Коментари - Ураганен вятър и градушка скъса електропроводи, спря влакове в Свищовско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойкооо, кажи нещо! Обясни на народа как работи държавата за борба с градушките.

Наблюдава и констатира последствията, уви това прави! в района последните месц и половина падат всяка седмица градушки - в с. Българене всичко беше на земята, но понеже там е равно, няма поражения от придошла вода. Не е така при Морава и там се образуват потоци. Проактивна защита от градушки в района няма, нищо, че е изключително земеделски :(

Дейността на Агенцията се осъществява чрез наблюдение на атмосферните процеси с доплерови радари МРЛ5-IRIS и провеждане на активни въздействия. Какво показва действителността всъщност?

Една, че две, че десет усилни и паметни години... Боже, За някой грях ръце всесилни издигна ти и нас наказа. Кой ли може неволя клетнишка изказа, макар и - вчерашна се дума? Да беше мор, да беше чума, че в гроба гърло не гладува, ни жадува! А то престъпна група ни удари...!!!

Вече съм сигурен че ще оглавим още една отрицателна класация, най много градушки в европа и унищожено имущество

Когато управниците ни само крадат, кога да помислят за градушки, бедност и т.н. Но за това трябва и акъл !

Добро утро тролчета много рано сте почнали работа заработвате копейки а :)

Какви копейки видя пак тук бе малоумник. Ти не си тролче - направо си педалче! Говори за копейки на стотиците стопани които си загубиха реколтите заради отсъствието на държавата и превенцията за борба с градушките. Тъпак!

Добре че герб купиха 8 самолета от 74 г а не изградиха противоградна система. Нъл ефовете били многоцелеви! Сигурно блок 70 може да се бори и с градушките. Ще бомбардира с 'убеден' уран. Така ще разкарат и българите и облаците от тази прокълната територия!

По-голяма градушка от русофилите няма.

Само не знам след градушката герб кой как и за колко време ще възстанови щетите. Щото понякога след такова бедствие и трева не никне с години. За сега трева има а хора не никнат защото емигрират, но като остане само трева и люцерна, новите владетели на територията и нея ще изпасат...

Най-важното е рушветът, 20години за Иванчева и мачът на бистришките тигри.... и всеки да целува ръката на Царя!!!