха две години а не заради войната в Украйна! А вие така наречените журлисти сте пропагнден орган на тези които забъркаха тази каша и носите отговорност за всичко което се случва!

Време е за Нюрнберг 2!

А другата половина са с ваксина и бустерни дози

Къде се скриха Локунчев и дебелата Радка нали викаха, че края на януари ще има бум на грипа и в комбинация с короната ще е страшно и трябва да се ваксинираме. Оня математика няма да го коментирам.

Да си продадеш душата и реномето си за пари. Да се скриеш и да чакаш хората да забравят. Но ние помним и ще ги сочим. Продажни Боклуци. Боклуците , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова Баба Радка , Гломб , Николова. Трябва да има Съд и Затвор за тези Боклуци. Хора забравихте ли какъв тормоз ни причиниха. Боклука Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.

Смъртността при деца в силно MRNA ваксинираните държави е абсурдно висока и необичайна. А платените активисти тук продължават да рекламират биологичното оръжие!

Източник: вервай ми! Никой в интернет не лъже дори и онлайн медиите от които (не трябва да) взимам информация ха ха!

Аз вЕрвам само на доц.Мунчев и ген. Манафцийски и то, ако ги дадат по битивиту или нова.

Глупости! Седи дома Чети ШОК!

Това е малоумно заглавие ! Половината новозаразени са без ваксина ?!? Т.е - другата половина новозаразени са ваксинирани ? Е … тъжният извод какъв е ?!

тъжният извод е че ваксинираните са изложени на прекалено много неваксинирани болни, и се разболяват

Страхливи смшниви....нашиха ви като животни...и сега ем еВани ем страхливи стеее.....навеждай се за 7 ми бустер

Тъжният извод е ,че половината от ваксинираните са умрели ,а другата половина - болни,от тях има една част с бустери и не смеят да си махнат маските ,дори като спят.

Посочими една страна, където "ваксинираните", които са повече не се разболяват, не влизат в болница и не умират с ковид-19? И кой е виновен тогава? Рабирам да няма данни и доказателства, за да спекулирате и манипулирате, но вече има и ясно се вижда, че лъжете за причината. В Японие с около 83% "ваксинирани" имат 28,772 нови случаи и 213 починали. В България с около 30% "ваксинирани" имаме 62 нови случаи и 2 починали.

т.е. искаш да кажеш, че експерименталните течности НЕ ВЪРШАТ НИККАВА РАБОТА. Обаче не вършат само срещу ковид, иначе ако не вършеха изобщо нямаше да мрете като мухи от съсиреци.