Уволненият Георги Костов отговори на служебния финансов министър за доклада на ОЛАФ

Той направи отчет за свършеното в Агенция "Митници" през последните 4 години и благодари на митничарите за работата им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Колко обяснения за 55 млн. ЕВРОВ ШАМАР... .

Оценката може ''да е условна'' ама милионите ще излезнат от нашите пари така че по добре замълчи.....Такъв рев му удрят тия жалки чиляци че да се чуди човек толкова ''раними души'' как са се прегъвали под ''тежестта'' на задълженията им дето все ''условни'' оценки получават..

с всеки изминал ден новия финансов министър копае дъното, след като назначи човек който е прехвърлил фирма от която сега НАП търси над 1 Мил. на фиктивен собственик, отново стана за смях с тва писмо от ОЛАФ което касае не съм България а всички държави в ЕС

А стига бе пръч!

Защо не е арестуван, или 55 милиона са малка сума? В Китай за толкова щяха да изтрият целият му род!!!

Милиционер!

Евала! Герберастите са най лошия вариант на комунетата. Празнословие до без край, никакви цифри никакви дани, само празни слова и хвалебствия. Те са на принципа на Севда Жип ТВ : слушайте кВо ви приказвам, не ме гледайте какво правя!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Новия е по голям боклук от този. А пък Асенчо икономиста е гола вода във финанси. Така, че нищо ново под слънцето. Очаквам и завръщането на билетите за търкане.

Познавам го тъпако! Супер е човекът!

Успокоявайте се белким ви олекне малко с такива писания за да спрете да ревете непрестанно за загубените аванти и недай си боже за обвинения за тях.

ВСИЧКИ ПИРАМИДАЛНИ УПРАВЛЕНИЯ КАТО НА ББ СА КОНСТРУИРАНИ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН. АЗ ВИ ДАВАМ БАНИЦА И МЕ ГЛЕДАТЕ И СЛУШАТЕ БЕЗПРИКОСЛОВНО. В МОМЕНТА В КОЙТО ТОВА ДАВАНЕ ЗАЦИКЛИ ЛАПАЧИТЕ НА БАНИЦАТА СЕ ИЗМЪКВАТ КАТО ПО КОМАНДА И ПИРАМИДАТА РУХВА. ТОВА Е ЖИТЕЙСКА ИСТИНА И ТЯ Е ПРЕДОКАЗАНА В СВЕТОВЕН МАЩАБ.

тоя си е подготвил доклад за новия началник, ама понеже го уволни и реши да го представи на медиите. Ние сега всеки освободен от държавната администрация ли трябва да слушаме и да му съчустваме. Палячо.

Просто ни информиракакво е направено, защото си знаем стоката - сега ще се почне - всичко е разграбено, пари няма, разгром, разруха. На нас сценария ни е ясен - явно ти не го познаваш!

Много добре с уволненията! А кога започват арестите?

Мачкай Бойко комунягите! Никога ОЛАФ не глобявал Бойко. Тези глоби са останали още от Орешарски.

нали .... въобще не се сетих. Или са от Орешарски или са от Станишев ... няма друго логично обяснение.

Не, още от Беров да!

Няма нужда от обяснения, довиждане.

Двете заместнички на новия министър са били заместнички и при Орешарски. Ясна е връзка с КОЙ и Дубай...

Тоя Асен Василев като някоя цветарка е винаги във времените правителства на Заления чорап - Пиночет. Това обаче, му е последно

Този гробар дрънка 3-4 страници глупости, но нито дума за доклада на ОЛАФ и щетите оценени на 55 млн. евро, които България трябва да плати след неговото "компетентно" ръководства на митниците!

Всички хора на Тулупа трябва да бъдат уволнени.

Някoй

55 млн. евро са 100 млн. евро. За тази сума ББ твърдеше, че са много, защото толкова стрували изборите. Значи за избори са много, а за загуби от митниците сигурно са малко?!! Двойни стандарти!!!