Увеличават социалната пенсия за старост с 5.7% от 1 юли

Минималната пенсия за стаж и възраст ще бъде увеличена от 207,60 лв. на 219,43 лв

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Развихриха се комунетата - малки им били пенсиите - ами да върнат пенсиите от 3 долраха--ха

Голямо пиршество ще да си направят пенсионерите след 7 Юли според ''разбиранията'' на властващите дето се хвалят с това как на хората по 10-*15 лева а на тях по 250-300 лева

Значи тоя дето не е дал пукнат лев за пенсия ще взема повече от бунака бачкал 40 години, лишавал се от спокойствие и мангизи???? За това няма да внасят хората реални осигуровки защото знаят че няма как да получат реално обезщетение срещу тях....

Eдин месец, само един месец трябва управляващите да изкарат с 220 лева, като си плащат всичко, разбира се. Наглеци долни!

Не четете ли че става въпрос за хора дето нямат трудов стаж, не са допринесли с нищо за кацата от която сега цицат??? А че парите са малко не оспорвам ама са малко за тези дето са се трудили, внасяли са осигуровки, създавали са някакви неща а не за такива дето са си гледали спокойствието и кефа в къщи..

стигат за едно добро напиване

На какво основание и при фалшива инвалидна пенсия , на "пенсиониран " циганин се добавяли и 62 лева интеграционни , как ще интегрираш човек над 55 години . Защо за пенсиониран циганин без трудов стаж има интеграционни , а за стимулиране на родителите за раждане на деца , не е да има такова стимулиране . На висшисти бяха спряли стимулиране за деца , а за циганите има . Трябва , да има стимулиране , ако и двамата родители имат поне средно образование

Някои другари от ГЕРБ пишат тук във форума, така, като че ли, никога няма да остареят! Аз им пожелавам да доживеят пенсионна възраст и то, в добра кондиция, за да се радват на ГЕРБ-аджийски размер на пенсиите!

Ооо, другарите от ГЕРБ не ги мисли! Те си осигуряват старините по различни начини. Лапат като за последно. А дано, но пак ще трият по изборните протоколи и ще плюнчат молива.... Така побеждават.

Tova e GENOCIT na starite hora! Dage v Albania pensiite sa po-visoki!

Пише се Genocide ама хайде то при тая масова неграмотност простено ти е.

2440 лева Годишно !? 1200 Евро или 110 Евро на Месец или 3.6 Евро на ден!!! Нужни са 1000 Дни=3 години , за да може един пенсионер, ако Спестява Всичкте 3,6 Евро.. За да Събере за.. ..1 кв.м от.. Апартамента на Цветанов!!? Оставка и Затвор за ГЕРБ-Палачите на България!

дърто, деменцията ти пречи да си спомниш колко ти беше пенсията когато бсп беше на власт! има- няма един долар! не на ден, а месечно, склери!!

А при другите управляващи колко беше? Къса ви е паметта ...

Позор за Борисов!Едноличното МУ "управление"така съчетава увеличение на цени и пенсии , че старците винаги са минати!Защо бе Бойко ? Колкото и да си натрупал , ще те стигнат клетвите и няма да можеш да ги харчиш!

в родината ни 1 000 000 души работят от тях 700 000 плащат в пенсионното от тях 400 000 се осигуряват на минимална заплата! а пенсии взимат 2 300 000 души! време е това безобразие да бъде прекратено!!!!

А тия, които се осигуряват на минимална заплата после реват, че им е малка пенсията. Каквото си посял, това ще жънеш.

Тоест увеличават пенсията на м-ангалите,само те взимат такива пенсии защото нямат трудов стаж.Нищо не пишете за хората работили цял живот ,имащи необходимите точки но пенсиите им са колкото социалните.

Пенсиите стават цели 110 евро за месец - къде другаде в ЕС са такива и според статистиката на кое място сме в ЕС с тези "СОЦИАЛНИ ПЕНСИИ"???

ти имаш ли изобщо идея колко парички е вноската за пенсия в ония държави? явно нямаш! ако само ти намекнат да ти вдигнат вноската като на ония, ще се самоубиеш!

А ти имаш ли на представа колко е заплатата в ония държави, и колко пари остават в хората след си платят осигуровките?

ми имам! имам представа и там, и тук! там 64% тук 13%

Интересно КОЛКО ще е пенсията на крадците от Парламента, които/някои от тях/киснаха 20 год там, без да сътворят НИЩО за трудовите българи!

Имаш много добри изисквания, а такива ли бяха когато управляваха комунягите и каква беше пенсията. Имаше време, когато беше ТРИ ДОЛАРА

не беше три, а един!! и с месечната пенсия се купуваше цяяяяло кило сирене! ако го намериш де!

Три долара беше заплатата. В едно предприятие в нашия град, на което опростиха дълговете, заплатата тогава беше 100 долара. Добре, че СДС -то с Иван Костов въведе валутния борд и оправиха нещата. И какво все плачете за онова време - онова време беше време на криза, а сега сме във време на "благополучие". 10 год. управляват управниците ни и все плачат какво някой друг бил направил някога. ха ха ха.. наистина сме много зеле .....

Айде стига сте се подигравали с хората.Става въпрос за няколко мизерни левчета.Управляващите разполагат с милиони и милиарди и си правят каквото искат,защото и съдебната система е с пълни гуши.Отвратително и цинично.