17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а колко десетки милиони са се родили и оживели ?

Колко вина за това пряко имат родителите - колко отговорни са тези бременности? Колко отговорност са поели правителствата на тези държави, за да осигурят съвременни условия за оцеляване на родените? Колко образователни програми създадоха УНИЦЕФ - за собразование, сексуална култура и превенция на нежелани бременности? Колко контрацептивни средства раздадоха, за да не позволят вече дошъл живот на тази земя да страда? Или и тук отчитаме едни пари, от които сме бръкнали да се облажим - защото "има деца - има пари", на кой му пука за травмите, които оставя загубата на дете.

Даа, а нашите майки "веганки" умишлено не ваксинират децата си. Някои умират защото няма кой да им помогне, а други си играят с живота. После да не реват. И защо при отказ от ваксина, тази ваксина да не се предоставя на нуждаещи се, няма да е много но все пак ще е нещо.

Като не те засяга пряко, е наистина лесно да говориш статистически.

lu4ka

През 2012г. са похарчени 1 735 милиарда долара за войни. През същата година са били необходими 135 милиарда долара, за да бъде премахнат световния глад. Същото е и със здравеопазването.

Затова пък само в България годишно се събират няколко милиона дарения, за хора, за които е АБСОЛЮТНО ЯСНО, че няма да се излекуват. Но българинът е добродушно и състрадателно същество - достатъчно е да му звъннеш по телефона от скрит номер и тутакси ще ти хвърли няколко десетки хиляди през балкона или даже ще ти ги донесе до удобна за теб кофа за боклук.

Колкото и цинично да звучи, повечето от тези дечица са се "отървали". Иначе каква им е перспективата - да берат кафе, чай или банани "с любов" (според рекламите), да горят гуми, платки и пластмаси, да се хванат с трафик на каквото се сетите, да бъдат от малки наемници, да работят като роби във "марковите" фабрики?