17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Би трябвало първо да се разпределят ресорите и след това държавата да посочи компетентен кандидат според ресора. Сега е обратното-държавата посочва кандидата и почваме да му търсим ресор, даже по-лошо- посочват ни ресора без да се интересуват в коя област е компетентен. Ако някой ми каже, че един човек пасва хем за цифровизация, хем за земеделие, хем за образование и наука трудно ще му повярвам.

какво ще парират?!

Уши фон дер Лайен ще представи от 13 ч. българско време днес кандидатите за нови еврокомисари, по списък, спуснат и от баба Ангела.

Смях в залата. И снимка за спомен. А супата - пак ние таковата...

този път има приемственост

Каквото и да получим, все ще е "най-доброто", а нашта комисарка няма начин да не стане "комисар на годината", щото се видя, че от всичко разбира. Умно момиче! Браво! Добър избор!

Сарказмът е присъщ само на високоерудирани личности с богата обща култура. За жалост вие не сте между тях.

От едва ли не до може би

Не знам къде ще я турят Марчето Габриелова , ама видяхме какви ги "такова" с прословутите "бисквитки", че сега ги хрупаме постоянно - да я обесят е малко!Всичката Мара втасала, че и нейната...

Вожда каза че не иска земеделие. Да му се чудиш защо като днес внасяме почти всичко което преди години произвеждахме. Всъщност какъвто и ресор да ни дадат с Марчето напред ще сме изтеглили отново късата клечка.

щастливи оядени глобалисти ...Тия слуги на масоните и монополите сами се избират помежду си къде е волята на народа да избира лидери . Наш ганя за две кюфтета избра дудук барековци а те пък избраха тоя алкохолик ,урсула и останалите плужеци на сорос

а кой се интересува от темата ? този ЕС нито някой го е избирал, нито е гласуван., ние от българия (аз се изключвам) пратихме бареков. какво значение, освен лично за полчаващия поста има кой в каква комисия ще седи ? на кой му пука? ЕСссср вечна дружба хахха на всекиму спред заслугите, от всекиму според възможнстите.. за ески ще има местенце... и т.н

И кой се вълнува от това освен натопорчените да получат пая си след пазарлъците и договорките дето си правят...Съдейки по габриелата колко е ''успешна, таламтлива'' дето я бутат още преди да се е създала тази комисия иначе нямаше как да си напусне депутатското място разбирам защо толкова народ е ''със'' еврогейския и ''големи'' надежди таи от него...

Ама човека ви го каза - в земеделието всичко от парата е разпределено и трябва да се спазва т.е. няма как да крадеш а трябва и да поработиш .... Виж другото за което плямпаше габриелата е нещо имагинерно и видяхме резултата от ''дейността и'' в оправията там като станахме държава без лични данни защото всичко е обществено достояние.. Така и ще да е в образованието - затъващите в него ще дават ''акъл'' на другите ама мангизите там не са разпределени и може далавери да се правят..

Ко се оплаквате е, вече нищо не зависи от народа в такива мероприятия, единственото, което народа м8же напрай да свали едни и други като предишните да се качат и наново същата песен, няна какво да крием никой не се интересува как живеят съседите му или комшиите, всеки бе му пука за другия, а вие сте се събрали тука да ръсите морал.

Е това отговаря на образованието ѝ, учителка по френски.