17 държави извън ЕС на среща за нова Европейска политическа общност

Идеята е на френския президент Еманюел Макрон с цел по-тясно сътрудничество между европейските страни извън блока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макрончо май е разбрал как на сегашната ''европейска общност'' и се клатят краката та реши да хване други баламурници за да си направят нова...

Този Макрон е двуезични. Както измами България за Северна Македония, така мами и тези " наивници" като пропуска да им каже че той предлага в новата ЕИО, държавите да нямат право на ВЕТО. Така големите ще зареждат малките държави. Не му се хващайте. Не случайно Алжир право в очите му " отклони" искането му за газ, позовавайки се на негови отрицания към Алжир

Още едно доказателство за политическата импотентност на ЕС. Ми нека тези държави извън ЕС да си направят отделен клуб на Независимите в Европа, но защо палячовци като Макрон ще се цанят за техен Бащица. Да си гледа бабата и да не хленчи пред дедо БайГън и генералисимус Путин.

Ха Ха Ха МАКАРОН дава тон за разпадането на ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И това ли ще доживея .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сиреч всички умни и красиви либерасти са се втурнали да търсят нови глупаци за обиране, нови данъци и ако може на някоя друга фирма да ударят глобичка, че... Зимата иде, а техните нежни д-та ще бъдат доста напляскани тогава. Много забавен филм за гледане на фона на изборите и мобилизацията напоследък

канят се бъдещи балъци за "членове" на ЕС!?!???? Този "съюз" ще се разпадне с това некадърно, но войнолюбиво ръководство,което слугува на САЩ!!! Давам му време до януари-март 2023 г !!! Ха дано!!!!

Пропуснали са темата за равенството между половете.

Айде, да покани и Тунизийците да влезат в съюза!

политическа общност е като полезна отрова.... нали ес е политическа общност? добре ли е? пак някаква юдейска схема

пллитически стартъп си прави момчето.. да вземе някой и друг лев.

половината от изброените не са държави, а просто някакви територии, по-скоро области. Само това оставаше - в такъв кризисен момент да се разцепим на две с два ЕС един срещу друг! Тогава шапка ще му сваля на дребосъка с неприличната фамилия и на външния му министър-лакей за успешната "операция" !

Подвеждащо заглавие за да отворите статията. Всъщност това са страните извън ЕС, които допълнително се поканват да участват.

Подготвя се за американската напасттт завоеваване под прикритието на НАТО. Тука идват американци няма англичани германци военни.

И какво предлага Макрон? Ала баланица…

Нов ''просперитет'', че този май не се нрави вече на бая европейци които и при него непрекъснато протестират..

Да се разваля ЕС и доста от нещата ще се оправят. Хиляди забрани ще паднат.

Макрон се прави на МЪЖ и КОПИРА Путин. :)

Путин не е мъж , той е путка

Не просто НЕ ХАРЕСВА ЕС.

аман от русоробските ви полюции! путин копира хитлер, а макрон копира де гол!

Глобална Европа под ръководството на световното правителство. Държавата ще изчезне. Пълен и тотален контрол на населението.

Нема начин Зелената сделка и преход да не са първа точка за обсъждане.

Швейцария и норвегия наред с тия яборигени айде бе?? Тоя бабоеб здраво ги обиди

- Сър, защо каняр този дребосък? - Джон, защото се нядяват да убият Голиат!

И Макрон трябва да се задоволи с остатъците;)

- Сър, кой ще е официалният език на новата общност , сър? - Естетсвено английския, Джон!

- Сър, каква ще е разликата между новата и старата общост? - В броя на участниците, Джон!

40 процента от площта на Европа е европейската част на Русия. Но ще канят някакви джуджета и фатмета... Това е супер за САЩ. Подчинена от САЩ Европа, скарана с Русия. И лакейте европейски изпълняват... самоубивайки се. Европа умира пред очите ни. За да слугува на САЩ. Жалко...

А кого да поканят Русия която нападна Украйна ли се малоумник? Що за идиоти има тука и толкова много плюсове си получил за изказването си нямам думи! Определено в България има много големи малоумници пълно е с такива тука иначе с това си глупаво изкарване би трябвало да получиш само минуси!

Дето първото и учение с НАТО в Украйна, още през 1993 година, е потушаване на сепаратистки бунт в... Крим, днеска всички се правят на ударени но през 1992-а Украйна окупира автономен окръг Крим, част от РСФСР, и автономния град Севастпопол, а той никога не е бил част от Украйна, които след поредните кръвопролития Украйна анексира през 1997-а. През 2008-а,по време на войната за Южна Осетия, специално изпратени в Грузия, още преди войната, украински военни части свалиха три руски военни самолета над руска територия а украински граничари убиха 8 руски граничаря в Азовско море. Така че не е необходимо да си от дълбоката държава за да се сетиш че рано или късно Украйна и Русия ще се сдърпат, окобено ако едната държава си помисли че НАТО ще я подкрепи.

Особено Норвегия, Швейцария, Великобритания и Лихтенщайн са едни такива миниатюрни джуджета ... Иначе браво за ентусиазма, получаваш захарно петле.

отнася се за ОК.

Малоумник си ти джендър недоклатен

Да поканят САЩ. Те не водят войни, нали?

Джендър,по -спокойно!

А НАТО като нападна Югославия запада мълчеше. А като Америка нападна Либия Ирак и още много държави.Запада мълча.

Русия ли? Наистина голям го вади, ама мек.

Климатът вече достатъчно го изстудиха.

??? Турция, Албания, Косово??????

П.П. Всъщност има и други фесове, но тези са по-близо.