17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е кат е почнала, да беше развенчала и всички видове религии и богчета. Браво на жената!

ако беше казала, че хората не са джендъри, щаха да ѝ сторят същото...

Правилно са постъпили.

Трябваше да им обясни и как се правят деца :)

Тази зла лелка комунистка е убила една надежда в децата

"Този който говори истината, се нуждае от бърз кон" Стара индианска мъдрост

Дядо Коледа е рекламен продукт на Кока Кола. После се харесва и налага. Той пък се предполага, че произлиза от Никулаус (като при немците), който оставял в по-късни години шоколадчета в обувките. Което между другото се празнува днес - Никулден. Те празнуват разни "адвенти" всяка неделя 4-те седмици преди Коледа.

То ако тази учителка посмее да възрази и срещу "факта" как САЩ са победили Германия и спасили Русия от фашизма.. даже ще я осъдят. Интересно нещо е образованието там, и учебниците са интересно четиво. Има смешки.

мда интересно е - само селд 2-3 години, ще набиват в главите на същите тия хлапета че е нормално да нямаш определен пол. ще правят театърв който може да са всичко, освен нормални момчета и момичета... ще им обясняват как е нормално да правиш секс за пари и сякви други интересни работи.

хм... тоя коментар бе за друго место.... защо се появи тук?!?

Ясно ни е, че е приказка, но да не би "Майчина сълза" на Каралийчев да е истина, а е толкова трогателна? Идеята зад приказката е важна - да се откъснеш от ежедневието, да помислиш над важните неща в живота, дори психически да се почувстваш по-добре. Има и такъв разказ на Елин Пелин, не си спомянм името му - че приказката те откъсва от ежедневните грижи. Като пораснат тези деца, сами ще разберат, че няма Дядо Коледа, но идеята за него да оживее (нямам впредвид раздаването на подаръците)

За американците е така - измислена история от истинския живот е равхостойна на измислица за деца от детската градина. Поне като са се насрали, всичките са били с памперси. Свалят им ги след няколко години в училище, а истината за Дядо Мраз и откъде идват бебетата е след това.

А вие купихте ли коледни подаръци за близките ви или нямате близки ? А ? Коментирайте ? Шибани рускофили

За честните хора прошка няма!

Караш ли пил, биеш ли детето и жената, лакомия ли си, богохулстваш ли, или си просто трол на рашките?

Жалко за добрата учителка! Поне да им беше казала и за дедо Боже, че е измислица!

А иначе си православен християнин, предполагам, поклонник на Путин и Кадиров Не така бе ватенко проста

И мен май на преброяването са ме преброили православен христянин - въвеждал го е роднина. Май изобщо не е имало опцията атеист/невярващ. Бих се обзаложил, че поне 75% са такива в България. Като другите само се броят за вярващи, а реалните такива трябва да са супер малко. Правят се на вярващи когато остареят и вече усещат, че им идва края. Да се презастраховат, за пред свети Петър. ;) Реално си е бизнес инвестиция. ;)

Подсъдно е. И ще ѝ излезе скъпо.

Няма какво да се учудваме от убийственото качество на възрастните американци. След като от малки ги дресират в дух на инфантилизъм.

Децата напуснали стаята по свое усмотрение? Хем са достатъчно големи да имат право да се разхождат сами, хем не са достатъчно големи да знаят за дядо им коледа? Дисциплината в училището е слаба, щом и позволяват на учениците да напускат часът, щото не били доволни от новината. Директора е за уволнение, за дето е уволнил учителката и за дето не е създал дисциплина у децата.

Не съм живял в САЩ и не знам какво е там, но не вярвам при тях да лъжат по-малко, отколкото при нас. Но съвсем очевидно е, че в България учителките са научили българите на много цинизъм.

tonk11

Значи 7-8 годишни деца се разплакали щото не същектвува дедо ти коледа? Много им крехка психиката не тези бе? Това е дебилно! Моята щерка е на 5 и си смята подараците от Дядо Коледа като си брой роднините! Напълно наясно е какво става! Нормално за дете на 5 години!

Зависи от средата в която расте. За товето може да е нормално.

много жалко за твоята щерка, щом на е на 5 г. е вече не е дете!

Като ти гледам малоумния правопис, нищо чудно.

Чудесно е за дъщеря ти. Онези не ги мисли. Заети са с привикването да ходят без памперси на тази възраст (първи клас, не колкото дъщеря ти).

Уволнили един изключително честен човек! :)

През 1932 г. компанията „Coca-Cola“ приписала на Санта Клаус като традиционни цветовете червено и бяло, а с основния му образ се заел американският художник Хадън Съндблом, син на финландски емигранти. Така било поставено началото на комерсиализацията на образа на Санта Клаус.

Горе-долу на тази възраст и аз установих, че Дядо Коледа/Мраз не съществува, като си намерих подаръците в шкафа. Но това не ми пречеше да продължа да се забавлявам, тогава Коледа не се празнуваше, на на Нова Година с дядо ми се маскирахме като Дядо Мраз и джудже и забавлявахме гостите.

Добре, кой крив, кой прав - такива им ценностите и такова им правосъдието. А и за разлика от Jesus Christ, Мохамед и Буда, Дядо Коледа винаги раздава подаръци.

Все по-чести и по-често като се говори истината ставаш неудобен и следствията са с/у теб не с теб .... Тоя свят в тоя си вид няма нужда да съществува.

На САЩ им трябват зомбирани мозъци, които да промиват от ранна детска възраст, за да могат да ги държат в подчинение до дълбоки старини. Затова всяка изказана истина се убива в зародиш, а осмелилия се да я каже се заклеймява и опозорява. Всичко им е фалшиво и измислено с единствена цел печелене на пари. Като се почне с измислената демокрация и свобода и се стигне до търговските "празници", предназначени да опразнят джоба на средния американец.

Даскалицата в лъжа ли е обвинена демек? Може би самият Санта е долетял и кацнал пред училището да я обори? Разрушила им приказката, че цялата година един дядо ги наблюдава и следи, да види дали да послушни и добри, а после им дава безплатни подаръци? Може да е гадничко, но с какво е нарушила правилника?

Американците са хитри, въпреки че в класа сигурно половината са мюсюлмани щом си в Америка значи трябва да вярваш в Дядо Коледа. Не знам защо обаче в Еропа ни карат да забраняваме Коледните базари да не би да обидим някого!

Най-ги е разстроило за великденския заек! При нас този заек е печено агне и децата са спокойни, че не е измислица а гастрономически факт.

А в Рассия (екатерининбург) една спинясала начальная учительница в алкаголен делириум, разкрила пред първолаците истината за жартерите и високите токчета на Жужето. ха...ха...ха... После разказала за епилираните му кълчици, сютейна и комбинезона... ха..ха...ха... Децата масово заприпадали от ужас, някои родители се самозапалили от обида, а за наказание учителката я оставили 3 дни без бояришник- препарат за миене на кенефи. ха...ха...ха... Още на втория ден учительницата се пренесла в ловните полета сибирските бели мечки. ха...ха...ха... Направо плача от мъка. ха...ха...ха...

до 30-35 годишна възраст, непоклатимо вярват в Дядо Коледа, Феята на зъбките и в това, че те са богоизбрания народ. Така, че за предателката рушаща преждевременно тези схващания - най-малко затвор.

"Право куме в очи" и бааммм :) За втори път днес ще цитирам любимата ми фраза в края на почти всеки хамерикански филм "ти успя"(госпожо да им отвориш очите) :) Във Фащ Спайдърмен и Супермен са НАЦИОНАЛНИ герои :D

Първообраз на измисления Дядо Коледа е истинският Свети Николяй, избавил от позор трите момичета и почитан от християните по цял свят. И това, което е убила учителката е не Дядо Коледа, а вярата в доброто. Ако не можем да си направим добър свят, поне да си помечтаем за него, поне докато сме деца.

100 ++++++++

Ако концепцията ти за доброто се основава на един продукт на Кока-Кола и може да бъде разбита за нула време от почти всеки, който просто ти каже истината, значи си много зле.

И ако не вярват в дядо Коледа трябва да са лоши ли , или да не вярват в доброто?

правилно,за казана истина -наказание :-) за две- санкция :-))

Typa PATKA !!!

Преди отварянето на границите, след което България започна да върви надолу, се празнуваше Нова Година, без измислици и лиготии. “Коледна елха” , “Бъдни вечер”, “Дядо Коледа” и куп още лиготии дойдоха след като пуснаха всичко живо да бяга в чужбина, затова сме на това дередже в момента! На внуците си разказвам за Дядо Мраз, който идва на Нова година. Бъдни вечер и подобни лиготии тказвсм да празнувам.

не е за гордост, че да го споделяш ...миришеш на мухлясъл комунизъм

И дядо Мраз носи портретче на Ленин за всяко дете...

Пишеш пълни глупости. На 60 години съм и си спомням добре времето от "преди отваряне на границите". Коледа и Бъдни вечер винаги са се празнували. Това са стари традиции и е жалко, че на теб са ти ги спестили.

Консуматорско общество...

Правилно, единствената истина е че Алах е велик и един е неговият пророк.

Като дете не съм си и помислял, че концепцията за "Дядо Коледа" може да е истина. Тя е толкова олигофренска, че дори и малките деца могат да заключат, че няма как да е реалност. Явно в САЩ децата са по-"специални" и имат нужда от такова пояснение. Дано учителката да получи солидно обещетение от съда и да не съжалява за работата си - там очевидно са идиоти!

ще са обяснилите на учениците си, че училището Хогуъртс е художествена измислица.

Ето, това е "страната на мечтите", "свободната" америка! Казваш истината - наказват те! Ако си свалят розовите очилца, америкосите сами ще се изпогърмят.

До къде стигна Америка - да те уволнят от работа защото казваш истината.И причина за това е че не се говори за Исус а за измислени приказни герои като за реални личности.Когато лъжеш детето си трябва да си наясно че един ден то ще разбере истината.И когато подменяш значението на празника Рождество Христово с Дядо Коледа елфи и тем подобни расте емоционално нездраво поколение.

да откраднеш от едно дете магията на фантазията и приказката е доста жестоко. въпросната кифла сигурно се има за много напредничива- според нея в света хората се раждат за да се занимават единствено с ежедневието. на родителите искам да кажа, че няма нищо лошо в илюзията за Дядо Коледа и зависи от вас дали ще я превърнете в комерсиална бутафория в която само големината и броя на подаръците имат значение.

явно и някои от родителите са научили от децата истината

да се готвят и даскалиците дето твърдят че бебетата не ги носи щъркела.

ако не вярват, ще им покажа клюна на щърка срещу гнездо за кацане

oIo

от друга страна образованието е ЗА ДЪЛ ЖИ ТЕЛ НО! Каза, дончо, за да няма неграмотни. Неграмотни, които да не знаят кой и с какво се занимава дедовия коледа.

И Инквизицията едно време е наказвала казващите истината.

Ако я бяха питали дали щъркела носи бебетата,да потвърди ли учителката?

Децата си имат родители, които учат децата си дали има дадо Коледа или няма, дали има Бог или няма. Аз не помня моят учител в отделенията да ни е занимавал с дядо Коледа. Да, имаше тържества в училище и родителите, които искаха даваха на дядо Коледа подаръци, които той връчваше на децата.

Децата от малки трябва да се учат на скептицизъм и логическо мислене защото стават бели. Иначе слагат костюма на спайдър мен и скачат от покрива.

не бивало да я уволняват, само сто тояги на голо са достатъчни за еретиците

Да де, ама тоя Дядо Коледа е измислен преди малко повече от век, като рекламно лице на една напитка.

Трябвало е да им разкаже, че и "демокрацията " в Америка е измислица! Слагат я не под елхата, а в телевизора и големите даца -зомби вярват ли вярват! Иначе ние още в 1ви клас знаехме че дядо мраз е измислица, но не бяхме толкова зомбирани,както на Запад!

А към 6-то отделение научавахме, че и комунизма барабар със ссср е измислица.

Естествено, че ще я уволнят, защото е излъгала. Бай ви Коледа си има дори баща и той се казва Кока Кола. Моите деца си чакат празника, който е Нова Година, и дядо ви Мраз. Знаят, че той ще им донесе подаръци.

е личен агент на Путин и разби една от най големите илюзии на американците..... направо е за Алкатрас!