По-евтиният руски газ зависи от Южен поток

Русия има нови искания по финансовия модел на „Южен поток”, за да подпише споразуменията за обещаната вече отстъпка в цената на природния газ, обяви министър Делян Добрев, цитиран от Агенция „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - По-евтиният руски газ зависи от Южен поток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това правителство ще бъде НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ на България, ако пусне през страната "Южен поток" за тази мижава 11%-на отстъпка! И да ни заГРОБи за 5 години напред с цена на газа $550/1000кубика... При условие, че цената за Германия е $330/1000... Такова ПРЕДАТЕЛСТВО ще бъде съизмеримо с ПРЕДАТЕЛСТВОТО на Р.Овч., при когото и след чиято намеса, без изобщо да е нужно, договорите за доставка на газ бяха така променени, че за няколко години цената на газа за България скочи от $170/1000 куб., до $600/1000 куб.!!! 353 процентно ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

Срам и Позор за нас -редовите БГ граждани,да ни правят на маймуни такива дебили като Пожарникаря-Тиква,Физкултурници,Бакалаври по Изкуствата на измислен Американски колеж,Калинки,Умници без образование,с фалшиви дипломи и без дипломи,отявлени Мутри,Борци,милиционери...

A бе не разбрахте ли,че ще има шистов газ и толкоз.В толбухинско да не бързат да продават земята.

Не троянски кон ами направо троянски слон сме и то по-малкия слон брат на най-големия слон - Съветския слон!

Хоп и смешковците си прибраха усмивките. На народа обаче не му е смешно а му се квичи, ще започне и да хапе. Не знам дали ще подпишете "Южен поток " ама да ви задуха северния вятър та да ви отнесе нали се сещате къде. Търсете си Трайчо докато не сте се окъкали още.

Момчето знае английски, а не руски. Учено е да работи по американски тертип и не е разрбрало какво му говорят в Москва. Восток-это тонкое дело!

Проблема не е в не знаенето на руски, а в дипломата по изкуство. Да не забравяме, че юнака е Bachelor of arts.

Прекараха ли те палячо.Дипломацията не е за аматьори и за тикви.Май ще ви оставят да чакате Набуко.

Може ли едно дребно човече-министър Добрев да бъде равностоен преговаряш с представителите на Русия!!!Смешници, самовлюбени измислени управляващи!!!

Защо , ще се бият, или борят, или съдиш по Станишката който стоя мирно няколко часа пред кабинета на Путин!!

А вие какво очаквахте, господа профани от ГЕРБ? Че Русия ще ви даде евтин газ, след като се наведохте най - подло пред американците за Белене ли? Че ги разигравахте 3 години, като маймуни, с пиеската "Ще строим АЕЦ - няма да строим АЕЦ"... Тепърва ще съжалявате, че тръгнахте срещу страна, която чисто географски е по - изгодна за България. Ай ся, оня "умник" Бойко Тиквата, да се обади на Хилъри и Уорлик, белким му пуснат една газова тръба през Атлантика!

Ами едва ли някой се учудва от позицията на Русия след 3 години тука има - тука нема по Белене. Иначе биха били абсолютни глупаци

служителите на държавната фирма Булгаргаз следва да се разследват за престъпления срещу България, тъй като се оказа, че ние купуваме най скъпия газ в Европа. Надценките кой си разпределя - това е този, който има интерес - те и техните партньори от руска страна, който здраво работят българския народ.

Това какво си "пеят" Борисов и Добрев въоще няма нищо общо с реалността а само с техния нарцизъм..Дали Русия ще им се върже отново на "думите"предстои да видим...Единия "говори приятелски"по телефона, другия ходи инкогнито в Русия ама черно на бяло няма а !АПРИЛ беше много отдавна...