Урсула Фон дер Лайен предложи зелена сделка за Европа

ЕС трябва да се присъедини към Истанбулската конвенция, заяви кандидатът на Европейския съвет за председател на ЕК. Зад гърба си тя има само 182 сигурни гласа от необходими 374

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А един истамбулски русал, си завиваше междукрачието в станиол...

Моля всички евродепутати да гласуват за Урсула. Тази жена иска да въведе МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА в ЕС. След 50 години няма да има българи в България. Сега трябва да се помогне на българите. За 30 години се изпариха 3 милиона българи Бойко, Костов и Царя имат милиони,но в историята на България ще бъдат запомнени като управляващи направили много злини за България.

PEYTSCH

Сороски демагог-протеже на Меркел, как ще спреш атмосферните потоци носещи вредни газове, киселинни дъждове, смъртоносни торнада и т.н. по границите на Европа ? Та те идват от Китай, Индия и отвсякъде ! Едни НЕЛЕГАЛНИ не искаш да спреш, а да ги купиш за модерно робство, а се сили да спре историята и да промени бъдещето на цивилизацията...Дрънчи на...СССР.

като все у кревата е лежала с тия безброй деца

да си изхвърлиме печките и колите до 30г.

Тази Уши е със синя кръв и това е нагледен пример, как адлерите се опитват да вземат властта. Иначе, тази е абсолютна бездарница, която раздаде милярди за консултантски услуги в бундесвера. Е затова Меркел трепери. Просто онези се опитват да вземат властта. Четвъртият райх е вече факт!

МилиАрди се пише друже. .

Дебелаци, идвам! Потете се и пръхтете като за последно!

всеки ден ново 20, да видим докъде ще се докара така, на телефонен терорист заприлича

Фон дер Лайен: "Ще предложа насилието срещу жените да бъде добавено като престъпление в Европейския съюз, Истанбулската конвенция трябва да бъде приета" БАСТА!

Ясно, сипе обещания без никави задръжки. Ясно е, че няма да ги изпълни. Иска да се добере до власта, без европейците да са я избрали пряко.

Тя да не Е комунистка!!! Те така обещават, мост, нищо це река няма, децка градина, дори и деца за нея да направят!!!

доста се е променила за 24 часа ... Не ми харесва новата "платформа"! Против!

А Сашо дебелия и рошавият пушач за кого ще гласуват?? или ще се пишат въздържатели??

От всички предлагани, тази ми се вижда май подходяща. Никой не е съвършен, но тази поне има седем деца, най-малкото ще се замисли в каква Европа ще живеят те и внуците и.

Оле, мале! Да имаш деца вече довод да те изберат за ръководен пост. Живеем в идиокрация от най-върл тип. Не е ли по-важно човек да бъде избран заради качествата си, а не заради това, че се е размножил многократно? При един конфликт нейните дечица ще са на хиляди километри от Европа. Нашите ще мрат тук, защото сме управлявани от малоумници.

Извинявам се за втория коментар, ама сега се сетих, че на тоя принцип по-подходящ за поста от Айше няма. Че тя има поне 20 деца и е майка от 12-годишна. Това гарантира абсолюта осведоменост по всички теми, които вълнуват хората в ЕС.

Тая още не са я избрали а вече почна с простотиите!

Почна се. Майка била. И? Какво общо има с поста, към който се стреми? Ще прави Европа зелена и неутрална по отношение на климата, ще избиете населението и ще я оградите ли? Самото съществуване на хората прави невъзможно постигането на неутралност по отношение на климата. "Създаване на по-справедлив ЕС" - да се чете, повече ограничения, повече мачкане на различното мнение, повече еднаквост. "... поне 13 от еврокомисарите ще бъдат жени, а до 2024 г. жени ще поемат половината ръководни длъжности в комисията." - защо ще са жени? Защото са жени или защото са квалифицирани за постовете? Егати диктатурата, егати чудото! Ще запълваме квоти, няма да има свободно състезание на идеи и качества?! Типично. "Тя допълва, че желае ЕС да въведе Истанбулската конвенция за защита от домашно насилие и да приеме законодателство, което обявява за престъпление посегателството над жени." - оставям настрана същността на истанбулския пасквил, а насилието над мъже? Или някои ще бъдете по-равни от другите (както обикновено)? Поредната лицемерка, която опитва да дрънка по струните на феминизма. Аз искам жените да са 1:1 с мъжете в рудниците и почистването на канализацията. "Тя подкрепя предложението всички страни от ЕС да въведат минимално заплащане на труда, така че работещите да получават достойни приходи според страната, където се трудят." - т.е. нищо няма да се промени, но изглежда, че ще се. И сега има минимално заплащане според страната. Слагаш жена и нещата отиват на майната си за минути. Още не е избрана и си личи, че няма грам идея какво и как да се случи, а просто иска "равенство". Равенство на възможностите - да, равенство на резултатите - никога, защото това е диктатура от най-гнусен тип.

Самото съществуване на хората прави невъзможно постигането на неутралност по отношение на климата. --- ... съществуване на капитализма, създава дисбаланса в оттношенията, вкл. и в Природата.

Все тая

Така е, другарю/ко! При социализмът хората не дишат и не а*ат. Първото, защото социализмът просто ти смразява кръвта и ти отнема желанието за живот. Второто, защото, в повечето случаи, просто нямат какво да ядат.

Равенство на възможностите - да, равенство на резултатите - никога, защото това е диктатура от най-гнусен тип. --- ... ще претърпи имплози , рано-или късно... Даже и т.н. "братя" рано или късно ще се хванат взаимно за вратлетата ... докато накрая остане само един! Сигурно ще да е "бог", но няма да има кой да му се кланя, освен този в Огледалото! Амин!

А за минималната заплата в ЕС май забрави ?? Или някой съветници махнаха това обещание и го замениха с обещания за слънчево време на плажа??

Коментарът на Найджел Фараж за предлаганото от Урсул фон дер Лайен: Това, което видяхте днес е един опит ЕС да вземе под контрол всеки един аспект на нашия живот. Тя иска да изгради една централизирана, недемократична, ъпдейтната форма на комунизъм, при който националните държави ще спрат да бъдат релевантни по какъвто и да било начин. Слава на Бога, че ние напускаме.

дано ингилизите се махнат по-бързо за да разберат кон боб яде ли иначе все ще си мислят,че са велика империя:)))))

На Европейският съюз нищо добро! Превърнаха го в Европейски пазарлък и това е по-зле от това да се разтури този съюз! И кражбите ще спрат - и в Европа и у нас! Тогава да видим управляващите крадци в коя църква ще се молят?

Аз не прочетох нищо смислено и реализируемо да предлага - само общи дрънканици.

Старите хора има една приказка, характерна както за царското време, така и развития социализъм: "Малко прасе и нов началник се не хвалят, че не знаеш каква свиня ше излезе от него"

Светът се готви за война, а тая ми говори за въглеродни емисии.

Недейте така, жената е от сой и само за кратко се е пробвала в лекарската професия!

Някой да не поведе плувката, че това минимално заплащане на труда ще е ЕДИННО? Всички страни да въведат минимално заплащане значи, че Бойко вече е отличник и трябва да иде бабата да му изтупа рамото.

ЯДРЕНИТЕ БОМБИ НА САЩ У ЕВРОПА КАЗАХА ДА!