$10 млн. - Вашингтон удвои наградата за главата на лидера на "Ислямска държава"

През март Вашингтон включи новия шеф Ал Маула в черния си списък с "международни терористи"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те доста лидери станаха на тази уж победена групировка.

сега вече могат да ме хванат за главата

Ами от ЦРУ назначават нови.

Па че ти намерим некой - я що са Ибн Ебн, Ал незнамси кой си, по пазарищата пълно с тех.

Това е нонсенс... Ако за този дават 10 милиона, значи все някой ще го убие. Като го убият, веднага ще бъде назначен нов. Като го назначат, пак трябва да дават 10 милиона и така до безкрай.... Не е ли по-евтино да дадат наведнъж 20-30 милиона на наемници и да идат да ги избият всички наведнъж?

Все някой ще повярва на тая измислица!

Ако търгът е започнал, колко струва тогава главата на Тръэмб?

"Службите" пак си намериха работа и съответно финансиране.

какво се мъчат с тея "главатри". Трябва да се смаже главната змия - тази в Кремъл, която ги финансира и която ги създаде през 2004 г.

иска да овладее Изтока. Ако не проповядват САЩ расизъм от страх, поне

Сами го крият, сами го издирват и после сами си разделят 10 М. Що е то? Орлите на демокрацията.

Дуда, що проституираш за пари? Американците колко пъти официално се похвалиха, че сами създадоха ИД? А? Защо си такава грозна проститутка?

Колко удобно, а? Къде ви наливат толкова акъл, бе?!...

Никога САЩ не са казвали, че те са създали ИД. Ислямска държава е създадена от бовши офицери на Саддам, обучавани и подпомагани от Кремъл! Дълго време основните кадри на ИД бяха военни от армията на Саддам и руски граждани, както и такива от бившите съветски републики. Ето, тези факти бяха официално огласени от Путин през 2015 година, когато се намесиха в Сирия "по молба" на т.нар. законно правителство. Тогава Путин заяви, че в ИД има над 30000 граждани на РФ и бивши реСпублики, които той щял да избие в Сирия, за да не отидат в Россия! Това са ФАКТИТЕ! А твоите писаници са лъжи.

много е просто ... какво им пречи да привикат финансиста на ислямска сържава барак хюсеин обама да каже къде превежда парите които му осигурява сатаниста сорос и да го хванат когато осребрява чека

в 21 век да се обявява награда за глава на човек... Нормални ли сте? Искайте му ушите или скалпа. А най-друго си е да му откриеш жените и ги отвлечеш. Повече работа, но по-сигурна "глава".

Информация за местонахождението му се има предвид, кой досега е предавал глави? На бин ладен ли, на кой? И да го очисти някой не може да го занесе на гръб до пункта за глави.

Ще изчакам да удвоят парите още въднъж ?!

Каубойска история от преди 300 години

Ама по колко пътище ''убиват'' тоя лидер бе:)))))

Чети, чукча, чети! Обявената награда е за ИНФОРМАЦИЯ, която е довела до залавянето му. Не за главата му. Като цяло - искат да го заловят, не да го убият. По-полезен е жив.

Много малко пари, бе, срамота! Ама да попитам за всеки случай, ако нещо закъсам, главата в торба сол ли я искат и мозъкът да се извади ли?

Намира се в Близкия Изток.Искам си кинтите

Да ти ЕПМ!!!

1500000000000000+++

Този не го ли убиха вече няколко пъти ?