Управляващата коалиция в Германия постигна компромис по имиграционната реформа

В основата ще са недостигът на работни места в промишлеността и квалификацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това ли са големите им идеи и компромиси?!Внос на мигранти за повишаване на икономиката им? Те мигрантите влизат в Европа с нагласата,че едва ли не като царе ще живеят(най-вече в Германия), без да вършат каквато и да било работа,а пък великото правителство на Германия си мисли че може да ги ползва за да си задържи икономиката, хахахха луди хора!

За да има кой да им изкарва отново пари за да има за тях подлагат собствения си народ на унищожение.. Къде бяхте да се замислите че от това натоварващо ежедневие за благосъстояние някакво не се разждат деца за да поемат производството и технологиите??Как ще накараш тези дето прибираш да работят като ги научи само да ползват?? Ега ви компромиса - те ще убиват населението ни ама ние ще ги обгрижваме..

Всичко е глупости. Желаещи нормални и бели хора да работят в Германия колкото искаш, защо са им талибани, които работа няма да пипнат, или ако пипнат, ще е в сивия сектор....

Можехте да облекчите процедурата за източноевропейците и да имате бели нископлатени квалифицирани работници. Поне джамии нямаше да строите. Сега продължавате да хрантутите ислямисти, които нямат никакво намерение да работят.

Това за липсата на работници и служители е ПЪЛНА ЛЪЖА. Единсвеният проблем са корпорациите, които не искат да заплащат адекватни заплати, а искат да си внесат роби да им работят за без пари. Иначе в ЕС младежката безработица е на мног, много високи нива. Те обаче ще внасят хора от страни извън ЕС. Пак либератски подигравки с хората.

Повечето хора се питат дали внасянето на недокументирани мигранти на килограм от страна на бабата беше политическа грешка, или умишлен ход за затриване на немската нация. Че не е добро, вече за всички е ясно.

НА АГЕНТ НА КГБ И ЩАЗИ ЗА КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ Е ПРЕДНАМЕРЕН ХОД ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ГЕРМАНСКИЯТ НАРОД, А И ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ НА ЕВРОПА ,ЗАЕДНО С ТОВА !!! БАБАТА Е ЗА БЕСИЛО !!! НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО !!!

"Компромисът предвижда ново законодателство да постави недостига на работни места в промишлеността и квалификацията на имигрантите в основата на имиграционната политика на Германия." По данни от Немския съюз на индустриалците само 5% от мигрантите работят в индустрията! Кого ще лъжете, че става дума за квалифицирани работници?! 95% от влизащите живеят на соц.помощи или работят нещо дребно в сферата на услугите. При структурата на мюсюлманското семейство - 1 мъж, 2-3 жени и 4-7 деца, КОЛКО ХОРА РАБОТЯТ? Един човек. Това е 10% от 10 души.

оня ден троли че само млади мъже идвали, а не жени и деца. коя е вярната опорна точка?

Паисий Х

До Дира, КОМЕНТАРЪТ МИ Е ТОЧНО ПО ТЕМАТА, но не ви е удобен, затова го изтрихте.

Как се издържат 10 души с една заплата?

Паисий Х

жените получават помощи за безработни плюс детски за децата. Това са към 1000-1200 евро общо, ако си с 2-3 деца.

260 евро на дете... незнам как за 2 стават 1200... пак говориш на ишлеме простотии.

"Населението на Германия застарява и тя се нуждае от имигранти..." Ами гледам, че Меркел доста застаря - сменяйте я с някоя бежанка от Ирак!

ходи ми обяснявай че няма авиокомпания "Германия".... :)))

Паисий Х

Има "Джърмън Уингс" - Германски криле.

Има и ГЕРМАНИЯ бе глупчооооо. малко знания умаш... голема уста да се излагаш.

и 100 плюса да си набиеш сам... пак има авиокомпания Germania :)))

с други думи - българин, завършил информатика в Германия, с перфектен немски, ще бъде изхвърлен от работа, за да се попълни квотата за мюсюлмани-мигранти с айфони

точно това пише в статията.... пача...

84 млн Германия - 205 000 безработни и 750 000 празни работни места тип водопроводчик фаянсаджии ,зидари и прочие. цените на услугите им се вдигнаха до небесата последните 5 години. нормално е да искат да внасят такива.

значи в Германия ще навлязат къщи, правени от кал, животински фъшкии и слама

стига спами простотии бе келеш.

Нашенските политици ДА НЕ СЕ ОФЛЯНКВАТ, а да действат БЪРЗО С РЕШЕНИЯ и политики относно гастарбайтерите и у нас, НЕ ДА СЪБИРАМЕ РУСКИ , УКРАИНСКИ, МОЛДОВСКИ БОКЛУЦИ, защото те освен да се освинват с водка, за НЕ СТАВАТ за работа и НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ си у нас, защото работят на черен пазар..., който не вярва нека да се увери на Слънчака и ДА ГИ ИЗЛОВИ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, освен това те всичките са кримогенна ПАСМИНА...Пфуууу...не ни стигат нашите крадливи мангали, та си внасяме и от бившите СССР такива! МАЛОУМНИЦИиии...политици тъпанари, защо бе , защо продължавате да осирате държавата ни с просташки решения, защо не се поучите от умните държавници, защоооо...?

Умните държавници от Полша и Унгария са улеснили процедурите за работници от Украина и Молдова, за да компенсират собственото си застаряване на населението и миграция. Полша има най-много украински работници и е номер едно икономика в Централна и Източна Европа. За невнесените данъци са виновни не гастарбайтерите, а мутрите от Черономорието, както и властимащите които не ги закачат.

НА ПАСМИНАТА, КОЯТО Е КВАЛИФИЦИРАНА ЕДИНСТВЕНО ДА ПРАВИ ДЕЦА И ДА ПОЛУЧАВА ПОМОЩИ - НЕ ОБИЧА ПРИНЦИПНО ДА РАБОТИ !!!! ЗНАЧИ , ИЛИ ГИ ДЕПОРТИРАТ, ИЛИ ПАК СЪЩОТО - ЩЕ СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТ ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА !!!! ИЗВРАТЕНОСТТА НЕ Е ФИЛОСОФИЯ !! ИЗВРАТЕНОСТТА Е ФИЗИОЛОГИЧЕН БЪГ !!!!!!

1 млн цигани в 7млн България 1 млн гаджали в 84 млн Гермамия що речи баби?

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА НЕ ПОЛЗВАШ КОНТРАЦЕПТИВИ, ЩЕ Е ПРЕКАЛЕНО СНОБСКО :)))

PEYTSCH

Късно е либе, късно е за китка...Къде беше тази добронамереност, толерантност спрямо българи, румънци и въобще източноЕВРОПЕЙЦИ преди години и дори сега ? Кой от тях е получил безплатна здравна карта и платена от Германия квартира, обучение, храна и курсове ? Няма равенство - факт. Има крещящо и сега неравенство...Толерирани са от враждебна култура и религия за сметка дори на източногерманците ! Факт.

И за какво точно е късно, че не разбрахме? Изтървал си момента да се изнесеш от кочината България ли?

PEYTSCH

35 години не са малко, германско гражданство и сред основателите на Алтернативата...Късно е за спасение на казионните политици...На съд догодина...

....щото си нискоквалифициран?

PEYTSCH

Лесно казано за трите ми дипломи...Но те не са важни, а уменията благодарение на тях съм човек и пращах дори с тирове помощи за вас...

Каквото и да прави бабата, ако не ограничи имигрантите от държави с чужди цивилизационни модели, като мюсюлманите, които доказано трудно се интегрират в обществото, не уважават ценностите и традициите и се отнасят презрително към местното население, тогава все едно кризата ще се задълбочи и в един момент сегашната политическа класа на Германия ще бъде отвеяна.

Дъртата вещица върти сучи, не се отказва от подкрепата си за ислямисткото нашенствие. Търси му ново прикритие.

"Дъртата вещица" ще те надживее на поста си, отколкото ти ще си тук да ръсъш простотии.