Д-р Тинка Троева: Ще търся правата си в съда

Уволнената директорка на Фонда за лечение на деца д-р Тинка Троева ще търси правата си по съдебен път.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Тинка Троева: Ще търся правата си в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто д-р Троева наруши "грубо" правата на професор бог на трансплантациите Спасов, като се усъмни в компетентността на светилото от Правителствена болница. Никой не се ебава със Спасов, Ей. Оцелял е при сто правителства и ще ги заиляди. А докторката просто е решила да спаси един новороден живот, за което явно трябва да си плати. Министърът бързо се научи да се навежда където и когато трябва.

Червената баба парашутистка на Семерджиев както кацна,така и бързо отлетя.

Е, ясна е ситуацията - Министърът си е избърсал задника с д-р Троева, решавайки вечната дилема, хем агнето да е цяло, хем вълкът да е сит...

200 живота на 200 деца по 120000 евро=48 000 000 лева = 1/25 част от бюджета на МВР = 1 към 1 личната издръжка на Висшия съдебен съвет = "Черешката на тортата" Програма "Представителен и ефективен парламент" 36 000 000 /милиона/, Осигуряващи дейности на парламента/едене и пиене, возене/ 18 000 000/милиона/ и разбира се най-важният разход "Икономически и социален диалог" 1 000 000/ милион/ некой лев за журналята, че ще "умрат" от глад.

Таз булка много охранена, бе! Дали от хонорарите на консултантите или от друго - само тя си знае. И защо се титулува д-р, като е обикновен лекар?

Малийииии, колко си ПРОСТ!... Направо стряскащо!...

Как не я е срам тази докторка бе.Да я обесят и е малко.Знае ли тя колко екскурзии на партийни любовници е провалила, колко скъпи дрехи и лукс на деца с съпруги на комунигите е ощетила. ще ми изпраща някакви си деца за лечение.Да се разстреля.

Здравей Тинче!Аз съм съквартиранката ти от Емил Маркков,зъболекарката.Привет от мен!Стискам ти палци за успех!Знам,че си прекрасен и чудесен човек!Поздрав от мен и на "Петров".Сл.тел.02 9632761

Г-жо, обадете се в рекламния отдел, ако искате да публикуваме нещо повече за вас! Особата, за която става въпрос едва ли чете нашия сайт!

Аз пък съм очинайка ти от Горно Нанадолнище ....

наглостта на комунделите няма край! когато преди шест месеца служебният министър уволни предшественика и, за да я назначи, що не протестира че му нарушават правата?

Загрижили сте се за докторката, а за детето и неговата съдба нещо няма ли да коментирате? В случая това е важното!

Стига с тия измислени фондове - да се крадат пари по всякакъв начин. Искали да лекуват някого си - а Господ дали иска?

Д-р Тинка Троева: Ще търся правата си в съда В българският съд обикновено ти нарушават правата.

Сигурно е добър специалист, но нали е знаела, че не може вечно да заема тази длъжност.А щом е добър специалист- работа за нея ще има. "Какво тук значи някаква си личност."

И какво разбирате под ''вечно'' след като е от март-април тази година на този пост???? Тя ще си намери работа няма защо да я мислим ама да му мислят болните деца с тази новата гербераска подлога дето нзок ''оправи'' и сега идва ред и на фонда..

тази трансплантация можеше да се направи у нас ,а този фонд да бъде закрит !или да закриваме мин. на здравеопазването ,което лекува предимно ромите ,за наша дебела сметка !

който забрави да се отчита с процент, се чете по медиите като прецедент

Нямам лично мнение за работата й, но ако е права за това което казва, дано успее, дано се защити и дано бъде върната на работа, и дано ако това стане продължи да работи честно и почтено. Ако всичко това е вярно и се случи, за съжаление имам предусещане, че ще намерят друг начин да я сплашат и направят послушна или накарат да напусне, ако не иска да слуша. Тъжно е.

Трябвало е да знае докторката че щом не е назначена от боко няма как да просъществува на поста:(((Това го знае вече всяко дете и трябва тези дето искат да работят професионално при боко да имат задължителна клауза БЕЗ намеса на калинки и мутри в работата им..