Ужасяващата истина се разкрива - Путин може да спечели в Украйна. Резултатът ще бъде катастрофа

Победа за Русия ще ознаменува нова ера на нестабилност, икономически разпад, глад за милиони хора и социално напрежение

Обратно в новината

Коментари - Ужасяващата истина се разкрива - Путин може да спечели в Украйна. Резултатът ще бъде катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силно пристрастно написано

Човешката глупост няма граници, с това заглавие на дирниците е безкрайна!

Притурката на Боби като доказателство: https://disk.yandex.ru/i/k50JSd-y3BxxsA

До Боби: Смятам че тези хора след Майдана са загубили човешкия си образ и болшинството от християнските си цености. Мозъците им са просмукани от Бандеровската пропаганда, която успешно ги дърпа към дъното. След като имаш сърце да преминеш с гъсениците на бронетранспортьора който караш, върху твой сънародник за мен ти не си . . .човек !!!

5 мильона се изнесли за дни от Украина.Да се изнасят кьм Африка и други проруски републики като Казахстан например..Воината не трябва да се ползва като натрапване на украински човешки товар към западния и европеиския свят където също има достатъчно проблеми

Първото изречение е вярно. От заглавието. ДРУГИТЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ... НИЕ БЪЛГАРИЯ 200 % ЩЕ МЕ ЗЛЕ....

Не битката, а войната е важна...

Русия да победи?! Глупости! Ако щеше да побеждава, досега да е станало. Дългата война означава дълга агония за окупаторите. И глад и бедност за руснаците.

За дебили от дебили!

Rusia iasno e ot samoto nachalo i vapreki lajite i propagandata, che shte pobedi. I kato stigne na zapadnata granica shte poiska otnovo da se izpalniava podpisaniat prez 1998 godina dogovor za nerazshiriavane na Nato na zapad ot liniat v koiato e prez 1997, toest Germania. Togava chugunenite glavi na zapad ili ambiciite na svetovno gospodstvo v US ako ne uvriat ili ne spusnat balona moje i da stane losho vkl. i za BG, a ako do togava dai Boje proglednat mojem da imame dalgotraen mir i spokoistvie s ravnovesie na planetata s niakolko centara-zapad, Rusia, kitai i t.n., reorganizirane na OON,sv. banka i kup drugi mejd. organiazacii tui che da rabotiat v interes na sveta , a ne samo na zapada i US. Uspeh...

Вуйчо , уйчо. Тя Русия побеждава от 27ми февруари бе. Нали беше операция за 3 дни. Първо беше денацификация, демилитаризация, после химически оръжия , после и лаборатории за биологично оръжие , ама нещо решиха да излязат във ваканция тА се върнаха. Междувременно по изчистиха и някоя друга къща (някое там пръстенче , армаган за жената) Такава войска и такава държава как печели война бе уйчо? Ти тази армия ли искаш на другия полюс. Я да обясниш как точно трябва да преустроим ООНто , ТЪПАК. Знаеш ли кои коли и беси там????

Може да сте (нерегистриран) Може да сте един народ, но не всички искат да живеят, по начина по който вие живеете. Комунизма по света умря, само в Москва, все още се вее червеното знаме и С. Корея. Каква компания!? РУСИЯ НЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА И ИМА РАЗВИТА ДЕМОКРАТИЧНА СИСТЕМА ПО МОДЕЛА НА ФРАНЦИЯ. НО ТОВА НЕ ВЛИЗА В ПЛАНОВЕТЕ ЗА ОЧЕРНЯНЕТО НА ВСЯКА ЦЕНА.. СЛЕД РАЗПАДАНЕТО НА СССР УКРАИНА Е ОТГЛЕЖДАНА ОТ САЩ И ЕВРОПА ПО ПРИМЕРА НА НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ ОТ 1933 ГОДИНА. АДМИНИСТРАЦИЯ ,ОБРАЗОВАНИЕ, ВОЕННИ СТРУКТУРИ С ЦЕЛ ИЗБИВАНЕ НА ЕДИН ЕТНОСТ В ТРИ ДЪРЖАВИ ЗА РАДОСТ НА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ. ТОВА Е НАЦИЗЪМ ПО ПОГРЕШКА НАРИЧАН И ПРИПОЗНАТ КАТО ФАШИЗЪМ. ТРЯБВА ДА СИ БЕЗУМНО ГЛУПАВ И ДА НЕ СЕ ЗАМИСЛИШ ЧЕ ФАШИЗМА Е МНОГО ПО ОПАСЕН ОТ ПУТИН. ФАШИЗМА НЯМА ГРАНИЦИ И АПЕТИТА МУ РАСТЕ ОТ ДЕН НА ДЕН. РУСИЯ ДОРИ И СЪС МИНУСИ НЕ Е ФАШИЗЪМ. ОПАСТНОСТА Е ДРУГАДЕ., НЯМА ДА ИМА НЕЗАСТРАШЕНА ДЪРЖАВА. РУСИЯ ПРАВИ НЕЩО НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ НО И ЗА СВЕТА.

Ти сериозно ли считаш че руснаците измислиха комунизма?

Путин ърябва да си эамине и на негово място да се иэбере някой който да има интерес эа решаване на глобалните промени като иэмененията на климата например , тогава Русия ще има нужното и приэнание от цивилиэования свят. На сила хубост не става , Хайде кремълските орки слагайте минуси эа мнение раэлично от това което тъпите ви кратуни имат

"Победа за Русия ще ознаменува нова ера на нестабилност, икономически разпад, глад за милиони хора и социално напрежение". Значи няма да я оставят да победи. Тази война изначално е безсмислена. Украйна е най-голямата Европейска държава, такава държава подкрепена от САЩ финансово и военно е в състояние да се защити и да промени самата Русия в положителна посока.

ТОВА С ПОДКРЕПАТА Е ДО ВРЕМЕ.. И СКОРО АМЕРИКА Е БАНКРОТ... И ЗА КРАДЦИТЕ НА ЕВРО СРЕДСТВА Е ТАКА. КОЙ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ.... ЕВРОП. ДАНЪКОПЛАТЕЦ. НЯМА ВЕЧЕ... НЯМА ДА ИМА ПАРИ НИ ЗА ОКРАЙНА.. НИТО ЗА НАС... С ТАКИВА КАТО БОЙКО, КИРЧО, АСЕНЧО И КУРНИ. СКОРО ЩЕ ИМА НОВИ АПРИЛСКИ ПАРДОН МАЙСКИ РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯ.

Чудно ми е, дали Путкин е наясно, че смъртта му ще е изключително мъчителна ?!?! Дали е ясно, че руските диваци, пак и отново ще страдат неистово ?!?! Дали е ясно, че руските човекоподобни животни, ще изпаднат в крайно дълбока депресия ?!?! Явно всичко това предстои …..

Колегите от запада си мислят че ние не можем да спечелим защото нямаме ресурс за водене на специалната операция, но аз мога само да ги разочаровам. Военната ни индустрия за разлика от западната произвежда достатъчно продукция в пъти по евтина от аналогичните западни оръжия като нашите са много по добри в сравнения с тях. Но това не е важно. Ние се бием защото правдата е на наша страна и украинския, беларуския както и руския народ имаме общ корен. По същество ние сме един народ. И когато ние се бием за нашите братя срещу един режим в същноста си с нацистка идеология, който между врочем го създадоха преди 30 години тогава все още нашите западни партньори. Колкото и да пречите победата ще бъде за нас независимо колко трудно ще ни е. Ние сме свикнали от отечествената война и няма да ни уплашите. За някои от колегите ще повторя че намеса от ваша страна в украйна ще има ответни действия независимо къде се намират. Близо до нас е Полша която действа агресивно и ние постоянно следим ситуацията.

Може да сте един народ, но не всички искат да живеят, по начина по който вие живеете. Комунизма по света умря, само в Москва, все още се вее червеното знаме и С. Корея. Каква компания!?

Колко си заблуден или платен. По скоро предполагам второто, защото инак ще си връх в глупостта.

Боже колко си огрраничен и умствено и имтелектуано и морално

точно това им се иска – победа на Путин!

А къде бяхте вие от Гардиан, когато американската армия избиваше мирни жители във Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия, Либия и много още по света? Защо тогава спяхте и не забелязахте зверствата та американската армия?

Манипулация, лъжа е тази статия. Няма нито дума за дългогодишното сатанизиране на Русия и размахване на оръжия под носа на Путин. Сега НАТО воюва с Русия на гърба на Украйна. САЩ се радва на огромни печалби от продажбата на оръжие и газ на баснословни цени. Европа е залята от бежанци, Украйна е опустошена, инфлацията и обедняването са факт. Всичко това радва Байдън и военнопромишления комплекс на САЩ. Лъжите и лицемерието са навсякъде.

Украина ще печели воина и ще влезе в Москва .

АМА ВЕКЕ МЕК! А БЕ ИДИОТИ, КАКВА ПЕЧАЛБА Е ДЪРЖАВА С РАЗРУШЕНИ ГРАДОВЕ, ИЗБИТО НАСЕЛЕНИЕ И ЧУЖДИ КАПИТАЛИ!

А иззад всичко наднича Чичо Сам ...

ЕВРЕЙСКИ КАПИТАЛ!

Основите на този свят са прогнили, Путин е следствието, а не причината за пропадането му. Амбициите за една единствена супер сила или коалиция около тази супер сила, овладяла и направляваща глобализацията е в основата на разпада на реда установен след ВСВ. Глобализацията може да оцелее, под надзора на федерация от супер сили. но не и подвластна на една империя, обогатяваща се преимуществено от процесите съпътстващи глобализацията. С изпразването от съдържание на ООН целия правен ред основан около неговото формиране, загуби своята основа. ООН и международните организации, създадени под егидата на ООН бяха мястото на което суперсилите или отделните блокове от държави да намират пресечни точки на своите интереси. Бомбардировките над Белград и особено второто нахлуване на НАТО в Ирак под фалшив претекст за наличие на ядрено въоръжение, безпричинните бомбардировки в Либия бяха началото на края на следвоенния свят. Духът от бутилката още тогава беше изтърван, Идил, Сирия и сега Украйна, просто допълват картината на рухването на установения след ВСВ правов ред. Предстои изграждането на нов световен и правов ред, да се надяваме човечеството да си е взело поука от грешките при поддържането на установения след ВСВ ред. Ако ли не, човечеството ще трябва да повтаря урока си, поне докато Земята не реши да се отърве от всички ни.

Не зная дали има нещо общо с темата . Вчера 28 април в монтреалския вестник the gazette излезе статия . Една от организаторките на конвоя на свободата госпожа Линч е освободена от ареста срещу 25000$ гаранция и условия - да не говори срещу епидемичните мерки , да не се среща с медии и да няма публични изяви . Това е канада . Никой по света не знае защото се прикрива всичко . Ако беше нещо за навални или другите борци за демокрация в Русия олееееее . Ами не знам кой е демократа - трюдо или Путин ?

То това да беше. Трюдо илайнометите му направиха показно разгонване фамилиите на демонстрантите. Бяха заклеймени от вътрешен тероризъм до бели националисти... У нас нищо по този въпрос не се чу в детайли. Пречи на "демокрацията"! И точно статията го доказва. Ако не бе Путин, щеше да е Мадуро или Си Дзи Пин. Не неадекватната политика и липсата на каквито и да било умения от страна на западните политици.

Просто обръща палачинката, но е вярно, победа за Путин

РуZZия НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ. СРЕЩУ НЕЯ Е ЦЕЛИЯТ СВЯТ

"Гардиан" откри топлата вода!

под диктовка на правителството си... Свободната журналистика умря през 90-те години с няколко смъртни случая

Ние българите сме на страната на ЕС и Америка! С тях е и нашия национален интерес! 74% от българите подкрепят ЕС и 67% НАТО! Това са фактите. Българския народ е умен. Не случайно сме държава на 1340 години, най-старата в Европа след Гърция и единствена запазила името си и до днес от самото основаване!

80 % дебили

ЗОМБИТА ПО РОЖДЕНИЕ!

Намаш място тук. Тук сме само Путковите тролове. Пробвай утре. Уикенда почиваме, че копейките не стигат за всички медии

че работите и нощем, нали ви вдигнаха нощните с 50 стотинки?

Вие Българите подкрепящи глобалния социализъм и четящи пропагандата на Сорос не сте 80%. Останалите не искаме да се връща комунизма и да сме вечно бедни за да може да купуваме вместо газ от Русия, скъпи самолети от САЩ и да плащаме 50% данъци, но да живеем в бананова република. Русия ни дава храна и гориво, докато Америка и Западна Европа - гей паради, имигранти и скъпи самолети. Останалото можем да си го взимаме от Китай и Турция и без скъпи посредници ... Но да, важното за вас е вместо котема да е пълен с руска храна - задника да е догоре със американска *

Русия няма да победи , напротив тя губи и се разпада!!!

няколко гъби ще са достатъчни, добре, че за разлика от американците, не са такива изроди

Прави си, много по-големи изроди от американците са! Трябва да им признаем, че са най-големите изроди на планетата!

С помощта на краварите "победиха" Германците и карат коли 2 Ра употреба От Германия

И САЩ победиха в Ирак през 2003та. Да, жертвите са много, над 1 млн, но нямаше край на света, 3 СВ, студена война. Предвид какво са правили в миналото, позицията на Запада сега е нелогична и нерационална. Разбира се, те ще направят каквото искат в крайна сметка, но само от тях зависи докъде ще стигнат в желанието си за политическа победа над лошата Русия.

Леле мале,какъв водопад от приказки само и само да ни убедят че евентуална победа на Русия ще е края на света!Дъртаци като мен помнят такава истерия след Втората световна война започната от онзи с обратната резба-Чърчил.Напротив,не дойде края на света,едва ли и сега ще дойде - прекалено им е скъпо богатото съществуване на владеещите Запада семейства мултибогаташи!

Всички работещи хора в Германия, които плащат данък общ доход, ще получат като добавка към заплатата, енергиен бонус от 300 евро. А в България, Ще ни стане още по скъпо... Благодарим Кирил Петков, за некадърното му управление !

Ние имаме друга политика - отказваме да плащаме в рубли, защото така ни се нарежда от ЕС и САЩ , макар че преди месец нашите управляващи казаха, че няма никакъв проблем и сме съгласни да плащаме в рубли, сега се оказа, че това е голям проблем. Видимо сме нечий васал, въпреки думите на Асен Николов, само че сме американски васал - нали някой трябва да се жертва и да пробва реакцията на Русия, защо това да е Германия, като могат да пробват с нас първо какво ще стане. Еми, стана, спряха кранчето, но вероятно в личните сметки на Петков и Василев са потекли долари и евро. В условията на икономическа криза и висока инфлация другите държави се опитват да стабилизират нещата, но ние не - ние сме вярно кученце и ще правим каквото ни наредят господарите, той българина нали е затова, да плаща.

Вечна признателност на американците освободили ни от половин вековно руско робство! Отново сме свободни и сме в най-демократичния съюз в света - ЕС, и най-доброто място за живот на Земята!

Що не благодари и за черните пишки които лапаш?

Приятно съм изненадан от Кирил Петков за категоричната му позиция в подкрепа на Украйна и мерките срещу Русия. Това е бъдещето на България! А такива комунистически динозаври като Радев, Янев и Рашков трябва да отидат на бунището на историята!

Дайте 10 милиона който застреля Путин и по 10 за всеки от Шойгу,конашенков и подобни.Сигурен съм че до месец два ще ги гръмнат.

Е пари, смоти

Политиците на, които са на власт се опитват да спечелят международна подкрепа, но не осъзнават, че ще получат единствено потупване по рамото. Икономическите, социални, съдебни реформи станаха един мит. Правото на достоен начин на живот на българина се провали и новите се криет зад конфликта Украйна. Достатъчно прави и това е да помогнем на бягащите от войната. Абсолютно нищо друго не можем да направим освен да си даряваме заплатите на Кирчо в нигейрска банкова сметка.

Аз пък съм за Украйна И КИРО И ВАСИЛЕВ Сигурни сме че Украйна ке победи Който не е с нас -той е против Украйна Кой е за ЦСКА - И ТОЙ Е ПРОТИВ НАС

ПУТИН И МЕДВЕДЕВ СА НАЦИСТИ

zaho47

Русия няма да изгуби войната! Ще я изгубят нацистите от Украйна!

Русия ще победи. Въпросът е що се бутаме където не ни е мястото. Украинците си го заслужиха с голяма глупост , нашите защо искат да покажат още по голяма?

СЛАВА НА УКРАЙНА

НИЕ ПОМНИМ МИРИЗЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ

Ароматното османско въже, а Къде ви копат такива прости и защо е допустимо да де ползва за ник име на велик българин?!?

ДОЛУ ФАШИСТКА РУСИЯ

Айде напиши го още 100 пъти.... И си слагай плюсчета

ФАШИСТКА РУСИЯ ЩЕ ИЗГУБИ ВОЙНАТА

Хм - - МНОГО МИ МИРИШЕ НА БУМ - - - Най сетне цялато човечество ще си получи заслуженото Особено тъпите кравари

Вечна признателност на американците освободили ни от половин вековно руско робство! Отново сме свободни и сме в най-демократичния съюз в света - ЕС, и най-доброто място за живот на Земята!

гъбаркаш ли се

Не, бабе! Сериозен съм!

С този стих на Радой Ралин искам да покажа колко много обичаме руснаците. “Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше "свята", "чиста". Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.”

Може би вече и най-тъпите разбраха че това изобщо не е писано от Радой Ралин... Явно има и по-тъпи от тях

Ама е много верно написаното, нали?

И кое му е вярното? Селски русофоб наплескал някаква помия... Бурни ръкопляскания. Единственото е вярно че съветският съюз е влязъл в България 1944-та. След като сме били на страната на Германия и са били разпределени сфери на влияние. Тоя селски русофоб задавали се въпроса какво щеше да остане от България ако пък англичаните бяха влязли?? Айде да помогна: раздробяване на България на парчета: Гърция искала за компенсация границата да минава по Стара планина, Югославия искала границата да минава кажи-речи до София.. и познай от един път Англия с която сме били във война формално нямаше ли да направи точно това? Този селски драскач явно не си задава тези въпроси

А можеше запада просто да накара марионетката си да изпълни минските съглашенич признати от ООН. Но те предпочетоха да воюват до последният украинец

И до последния европеец!

Сергей Медведев "Русия загуби тази война (и) чисто визуално. Безкрайни сиви колони бронирана техника – мръсни, трополещи, димящи, неугледни, като някакви призраци, изкопани изпод земята, изпълзяли от бойните полета то ли на Втората, то ли на Първата световна. Камиони, наблъскани с човешко месо – озлобени и наплашени войници, повечето от които си били мислили, че ги пращат на учения. Проблеми с логистиката, снабдяването, със заповедите, с ориентацията – колони, ориентиращи се на терен по пътните табели. Вътре в камионите – някакви шперплатни плоскости, дървени столчета, просрочени консерви, и войници, мародерстващи и тероризиращи местното население. Всичко това е някаква безнадеждна архаика, която вече две десетилетия цари в главите на хората в Русия и сега се е разпълзяла по полетата на Украйна – като ръмжащи тиранозаври от някакъв Руски Джурасик парк. Унищожават ги в движение, наведнъж цели колони, стотици и хиляди камиони и бронирани коли с буква Z по канавките на украинските пътища – като че ли цялата остаряла, железна, механична руска цивилизация, изкована през последните триста години, от Петър Първи насам, е превърната в камари старо желязо. И бомбардировките на украинските градове – архаичен геноцид, с военните престъпления от времето на масовите войни, механизирано убийство в промишлени мащаби, някакъв дълбок ХХ век. Картини, каквито не бяхме виждали повече от осемдесет години. Когато в Кремъл са замисляли тази операция, вероятно си представяли нещо от типа на американската война в Залива – високотехнологичен блицкриг от въздуха, някакъв триумф на висшата цивилизация. А вместо това руската армия прилича на зле обучените, дезориентирани и демотивирани танкови армии на Садам, разбягващи се и горящи в пустинята, пълен обрат на медийната картинка: вместо на американците, руснаците замязаха на иракчаните. И изтребването на мирните градове – та даже и това е от арсенала на Садам срещу кюрдите. Да, това действително е цивилизационно поражение на Русия, която, с това дълго дундуркане и отглеждане на своята собствена архаика, произведе тази допотопна война, едновременно чудовищна, нелепа и неефективна – танкови батальони, седмици сражаващи се за някакви селца, и губейки десетки единици техника и стотици хора. Впрочем, а откъде го взехме това, че войната ни е трябвало да бъде ефективна? Ефективно в Русия могат само да лъжат и крадат. А всичко останало е нещо като тази война. *Сергей Медведев е руски журналист, политолог, писател. Доктор на историческите науки, професор във Висшата школа по икономика в Москва.

Това, лайнарче, бяха първите дни на войната. От тогава си научиха урока - първо артилерията изорава всичко. Тръгва се в разузнавателна атака. Ако някой се обади от някъде - втори тур на артилерията. Има клипчета, погледай, поограмоти се. Украинците също си научиха урока - окопават се много надълбоко. Но и това не ги спасява.

Западната пропаганда се проваля с всеки изминал ден. Украйна няма оръжия. Не могат да й бъдат доставени тези количества от , които се нуждае. Армията й се топи с всяка минута. Село след село, град след град падат. Руснаците могат да изпратят още 100 000, 200 000, 300 и тн. Демек, Русия има неизчерпаем ресурс спрямо Украйна и това е глупост да се вярва , че хода на войната може да се обърне.

Посланикът на Украйна в Япония: Започнахте война, която ще сложи край на проклятието от предишните три века – Русия Вие сте орда, нация от орки, маскирани като цивилизовано общество, но няма да удряме в гръб, ще се срещнем лице в лице, но няма да ви хареса. Сергей Корсунски е украински дипломат. Бил е щарже д'афер по въпросите на Украйна в Съединените щати през 2005 г. и извънреден и пълномощен посланик на Украйна в Турция. Директор на Дипломатическата академия на Украйна през 2017-2020 г. Сега е посланик на Украйна в Япония. Това е неговото обръщение към руснаците във Фейсбук, качено и в Медиум: Министърът на външните работи на Украйна призова тези украинци, които говорят руски, да апелират към съвестта и разума, които би трябвало да имат ходещите изправени двукраки, за всеобщата трагедия, която се случва тези дни. Нямате нито едното, нито другото, но не мога да не изпълня молбата на министъра. Аз говоря руски. И много по-добре от повечето от вас. Девет години от десет училищен живот учих в "Руското училище" номер 71 в Киев. Това е на Шулявка, където днес са взривени мостове и двуноги същества избиват украинци Вчера сред тях имаше шест деца. 110 ранени. И днес, няколко десетилетия по-късно, мога без проблем да цитирам Пушкин и Лермонтов, Есенин и Блок. Прочетох целия Чехов и смятах Куприн за гений. Това са писатели, не сте чували за тях. Това, което чудовището, което вие с глупава упоритост отново и отново поставяте на своя окървавен трон в продължение на 20 години, създаде, не е просто престъпление. Това е планиран, хладнокръвен геноцид Вие, хихикайки в своята Москва за сметка на останалата Русия, снизходително наричайки хората, които са ви родили, "хохли", всички заедно извършихте престъпление срещу човечеството. Сега, в този момент, във Вишгород, където е моят дом, се водят боеве. Това е градът, в който се намираше резиденцията на княгиня Олга, много яростната владетелка на Русия, която изгори враговете, убили съпруга й. И сега нашите жени ще горят твари като вас Защото убивате съпрузите им. Олга, Таня, Наташа и Марияна, Светлана и Надя, Вера и Нина, Люба и Богдана, Анна и Елена, Мария и Галя, приготвят коктейли Молотов, които да налеят на всеки от вас лично, възпитанието не ми позволява да кажа къде. Ще ви посрещнем и с бетонен хляб, и с барутна сол. Олга беше и принцесата, която първа прие християнството, и то във Византия. Тя донесе голяма култура в Киевска Рус. През десети век. Тогава не сте съществували. И нашите жени оттогава предават тази култура на децата ни – от ръка на ръка. Няма да разберете как става това, защото вие сте орда, нация от орки, маскирани като цивилизовано общество. Станахте съучастници в престъпление, което ще доведе не само до наказание, но и до унищожаване на собствената ви страна! Вие бомбардирате Киев, в който Владимирската катедрала е изрисувана от Васнецов, а църквата "Св. Кирил" - от Врубел, града, в който се намират Киево-Печерската лавра и Киево-Мохилянската академия, където е спасената през Втората световна война “Света София”, където са основите на някога разрушената от монголската орда Десятна църква. Това е до църквата "Св. Андрей", израдена в памет на Андрей Първозвани, който видял златоглавия Киев в своите божествени видения. В София има саркофаг на Ярослав Мъдри, а княз Владимир и съпругата му Анна Корсунская са погребани в Десятната църква. Корсунская, защото именно тя донесе от древен Корсун (Херсон) иконата на Корсунската Божия майка. Близо до Нова Каховка, която се опитвате да завземете в момента, се намира Корсунският манастир. Надявам се дори да откажат да ви опеят там. Като съименник лично ще попитам. Разбирате ли, че оттук нататък всички сте глобални изгнаници Разбирате ли, че оттук нататък, където и да сте, ще ви плюят в лицето, а вие трескаво ще се обръщате, очаквайки удар в гърба. Няма да удряме в гръб. ние не сме вие. Ще се срещнем лице в лице. И няма да ви хареса. Разбирате ли, че вашият охолен живот е свършил, вашето потомство няма да завърши Харвард и Оксфорд, и вече няма да пиете кафе на Монмартър? Вече няма да карате мерцедеси и лексуси, да почивате в Слънчев бряг, и дори Северна Корея ще откаже да приеме вонящата ви рубла? Вашият сладък живот свърши. Сами си го причинихте! Вие превзехте атомната електроцентрала в Чернобил и ни заплашвате с ядрено оръжие. Вие – нас! С ядрено оръжие! Имате 6000 бойни глави. Ние нямаме. Това не ви ли притеснява? Разбирате ли, че цялата ви сила е мит? Един-единствен наш въздушен ас вече свали 10 от най-новите ви самолети, въпреки че има старичък МиГ-29. Всеки ваш сенилен старец над 50 знае, че украинците винаги са били най-добрите воини и командири, а вие винаги сте били пушечно месо. Гени, нищо не можеш да направиш. Сега има опашки на пунктовете за отбрана и кръводаряване. После ще намерим всички онези мръсници, които са взели пари от вас, които продадоха душите си на дявола и ви помагат да убивате, коригирайки обстрела ви и хвърляйки играчки с експлозиви. Знам, че вие самите ще ги застреляте по-късно, когато избягат, но и вие, и те, ще си го получите! Да, започнахме да намираме детски играчки с експлозиви. Прочетете това изречение отново. И това сте вие! Ако някъде сред останките на вашата съвест все още има нещо човешко, поне спасете тези останки. Отстранете това подло джудже от властта! Шойгу, Лавров, Наришкин, Толстой, Володин, Скабеева, Кисельов, Песков - нека си спомним всички поименно в Хага, на военния трибунал. Вие започнахте война, която ще сложи край на проклятието от предишните три века - Русия. Миналата година започна панихидата, тази ще приключи. Героят на украинския епос Тарса Булба каза на сина си предател: „Аз те родих, аз ще те убия“. Затова обичам нашия епос - той винаги е пророчески. Целият свят, Бог и Вселената са с нас! Няма да пиша повече на руски. Научете украински!

Русия няма повече войници и затова провокира Молдова за да включи сепаратистите от Приднестровието: 1500 руски войника от 14-та армия и 10000 молдовски красные бандити. Русия свърши танковете и корабите. Босфора е затворен от Турция. Украйна вече получава ТЕЖКО ЗАПАДНО ВЪОРЪЖЕНИЕ и дните на Ботокса са преброени. Днес войната неэе за Украйна а за ДЕИМПЕРИАЛИЗАЦИЯ на Русия. В Русия оръжието ви е на ниво 1982г. Такава ви е и тактиката. Иди ты, блядь.....на Канцерте Кобзона.

Какви глупости пишат някои хора. Че и им плащат за това. Желязната завеса ще е само за Русия, а Европа за около пет години ще се отърси от енергийната си зависимост от Москва. А по-нататък? "Ужасяващата истина"? Супер заглавие сте подбрали. Нищо няма да е толкова черно, колкото един просъветски и пропагандаторски сайт, като Гласове се опитва да ни убеди. Живота в Европа ще е по-богат, по-спокоен и обезпечен, отколкото ще е в православната джамахирия.

Това звучи като наръчник на ЕС агитатор... Същото като преди в което пък е бил плют империализма и където е предричана всеобщата победа на комунизма... Същите тъпотии само с различни думи тук там

СЛАВА УКРАИНЕ

Със " Слава украинец" ще си останете!

Да се чете - "Сра на Украйне"

Кефи ме как всички провалени политици на запада се опитват да трупат дивиденти на гърба на Украйна !!!