$10 млн. - Вашингтон удвои наградата за главата на лидера на "Ислямска държава"

През март Вашингтон включи новия шеф Ал Маула в черния си списък с "международни терористи"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не го ли убиха вече няколко пъти ?

Намира се в Близкия Изток.Искам си кинтите

Много малко пари, бе, срамота! Ама да попитам за всеки случай, ако нещо закъсам, главата в торба сол ли я искат и мозъкът да се извади ли?

Ама по колко пътище ''убиват'' тоя лидер бе:)))))

Каубойска история от преди 300 години

Ще изчакам да удвоят парите още въднъж ?!

в 21 век да се обявява награда за глава на човек... Нормални ли сте? Искайте му ушите или скалпа. А най-друго си е да му откриеш жените и ги отвлечеш. Повече работа, но по-сигурна "глава".

Информация за местонахождението му се има предвид, кой досега е предавал глави? На бин ладен ли, на кой? И да го очисти някой не може да го занесе на гръб до пункта за глави.

Чети, чукча, чети! Обявената награда е за ИНФОРМАЦИЯ, която е довела до залавянето му. Не за главата му. Като цяло - искат да го заловят, не да го убият. По-полезен е жив.

Да ти ЕПМ!!!

много е просто ... какво им пречи да привикат финансиста на ислямска сържава барак хюсеин обама да каже къде превежда парите които му осигурява сатаниста сорос и да го хванат когато осребрява чека

1500000000000000+++

Сами го крият, сами го издирват и после сами си разделят 10 М. Що е то? Орлите на демокрацията.

Колко удобно, а? Къде ви наливат толкова акъл, бе?!...

иска да овладее Изтока. Ако не проповядват САЩ расизъм от страх, поне

какво се мъчат с тея "главатри". Трябва да се смаже главната змия - тази в Кремъл, която ги финансира и която ги създаде през 2004 г.

Дуда, що проституираш за пари? Американците колко пъти официално се похвалиха, че сами създадоха ИД? А? Защо си такава грозна проститутка?

Никога САЩ не са казвали, че те са създали ИД. Ислямска държава е създадена от бовши офицери на Саддам, обучавани и подпомагани от Кремъл! Дълго време основните кадри на ИД бяха военни от армията на Саддам и руски граждани, както и такива от бившите съветски републики. Ето, тези факти бяха официално огласени от Путин през 2015 година, когато се намесиха в Сирия "по молба" на т.нар. законно правителство. Тогава Путин заяви, че в ИД има над 30000 граждани на РФ и бивши реСпублики, които той щял да избие в Сирия, за да не отидат в Россия! Това са ФАКТИТЕ! А твоите писаници са лъжи.

"Службите" пак си намериха работа и съответно финансиране.

Ако търгът е започнал, колко струва тогава главата на Тръэмб?

Все някой ще повярва на тая измислица!

Това е нонсенс... Ако за този дават 10 милиона, значи все някой ще го убие. Като го убият, веднага ще бъде назначен нов. Като го назначат, пак трябва да дават 10 милиона и така до безкрай.... Не е ли по-евтино да дадат наведнъж 20-30 милиона на наемници и да идат да ги избият всички наведнъж?

Па че ти намерим некой - я що са Ибн Ебн, Ал незнамси кой си, по пазарищата пълно с тех.

сега вече могат да ме хванат за главата

Те доста лидери станаха на тази уж победена групировка.

Ами от ЦРУ назначават нови.