17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-тъпото е, че в медиите се вадят само случаите на злоупотреба и човек като чете остава с впечатлението, че всичко е опорочено, няма нищо истинско. И по този начин се вреди на читавите хора и кампании, които добросъвестно събират пари и помагат на хора в нужда. А те - нормалните са повече от ненормалните.

Това е смешно и жалко.

КОя е банката? Защо и спестявате името? Банката като организация и отговорна за постъпките на своите служители в хода на работата им! Напишете коя е банката и я ритиснете медийно ДА ВЪЗСТАНОВИ ПАРИТЕ ОТ ОТКРАДНАТА СМЕТКА на онкоболното дете! Това е достойната позиция!

Краде от онкоболен - значи е пълен боклук! Колко е жалка, накичила се със злато и ухаеща... Мръсна твар без душа. Дано средствата за младежа се съберат и лечението да е успешно!

Кретените се стрижат до кожа? Намерила си, женицата, "пазарна ниша" и хоп - действа! То и мъртви не ни оставят, я склера вземат за продажба, я жлъчка или друго, та за една лъжа ли ще се кахърим? Няма значение моралната страна, важното е, че сме изобретателни, но само на дребно. На едро нещо хич ни няма, а?

Човешкото падение няма граници - има хора за 5 сребърника и 2 лъскави дрънкулки и задниците си ще продадат.

Това само в ОББ може да стане...

Затвор за такива изроди. Без милост

Ок уволнена е....а присъдата каква е...за кражба и фалшифициране в България вече няма ли присъди..

Виолето, гадина проклета, онзи отгоре бави, но не забравя!

Има петиция за създаване на 100% държавен център за лечение на онкозаболявания чрез имунотерапия. Потърсете в Интернет и я подпишете, ако сметнете за необходимо!

Всичко се изроди...

От 23.02.2011 г. протича процес: "За разслоението на енергията и хората.". Ако някой иска да си обясни защо става така, ще потърси този материал в интернет. А в Библията има тълкуване на НЕВЕДОМИТЕ ДЕЙСТВИЯ от: Матей 10:26 , Марк 4:22, Лука 8:17 26 "И така, не се бойте от тях, защото няма нищо покрито, което да не се открие, и нищо тайно, което да не се узнае."

За съжаление всеки ден е от значение, според мен забавянето вече е фатално. Ако вземем под внимание следният факт: "В началото на тази година постига ремисия, но не за дълго, защото ракът се завръща. Болестта прогресира скоростно, като този път е засегнала гръбначния стълб." Тази информация е от 30.10.2019г. Ще е много страшно, ако заради тази финансова измама, шансовете на момчето да се оправи намалеят. Дано всички хора които са болни от рак да имат късмет и господ да е с тях.

Животно няма да направи това.Ти г-жо си чудовище!

УЖАС... НА КЪДЕ ВЪРВИМ...

Съжалява ами! Само че съжалява не за това, че е крала а за това, че са я хванали...

При еврогейския капитализъм човек за човека е вълк,при народната власт отдавна да е намазала 9 мм до стената!Пак гласувайте за демонократите бананаоядци ,който съсипаха и окрадоха цъфтящата народна република и благата за едни дисаги с американски долари!

Скоро ще дойде видовден, след като настъпи ГОРЕЩОТО ЛЯТО на 2020 година. Аз лично се надявам да съм очевидец след 74-тия си рожден ден на Страшния Съд.

Коя е банката бе! КАЖЕТЕ КОЯ Е БАНКАТА! За да знаем къде да не стъпваме никога!

Какво сърце трябва да имаш, за да направиш това?!?

Българско!

КоманиЗко. Прочути крадци, команягите се не срамът да крадът кашкавал от мандри, фабрики от фабриканти, земя от селенина, и да убивът и присвоявът. И о да, да прокламирът че нема Бог и че верващите христиени трее да бъдът избити.

БУКВАР!

Зло, изключително просто, ледено, лайняно или просто пълна липса на такова.

Циганка ли е ?

Не, команиЗка е, работела е за банка, еврейските банки назначевът саму команяги.

Какво значение има каква е, тя краде, и то от болен! За такива постъпки няма раса! А за банките какво да кажа? Не може да се очаква друго след като в институции като банките където уж задължително условие е висшето образование, но това са само приказки. Ето например Пощенска Банка назначават сервитьорка със средно и я слагат на едно ниво и като позиция и като заплата с момиче учило години, набило сумати пари и не спало цели нощи за да се изучи и за какво за да получава заплата 650 лв. и да бъде принизена до пикла която я е мързяла да учи, и защо да го прави така или иначе в БГ образованието никой за нищо го няма и най-вече работодателите!

Какво значи уволнили бе , нещастници! Затвор се полага за такива неща. Това крадец да си в Булгаристан!

Банката не е прокурор или съдя. Уволнението е това което могат да направят.

Дайте го да го видим това животно. Откъде изпълзяха тия боклуци! Какви хора са ги възпитавали, какво мляко е сукал тоя боклук.

Така е при капитализма. Парите са най-важното

Парите са капитала.

Така е при команизма. Винаги има команяга да открадне парите на фабриканта и земята на селенина. И да се налапа от откраднат мандраджийски кашкавал.

Кифлите са най мръсните и гнусни изроди

Нещастница.

Може ли да видим името и лицето на негодничката или само ще показвате жертвите и. Каква е тая криворазбрана джендърска политика?

Е не може! Ако бе някоя учителка която е дръпнала ухото на някой келеш със сигурност щяха да я покажат!