17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нормално е! калинките трябва да се чистят

След изборите - лицето назначено от служебното правителство бе уволнено и на негово място бе назначено лицето, уволнено от служебното правителство. Българаката управляваща каста заприлича на 4 годишни времена сменят се на определен период от време с една единствена разлика, че в природата тези периоди се знаят предварително - кой след кой следва.

След 12 години мутренско-мафиотско управление е НОРМАЛНО и нужно да се измият мръсотиите от Авгиевите БОЙКО-ви обори. МНОГО работа предстои. Но е нужна и ЛУСТРАЦИЯ : всички ГЕРБави лидери, партийни и управленски назначения в институциите, и държавните холдинги и предприятия, да получат забрана от ПЕТ години да заемат държавна длъжност на всички нива !!!!!!!! Иначе мутрите ще оцелят и ще се приспособят!

МУТРИТЕ СЕ ВРЪЩАТ

Та след 12 години, търсили я някой за иване вече?! Интерено как ли са я назначили тоя път? Или където е текло - пак ще тече...

Не я назначават за това, нея да я ... Назначават я, за да ... тя, другите. А за това, може и баба ти Мика Зайката да е полезна.

Чакай бе, нали само служебното правителство уволнявало

Всеки, който е чисто и просто контра Герб е куха лейка.

не вървиш, мой човек. гербавите се оляха, ама много се оляха.

Чух, че професор Константинов бил пенсиониран. Това означава, че може да се махне машинното гласуване.

Те направиха 100 % чистка като дойдоха на власт,а сега реват,че махат техните доказали се във времето престъпници .

Тия нали бяха други? Различни и прозрачни? Що правят същото като герб? Още повече, че герб бяха избрани от хората на избори а тия са назначени без избори, без нищо. Правиш ли разлика?

И как да се правят нови политики и да се промени нещо, ако кадрите назначени от Герб, участвали в техните схеми и лоялни към герб са на ключови позиции. Естествено, че по всякакъв начин ще саботират действията на служебното правителство.

Никакъв одит не е имало-за това трябва време.Предишната е уволнена СЛЕД извършен одит за съвсем същото.

Е що се косиш тогава?

Агенцията, която е към Министерството на правосъдието, е сключвала договори с различни външни фирми за извършването на едни и същи дейности по едно и също време, с което е допуснато двойно плащане. Същевременно не са определени рисковете при отделните етапи на процедурите и не е имало постоянен и ефективен контрол през целия период. Създадени са предпоставки за финансова необезпеченост по сключени договори, тъй като е намален размерът на предоставените средства за капиталови вложения спрямо първоначално утвърдените бюджетни средства.

При определянето на поръчките Агенцията по вписванията е определяла неясни и необосновано завишени изисквания към участниците. Нарушаван е принципът на равнопоставеност. Формално са отстранявани фирми, за да се стигне до единствен участник в процедурите, който е избиран за изпълнител. Като краен резултат договорите са сключвани по цена, определена без конкуренция и в повечето случаи цената е била завишена.

Финансови нарушения за милиони от обществени поръчки откри преди десетина години Сметната палата в работата на Даниела Митева. Новоназначената начело на Агенцията по вписванията Даниела Митева обаче не е „ново лице“, а репутацията й се оказва доста спорна. През 2010 г. Сметната палата е констатирала сериозни нарушения при възлагането на обществените поръчки в ръководената Митева Агенция по вписванията, след извършен одит за периода от 1 януари 2008 г. до 31 декември 2009 г. Проверяващите са установили, че за посочения период Агенцията по вписванията е изплатила общо 12 195 313,87 лв. без ДДС. Констатирани са много нарушения при възлагането на обществените поръчки, в резултат на което публичните средства са изразходвани неикономично, посочват от Сметната палата.

Цялата държава успяха да ос.ерът тия за 12 години.

Не бе, цървул, тия я ос.ахаза 1 месец ,за един месец само!!!!!!!!!!!

И ти си един от кенефа, цървулан.........

Ама какво искате бе Гробари?! Да стоите вечно на държавна хранилка, нали? Да, може и от тези да има калинки, ма не мое доживот да са само ваште хора. Народът иска промяна и трябва да се почне от някъде. А винаги срещу промяна в статуквото са тези дето са насадени там и нищо не вършат.

А може ли да освободи и кметицата на София? Сега трябва да търпя сестра ми вкъщи, защото не може да ходи на градина

Ох, и аз чакам за кметицата, ама се оказа голяма лисица, и скоро няма да стане, но й се вижда края !!!

Една банда преди време измести друга банда. Сега другата банда си го връща. И се връща. А баламурници, умнокрасавци, лумпени, дебили и прочее непотребна и наивна сволоч ходи да скача по протести и да си мисли, че нещо зависи от нея и че променя нещо.

като онова тлъсто същество с кюлчетата и мангизите плюс гол пищов. Който и да съкратят, назначен от ОПГ ГЕР(БКП), ще е уместно! Крайно време е да си върнем държавността и върховенството на закона. Слава на бога, и САЩ ще ни помогнат. Мислещи хора, не смесвайте боковите криминални истории с усилията на други да въведат ред. ВАЖНОТО е да знаем и знаят, че вече няма да разрешаваме на шишкави бивши комунисти да си развяват коня (джипката) - неграмотни, алчни и некадърни! Който е да е, ще бъде свален. А на протестиращите - БРАВО! И аз бях понякога там и видях нашите млади хора - тук или в чужбина студенти - НИЩО общо нямат нито с ПКП, нито с тулупа от зайчарника, нито с деса миризливата или Барни Ръбъл! ТОЛКОВА от тях! Сега съд и справедливост! Каскетът сам ще си падне, защото разбира, че вече няма накъде да се крие, както досега по селските дворове да гони пилци. Кьовеши му даде знак!

Като гледам за какво връщане на държавност става дума…. Направо си е завръщане в бъдещето… Стария цирк с нов сезон !

Не се излагай! И за слепите е видно, че идва нова(стара) мафия. Назначха Спецов, който се оказа дубайска калинка-измамник, Узунов с подкупа от корумпирани митничари, оная на Рашков, дето се оказа човек на Черепа... Но както казах, наивниците си мислите, че нещо зависи от вас :)

Погледнал се Илия, пак в тия! Каква промяна, какви пет лева! Не ги интересува и мнението на хората!

Новата(стара) шайка, сега се опитва да прехване ресурсите от предишната шайка. Па некои индивиди продължават да подскачат по протестите. Така и не разбраха нищо вече 30г.

Най - бедната страна в европейския съюз, с най- малко ваксинирани, най-много корумпирани, най- близо до братя Путин, с най-много дебили… пфу за повращане …

Вятъра на промяната издухва калинките от окупираните държавни местенца.... Щом има и вой от Биков, значи се работи в правилна насока от служебното плавителство !

АЙДЕ ОЩЕ ЕДНА СИ Е УРЕДИЛА РАБОТА КАТО Е ЗАНЕСЛА КЪДЕТО ТРЯБВА ЕДИН ПЛИК С ПУРИ И РОМ.

С всеки ден става все по-ясно - не се прави нищо друго, асвен пренасочване на капиталите при днешните "наши хора". Изджегъртване, ама друг път. Тези ги разправяйте на 10 годишните, които не знаят какво се случваше преди 12 години - заменки в несвяст.

Дани лесбийката, сменя Габи секса, едната ДПСарска калинка, другата Гербаджийска.

Не е лесбийка. Проверил съм.

Ако си гейзер, пък тя лзбийка, дали това ви прави нормално семейство? Хем ти ще си жената, хем тя може да е мъжа…

Публична е връзката й с министърката на правосъдието Тачева от НДСВ, даже има клипчета. По-лошото е че двете източиха десетки милиони от АВ.

Дир - ници малоумни, хората разбраха, че сте Гьобелсова медия и не ви вярвят.Колкото да триете коментари и да манипулирате информацията, краят ви е съвсем близо!!!

"Червени бузки имам аз, винце пийвам всеки час. На Тиквата слугувам наша, от хорския гняв не се плаша" Чагърт! Чагърт! Чагърт! Чагърт! Чагърт! Квик-квиииииииииииииииииииииииииииииик :-)

"Причината за промяната са установени недостатъци и нарушения при одит.... " пълни глупости изсмукани от под ноктите на този червен глистей.

в предизборен модус, пакети, торбички :)

Имам една суха гора, а искам полянка до морето.

Гербаджииската калинка сменена с бесепарска некадърница. Голям прогрес.

голям брой пенсионери, които по цял ден пушат цигари и се размотават, казвам го от лично наблюдение.Крайно време е да се прочистят 30%, да останат млади хора които са мотивирани да работят, а не като пенсионерите,пенсията сигурна,заплатката също,че и осигуровки.Затова от 2019 г.още не са побликувани ГФО, за които ни рекетират с по 40 лв. Крайно време е в държавите служби без пенсионери, които обикновено са и връзкари.

Браво на Служебното Правителство на Радев,най накрая ммога да се изкефя душевно как почти всички ведомства бяха ''ИЗЧЕГЪРТАНИ''Калинките крадливи на Герб,а??? Интересно,тоя дебелак плондир Кралев,как е крал 5млн лева от министерството на младежтта и спорта 5млн лева,като ги е разпределил на четири НПО-та фирми,на които три са на негов приближен на която фирма се е падало по 762.000лв незнайно за какво???Тия Гробари са крали като за последно,и затова няма дами и господа пари за децата да спортуват безплатно за сметка на държавата,да има безплатни зали,плувни басейни и прочие,това Гроб е най лошото нещо което се е случвало на България за последните 12г,не стига че тия мръсници накараха народа да стигне до полуди от безпаричие,и да се самоубиват,че сега почнаха да пипат и за децата парите да крадат а????? Тия крадци на Гроб са един стадион хора крадци,предлагам всичките даа бъдат изложени на стадиона публично и да бъдат разстреляни кати кучета за назидание на следващите управници,върнаха народа на Бълъгария през 19-век от началото ,имам чувството ,че вместо да се оправяме финансово и да живеем като другите европейци,ние изнемогваме постоянно със тия увеличения на данъци ,такси,сметки за това,водата,парното,и за хранителните продукти,и тия от първа необходимост,и като Тиквун каже че дава по 50лв от него добавка,да си ги завре от там,където слънце не огравя,защото тия пари преди да са дадени,вече инфлоацията ги е изяла,и затова си седим винаги на едно си също място във мизерията,като хорото сме,две стъпмки назаде,и една напред,това е цялата изтина,Нека ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО ЗЯВЪРШИ ДО КРАЙ,И ВИНОВНИТЕ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ЗАТВОРА,КАКТО МУ Е РЕДА ПО ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!

Значи е бил назначена от ДПС

Да намерим работа на нашата калинка. Колко познато!

Калинката МИ е много по-добра от калинката ТИ!!!!

Да не останем неизчегъртана герберска калинка в наше село.

Всички гербаджийски калинки трябваше още първия ден да им бият шута. Така както направиха шайкаджиите, когато дойдоха на власт - тогава уволниха хиляди, ама за мисирките от медиите, това не беше важно. Сега реват като за умряло при всеки сменен. А е съвсем ясно, че оставайки на постовете си хората на Боко просто саботират всичко, което може на новото правителство. Тъй че стига крокодил ски сълзи, всички вън и това е

Говореше за калинки?? Говореше за нови лица?? Колкото до причината за уволнението-всичко е пълна лъжа. Причината е че в агенцията по вписванията не пожелаха да нарушат закона и върнаха некадърно написаната заповед на министъра.

Яко пликчета всеки ден.

трябва да наваксват изгубеното за 12 г. назад :)

ОЩЕ СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕМЕ И ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ТИЯ МНОГО НАХАЛНИ СТАНАХА ИЛИ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ!! !

Не е въпроса да връщаме Тиквата или старите другари ВЪПРОСА СА ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ДА НИ ОПРАВИ !!!! РАЗБИРАШ ЛИ

Ти ако сам не можеш да се оправиш в живота, значи си една кофа с боклук.

3евзек

Ами ако може, тогава какво?

Ако може, няма да врещи по форумите и да чака да го оправят. Понял?

Аз мога но да се оправя но знаеш ли колко е мъчно да гледаш родителите си да изнемогват да немогат да си плащат лекарствата да носят дрехи на 30 години . НЕ МИ ГОВОРИ КОЙ СЕ ОПРАВЯ . Знаеш ли е какво е да видиш баба да каже в магазина моля искам 100 грама сирене а ? Понеже имала само за 100 грама пари !! КОЙ СЕ ОПРАВЯ В ЖИВОТА С 40 ГОДИНИ СТАЖ !! АЙДЕ МОЛЯ НЯМА НУЖДА

Нека бабата се обърне към Бсп, които са я осигурявали 30г на 120 лева. Нали се пишат закрилник на бедните? Нека те й покрият разликата. Аз нямам намерение да хрантутя други.

"нарастване на броя на необработените годишни финансови отчети, към момента достигат почти 1 милион" Срока за подаване не е ли 30 юни? Те сега са подадени ти я отчети естествено че ще има 1 милион необработени.

Моля върнете Тулупа на работа лъжите и простотиите му много не липсват и джипкста и чекмеджето даже

Голяма задача стои пред следващото редовно правителство! Трябва да се реже и чисти до кокал корупцията на вилнеещата хунта, иначе няма оправия! Долу БКП! Съд и Затвор за Мутрата Радев и шайката му!!!

Браво на Служебното правителство! Трябва да се реже ( чисти ) до кокал, иначе няма оправия! Долу Герб! Съд и Затвор за Мутрата Борисов и шайката му!!!

Слагайте, махайте. Идва Слави и ще ви изчегърта всичките накуп!!! Всички калинки да отлитат на юг. Хвани едната блъсни другата, тая поне герберката за други неща са я ползвали по високите етажи на властта, тая новата и чеп за зеле не става..

Слави ще пее на ушенце на Радев с пурата.

Тези вадят скелетите от гардеробите! Интересното ще е след изборите, ако направят коалиция и по - точно действията на ДСБ!

Предупредихме я да впише новите ръководни кадри на Партията. Ама било в нарушение на закона.. Е, новата ръководителка ще го направи. Чегъртаме герберите, та пушек се вдига!

Вписванията нали подлежат на съдебен контрол?

Чегъртането на герберите не е страшно! Страшно ще е, ако започне чегъртане на имотите на хората!

Козарева ако има затруднения да си намери работа, да ми се обади.

Няма Мноу си грозен и нямаш евро

Сменихме калинките с кърлежи. Това е новото и промяната, обещани от Румен Радев.