Управител на болница влезе на помощ в COVID-отделението

В извънработното си време Петър Петров от "Свети Мина" помага на колегите си, в болницата вече се приемат пациенти само "прецизирано"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6 сестри и 4ма лекари за само 1 болница, и то в Пловдив, и то в началото на сезона....успех! Това ще е абсолютният край на здравната система в Бг

dimankaf

Човекът има сърце, нямал е голяма алтернатива.

Явно има и достойни директори на болници, които наистина гледат да бъдат полезни, а не само да прибират едни пари. Дано този човек послужи като пример за другите. Успех

Преболедувалите доктори не се ли връщат вече на работа? То друго не ни остава! Всичи ще си минат по реда. Това вече не може да се спре или изкорени, ще действа до последния незаразен.

Ще мрете яко.

Преболедувалите го се заразяват отново, а и някои умират втория път.

но те тогава не го питаха за това! И не го чуха.

но направиха сензация от това. Сега да мрът.

дали ще доживеем да прочетем такова нещо и за Мангъров, че през свободното си време влиза да помага на колегите си от Ковид-19 отделението. А дано, ама нада ли.

на таквъзи управителе на болници! Айде, ако не 1000, пишете му барем едно двесте лева за първа линия. Ако фане парцала и кофата и ако ги измие, та чак да лъщят нужниците, дайте му 500 лева на човека!

Тя пък една болница е тази - преди време щяха да я закриват, държаха хората без заплати.

Мангъров каза, че в свободното си време ходи да лекува хора по домовете, значи има достатъчно пациенти и без излишна реклама.

Пък някои умират 3-4 пъти,

Ден година храни. Сега ковид отделенията изхранват цели болници.

Решението на проф. Петър Петров е решение първо на един съзнателен и благороден човек и второ на един отговорен лекар. Истински пример за колегите му. Да се надяваме, че множеството лекари са такива.

Да, за по 300лв на посещение, беше казал?!Благородство или меркантилност? Нека призовава да не се спазват мерките. С тези хонорари голямо лапане ще падне

Ако ти се наложи да те приемат за лечение в КОВИД-отделение, заслужаваш да те сложат на походно легло в общата тоалетна. Мангъровец злобен!

Браво на човека! Как да си даря пластмасовите капачки за благотворителност в полза на неговата болница за закупуване на ковид оборудване?

Ако алтернативата е била по-дебела или по-дълга... Хора без грам езикова култура ръсят акъл! Апропо, най смешно е, когато журналист каже - нямал е ДРУГА алтернатива...

Доктора си е доктор ! Просто го има в сърцето ! Евала на такива управители на болници !

Разбира се, по-добре е било да каже, нямал е голям избор, нямал е друга възможност, нямал е алтернатива. Но ти, след като имаш много грамове езикова култура, какво е това заглавие на коментара ти. Не се присмивай на другите, не е почтено. Няма лошо. Лек ден.