Увеличават се жертвите в Истанбул, властта наложи медийно затъмнение

Спасителните работи продължиха и през нощта, пристигнаха подкрепления от Бурса и Сакария

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немците са "глупави", защото се съобразяват с правила и закони , а българите и турците са "умни" , защото не зачитат правилла и закони !!! Резултатът е, че глупавите германци се чудят къде да настанят пристигащите "умници" от цял свят :((((

България защо не подкрепи преврата е Турция.

Турския цимент е боклук. Много фирми внасят от Турция от този цимент и при нас ще има напуквания и срутвания.

Ако в България се провери Бог знае колко надстроени и незаконно построени блокове и сгради има. Едно земетресение ще покаже истината

Няма цензура! Бъдете бдителни всички срещу враговете на бъдещия султан. Сградата не е паднала- там е! Това е неистинска новина, която има за цел да провали бизнеса на човечеца. Малко са загинали, но властта в Турция ще разследва и всичко ще се построи наново. Определено, след като гледах как пада , мисля, че са използвали солен пясък. Разликата между речния и морския е в съдържанието на миди и сол при морския и камъни при речния, който е по- здрав. Разликата е голяма.

Самата идея за 3 нелегално вдигнати етажа е достатъчно шокираща, но щом се лансира, значи е възможна в Турция. Ужас.

Бас ловя, че някой ще си получи заслуженото. Ако беше у нас нямаше да има виновни.

След като има медийно затъмнение е редно САЩ и ЕС като рупори на демокрацията да изпратят до Ердоган декларация . По време на пуча защо не декларираха че светът застава срещу Ердоган, както направиха с Мадуро ?Защо не посочиха новият президент на Турция и не го подкрепиха ?

Защо ,тролове, си чешете езиците за сметка на човешки трагедии ???

блока падна... ШШШШттт ни казвай на никой....

Лошо за комшиите :((( Законът за гравитация важи безотказно, за разлика от човешките закони :(((

Ердо Манаф е силен, нали нежната му половинка Пупу Пидал е с него и в добро, и в зло.

В ПЛОВДИВ СТРОИ ЕДИН ЙОРДАНЕЦ ВСИЧКИТЕ МУ КООПЕРАЦИИ СА С ПО ДВА ЕТАЖА ПОЛУЛЕГАЛНО НАДСТРОЕНИ КАТО ПОДПОКРИВНО ПРОСТРАНСТВО ДО АКТ 16. НА ДРУГИЯТ ДЕН ВЕЧЕ СЕ ДООФОРМЯТ КАТО.АПАРТАМЕНТИ. Дано няма скоро по голям трус че ще стане по голяма трагедия от Истамбул. дО АКТ 16

Кажи барем кой е той, та да разберем и ние.

медийно затъмнение в огромен град като Истанбул? дето слуховете бродят от 2000 години? Тези шегуват ли се?

Не би ли трябвало да има предварителни признаци, че сградата клони към срутване, някакви звуци, наклони, пропуквания. Тя се срути изведнъж, веднага след като един човек отвори входната врата, за да влезе вътре.

Как ще има медийно затъмнение в Турция, този пример за свобода на словото по думите лично на светлия им лидер, Ердоган!

Тия не се ли научиха Преди години при някакво смешно земетресение загинаха хиляди турци. При аналогично по сила в София .. ами имаше няколко счупени прозореца и сринат комин в Перник.

Жалко за загиналите, жалко е, че при васяка една такава трагедия страдат хора. Причината, обаче, е изцяло следствие на ориенталската им култура. В този квартал имаше и преди срутвания. Рзследване през 90-те установи, че основната причина е соленият мясък, който се ползва при строежите. В България има забрана за използването на солен пясък за производство на бетон - изискването е да се измие със сладка вода, преди употреба. Солта в бетона поврежда структурата и спомага за корозията на желязото, затова са и тези забрани. Трите етажа дострояване няма да ги коментирам. Конструкциите на една сграда започват да си изчисляват ОТГОРЕ НАДОЛУ, та да се стигне до основите. Обикновено, има запаси, но не и за 3 етажа. В ориента, обаче, както всички знаем, срещу правилната сума можеш да вземеш удостоверение почни за всичко. Не и срещу законите на физиката, обаче.

Не че и ние не вървим по тоя път, за съжаление. Колко кули се настроиха из София и продължават, няма градоустройствен план, няма правила...

как да няма бе? има план като слънце! Всеки месец даже го подобряват с молче тук, офис сграда там... жилищни кооперации във всяка градинка и т.н.

КАТО ВИ ПРЕКАРАТ РУСКИЯ ГАЗ ДА ВИДИТЕ КВИ СРУТВАНИЯ ЩЕ ПОЧНАТ... ТЕ В СИБИР НЕ ОСТАНАХА БЛОКОВЕ))):

Да бе, само руската

Така де. По руслямски тертип. Няма новини в пресата, няма инцидент с много жертви.

Хамериканците ще пратят хуманитарна помощ сега :)

ЧАКАТ НА ЛЮБОВНИЦАТА НА ЕРДОГАН, ЕДНА С НИСЪК РЪСТ, ТЯ ДА ПРАТИ...

Медийното затъмнение журналистите наложихте още вчера Публикациите бяха за Буюкчекмедже, което пък не е в Европейската част, а в Азиатската част. Днес вече е Картал квартал който до не отдавна беше село на Измитскиат залив. Независимо от всичко тези кооперации конфекция се строиха доста бързо и "качествено" с отклонения на строителни материали и арматура. Това показа и земетресението ноември 1999 в засегнатите райони на Измитския залив. Жалко за измамената радост на новодомците. Строежи от подобен тип в околностите на Истанбул обаче не престават.