US-генерал разкри защо САЩ изтеглиха корабите си от Черно море и военните инструктори от Украйна

Президентът Байдън се старае да не допусне Америка да влезе в пряка военна конфронтация с Русия, каза пред Конгреса Тод Уолтърс

Обратно в новината

Коментари - US-генерал разкри защо САЩ изтеглиха корабите си от Черно море и военните инструктори от Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта на краварите беше не само Русия ами общата икономика на ЕС и Русия Беше изградена инфрастрактура -търговски отношения -производство КРАВАРИТЕ КВО НАПРАВИХА - САНКЦИИ-МАНКЦИИ Най-лошото зомбираха евро-лидирите да са солидарни ОтТУК НАТАТЪК ни чака глад и пълна зависимост от Америка -а всичко си вървеше добре Те ще си гледат кефа - а ние ще страдаме После ще ни направят и .Х. -полови

Защото се уплашиха че скъпарската им техника ще бъде потопена от приятелска украинска мина.

Казано накратко , без заобикалки - защото памперсите на дрогиращите се рамбовци са били подгизнали,а нова доставка нямало как да получат.

Я виж как се знасят като бити хомосексуалисти към Беларус твоите руски господари. Стояха един месец пред Киев и само там загубиха между 7 и 10 000 души, над 70 самолета и още толкова хеликоптери и сега решиха, че ще правят друго. Видя се, че Русия не може да води война далеч от границите си, а и доларите и евриаците свършват, а с тях се купуват чаркове за рекетите.

Вън Руските примати от Европа! Лавров в Китай: " нов световен ред, демокрация, многополюсен модел... Представяте ли си Шимпанзето Лавров иска Демокрация по света?

Руски крепостен пледира за демокрация от....Китай!!!!! Това си е виц.

те американците никога не влизат в преди военни действия с войските си. Служат си с бомб4и и ракети или с чужди войници - както сега в Украйна.

Новина за САЩ и техните кораби в Черно Море (и то разрушители) и дира пльоснал снимка на новия британски самолетоносач (който като всички самолетоносачи не е помирисвал дори черноморието)

Украйна да свършат "мръсната" работа на САЩ! Политиката на НАТО, както и САЩ служи единствено за разпалване на военни конфликти - вън НАТО и САЩ от България!

От това, което си написъл личи, че НИЩО не разбираш. По-добре си трай.

На Зеленски не слушам сводките, защото на 3 думи, изговаря по 4 лъжи, същото се отнася и до българските мисирки, те произнасят само онова което им сложат в устенцата - ФРАЗАТА, "КОЙТО СЛУШКА - ПАПКА" е валидно с пълна сила за тях! Информиран съм в пъти повече от тебе, защото не гледам и слушам само продажните БНТ, БТВ и НОВА повтарящи като папагали казаното от САЩ и НАТО!

Съгласен съм, не претендирам за съвършена осведоменост. Обаче, след като сте "в пъти повече информиран", може ли да поитам за вашите източници на информация?

Руски Духач. Нищо не разбираш.

Успяха ли всичките "инструктори" да избягат? Украинските им ученици дали не им пуснаха по един в тила за изпроводяк?

Свършиха памперсите.

Пряката военна конфронтация е за пудели като Украйна, България и другите "партньори". САЩ могат да им продават оръжия за защита.

Търся рубли, давам долари.

Бегай във Варна там още се намират за лев дават 160 рубли

Страх братле, страх. Това е истината.

SirBob

"Макар Вашингтон да предложи на Украйна оръжие и разузнавателна помощ, за да подпомогне усилията й за съпротива на руското нахлуване, Байдън се старае да не допусне САЩ да влязат в пряка военна конфронтация с Русия. " Това е всичко - за пореден път янките доказват, че обичат да вадят кестените от огъня с чужди ръце. Иили казано иначе - ще "воюват" с Русия до последния украинец. Пълни лицемери.

Според медиите украинците набиват канчетата на руснаците от бая време, а пък американците не смеят да се конфронтират... Нещо не ми се връзва. Има нещо гнило, ама не мога да проумея.

Закон на СПРАВЕДЛИВОСТТА! Всичките бомбардировки направени от САЩ в последните 50 ГОДИНИ над десетките чужди държави и народи да им се ВЪРНАТ! Разрушиха цветущи държави, убиха милиони човеци. Най-страшния пример ИРАК - унищожиха БЛЕСТЯЩИЯТ БАГДАД и убиха над 700 000 иракчани с ЛЪЖА! Долу войнолюбците.

Съд и бесило за предателите- българоубийци з- жидът лайномет- Бомбандировач ,безродник Сулю Паситто ,Преродената Пастирка и Ал Фашагата!

Америка така направи със Сирия Афганистан сега Украйна. Дават оръжие и пари и други да им вършат работата. Подстрекават много страни към безредици и сваляне на неудобните правителства уж за демокрация.

Не смеят да влязът в пряка военна конфронтация с Русия, но за не пряка (някой друг да воюва) с Русия работят здраво.

Ахаха, страх Мале, страх.

Типично по американски, видят ли дебелия край и бягат

Защо всички русофили викат "смърт на фашизма", след като означава смърт на Путин???

АААААА ЩЕ ВИКАШ КАТО ТИ ОВЯСНЯ КОЙ Е ФАШИСТ

"... Байдън се старае да не допусне САЩ да влязат в пряка военна конфронтация с Русия...." Но в същото време няма нищо против В такава да влязат Полша,България ,Румъния...

САЩ действат доста разумни засега. Не дават повод на рушисткия сопол, да ги използва като претекст за разрастване на конфликта в регионален мащаб. От друга страна правят достатъчно, за да се изтощава рашата .

Краварите са се понаакали от страх!

И защо така реши.

Ми разбягаха се нещо ;) Му ха ха :)

Искаш да се намесят ли. От рашка нищо няма да остане, обаче последствията ще са огромно в световен мащаб. Нали си прост колхоьник, та е трудно да се усетиш.

Смеха е, че украинците сами пухат канчетата на рашките.

Азовска главичка :)

Какво стана с десантния кораб Орск в Бердянск ?

Заредил е нова партида ракети.

Разглеждат го рибите и раците!

Така става от много гледане на единствената опорка ...

ЗА НАЙ- РАНОБУДНИТЕ РУСОФОБИ И НАЦИСТИ ... НА САЙТА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА НА ГЛАВАТА НА ЧЕЧЕНСКАТА РЕПУБЛИКА РАМАЗАН КАДИРОВ KADIROV_95 В ТЕЛЕГРАММ ..... МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ЛИНКОВЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА С МЛАДИ ЧЕЧЕНСКИ ДЯДО МРАЗОВЦИ ЕРГЕНИ ... ГАРАНТИРАНО 100 % ЗАПЛОЖДАНЕ ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ ЧЕЧЕНСКИ КОЧОВЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ ПОЛИВИНКИ

Какво става с 64 километровата военна руска колона дето щеше да превзема Киев ?

Нали сме региона сила? Ха ха ха

Страх, държат се като хиени.

От кой да ги е страх- от тия дето не могат да превземат пет града в Украйна един месец ли ?

Щото да не се наденат на някоя от мините пуснати на свобода от техните авери

но малките Джендъри в БГ натискат да им го начукат в дупенцата разпорени.

Защото ще ги бият и ше ги еб.т...

Дали ?

Представете си как би звучало: "Руски самолети продължават, да летят в Карибско море"...

“The big difference between a traditional ballistic missile and these hypersonic boost glides is the trajectory and the ability to maneuver,” said Tom Callender, senior research fellow for naval warfare and advanced technologies at the Heritage Foundation and a former Navy officer. “You can’t predict from its initial boost necessarily where it’s going,” he added. “In theory, you … can maneuver off its initial ballistic track potentially several hundred miles, [and come in] a different way” than defenders are expecting.

Айде краварчета, дръжте се за палците, вашият краварски идол изгоря жестоко. Вижте h t t p s://beforeitsnews.com/alternative/2022/03/hunter-bidens-laptop-exposed-child-porn-drugs-corruption-must-see-videos-3768501.html

Е що, щото на инструктурите им фърчат сандалите и бягат и реват. А за корабите, като видяха какво прави Кинжала, напълниха памперсите и разбраха, че тия корита, а са се обадили, а са станали на "дънни лодки".

имате късмет! не разбирам защо още не са ви смъкнали самолета на Черно море

Нидерландски шамар за Зеленски: Да не се представя за светец, замесен е в... Нидерландската партия "Форум за демокрация" отказа да слуша онлайн речта на Владимир Зеленски в нидерландския парламент, защото смята за неуместно украинския президент да се представя като светец, и да се заема неговата страна в конфликта въз основа на емоции, пишат чуждестранни медии. Нидерландските парламентаристи припомниха, че Зеленски наскоро забрани единадесет политически партии, включително най-голямата опозиционна партия в страната. „Телевизионни канали, които критикуваха правителството бяха забранени, докато останалите бяха принудени да излъчват пропаганда 24 часа в денонощието“, се казва в изявлението на нидерландската партия. Същи така, те обърнаха внимание, че украинският лидер е замесен в доста съмнителни финансови афери, както става ясно от излезли документи от "Досиетата от Панама". А неговата армия открито позира с нацистки символи.

Така е. Европа, ако не иска да чуе руснаците, да чуе поне хората, които буквално изпълзяват от мазетата в обсадените градове - кой ги пази и кой им помага. В тубата има потресаващи свидетелства.

За съжаление само тея и орбан са останали с някакво мнение.

Това ли било, а пък аз си помислих, че ги е страх да не им гръмнат самолетоносач, че тогава Русия ще трепе с килим от бомби и хич няма да й пука за корабите им, а гръмнат ли самолетоносачите то Америка ще бъде лишена от ореола, който имаше на велика военна сила по цялото земно кълбо и отиде към масово отмъщение на всички на които са правили мръсотии, а те не са никак малко.

че ни казаха, колко много Байдън се старае да не допусне САЩ да влязат в пряка военна конфронтация с Русия. По-матипулативно от това изказване няма. Те явно ни имат за прости, ние не можем да се досетим, как Байдън фактически е в "непряк" военен конфликт с Русия използвайки "пряко" воененни наемници с нацистки настроения и с пряко доставено американско оръжие, тоест под прякото инструментализиране на Украйна начело с купен клоун под прякото ръководство на Байдън, който от своя страна е под пряко ръководство на други хора и институции, които в момента усилено крият лаптопа на сина му Хънтър все едно че е кутията на Пандора, която пряко може да застраши американския успех в непрекия военен конфликт с Русия, че даже и други неща. Абе много са хитри!

Лаптопа е намерен. Е не е за вярване, този бие всички ... h t t p s://beforeitsnews.com/alternative/2022/03/hunter-bidens-laptop-exposed-child-porn-drugs-corruption-must-see-videos-3768501.html

тука е пълно с оллигофрени като инджееф и плефнелиеф промити м озъци и кухи глави дори не можете да проумеете, че има умни мислещи хора които разбират света и не им необходимо някой да им казва каво мнение да имат а не да се учатъ от подкасти, инфлуенсъри и нпо пропаганди

Kiro Breika е прав че са оллигофрени и не могат да мислят

Русия ги изрита.

А Украйна изрита Русия !

И са Русия се празни в устата на краина :)

Много съветски боклуци тука бре, сволоч!

Имат норма боклуците.

ще си кажете! И не обиждайте колегите си на боклуци, и те лижат американските задници, щото, като вас, имат семейства да хранят!!!

Турски дебил

Тролчетата от фабриката, работното време свърши, гасете. Нямате бонус за overtime. 10 рубли за пост са ви много, зле се представяте

Много сте забавни, дори не можете да проумеете, че хората могат да имат различно мнение по темата. Говорите за демокрация, а не се приема различна гледна точка, медиите са включени на режим пропаганда. Обидно и жалко е, че се допусна в България дори тази плоска пропаганда да се шири, дори да се възприема от младежите. А за троловете със сигурност ги има и от двете страни и те си личат от небето.

Жалко е да се пропагандира войнствена диктатура и да се възхвалява държава, донесла само беди на държавата ни. Мисли, ако можеш.

Емко, никой нищо не пропагандира. Сащ с европа подскачаща около нея подмамиха Украйна да започне курс за подтискане на малцинствата си, политическа опозиция и т.н. Радикализираха украинците за има няма 10г. и то предимно млади под 30г. Имаш ли въобще представа какво представлява Украйна. Още Австро-Унгария залага капани на Русия там. Етническия състав е руснаци, татаро-българи със самосъзнание на руснаци, българи, румънци, унгарци, поляци и някаква управляваща каста от така наречени украинци. Подложиха на Нато с лаборатории, бяха обещали на Нато база в Севастопол. Тази война се подготвя от над 15г и ти ако имаш претенциите да мислиш ще разбереш за какво ти говоря. Не оправдавам Русия, но това е единствения им полезен ход, след като ООН, СБ, МВФ са доминирани от САЩ, а сега се надяват и да обърнат хода на историята като ударят крадливия долар. Един многополюсен свят изглежда по - справедливо място отколкото тази медийна и всякаква помия, с която ни заливат от 30г. Дори се чудя защо трябва да те ограмотявам, загубена кауза сте вече и залогът е не Русия, Сащ или демокрацията, а България и моите деца.

като ви е свършило работното време - айде, друм! Вие вашите тролски стинки нали си ги заработихте, не гледайте в паничката на другите! Или ви е страх, че от ембъсито ви лъжат и на някои плащат повече, отколкото на вас?! Дори така да е, не ни занимавайте с битовизмите си и с некоректния ви работодател! Найти найт! :)))

Свършили са памперсите затова.

Кажете го направо - US генералите ясно виждат, че в момента не са готови за война с РФ и правилно са елиминирали поводите за такъв конфликт. За троловете, тролчетата и подобните "специалисти" - решението за военни действия се взима от военните, а не от политиците!!! Ако те не са готови - вяма "кюскии" и фойерверки за пред CNN!!! Пример - спомнете си как командващия Тихоокеянския щатски флот изпълни заповедта на Тръмп да се придвижи към КНДР... Сетихте се, нали? Флотът пое към ... Австралия :)

Много сте смешни бе, мижавата украинска армия ви направи смешни. А ако турците ви хванат, малиййй

Разбирам, че дировете, искат мечка да ги...

Крадливото орле беше се оплело в клоните , за малко мечока да го пипне . Мечока следващия път ще го пипне .

Ше си пипне оная работа мечока ти...

Ами, не вярвай на никого, ако си държава, но ние не сме и не знам, но някой ще се възползва, и няма да е САЩ, защото е далече а Русия или Турция, а може и Сърбия, изберете си...

Някои обаче не са могли да избягат. US базата в черноморския град Очаков е била срината още в първите дни на антифашистката офанзива на руснаците в Европа.

Аз бих те попитал кои са фашистите в момента,тия които отбраняват родината си или изродите които убиват всичко наред.

Виждам, че ти сам си отговори вече. Нямаме различия.

Базата беше британска и от нея камък върху камък не остана още на втория ден от войната. Беше подложена на бомбардировки от въздуха и обстрел от корабите на Черноморския флот.

ЛЕТИМ НАД ЧЕРНО МОРЕ И НЕ НИ ПУКА , СЛЕДИМ И ПРОСЛУШВАМЕ ВСЕКИ РУСКИ ПОЛЕТ , ВСЯКА РАДИО И ЕЛЕКТРОННА ДЕЙНОСТ НА ЗЕМЯТА , ПОД ВОДАТА И ВЪВ ВЪЗДУХА !

Американският генерал като е толкова светнат, вместо да сервира обяснения като за американска публика, да каже какво е казал Путин на Байдън на срещата в Женева. Това ще обясни всичко за действията на САЩ.