Коментари - Марешки: Унгарците дадоха ясен знак, предстои промяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна ценя и уважавам Виктор Орбан, сравнявам го като глътка кислород за унижените бивши соц. страни и много се радвам, че е преизбран отново от унгарците !! Как си мечтая и у нас да има поне един като него в управлението на държавата ни...

тоя е малоумен тарикат!

Само ,че в Европа овцете са много повече от мислещите хора.И у нас е същото положение...

Паразитите могат да имат само едни ценности - ценности на паразити. Освен това краставите магарета през девет села се надушват. И накрая - Унгария е последната дупка на кавала, за да дава знаци на Европа. Поздрави на Марешки, на Орбан и на всички други магарета !

си е помияр

затваряй си плювалника ве, шушляк

тази промяна със стария президент.

Тиквоний може и да се пише приятел на Орбан, обаче има тотално разминаване между двамата относно това как да се управлява държава в полза на гражданите. Орбан прави много за мнозинството от унгарските избиратели, и затова го избират. Тиквоний прави много за много малка част от избирателите в България, но тъй като владеещите медиите и броящите бюлетини са измежду тях, той също няма проблем с изборите.

Орбан победи, защото на Изток от Виена си търсим Бащица, Лидер, Батюшка и Богатир. Приказките за демокрация и идеали са "разни там" лиготии.

А на Запад си избират като лудата Терезия, като шибаняка дъртоеб Макрон, като лудия Дони, все слуги на жидовете и любители на джендърските двойки. Червей, тоя световен ред е непоносим за 99 % от човечеството, а желан за търтеи и крадливи олигарси, билдерберги и всякакви масонски банди, за да крадат ненаситно да насиране от пари, макар накрая в дървения костюм да не им влезе нищо. Напразен живот, пълен с храчки от околните! Ще дойде ден на разплата и ти продажнико, слуга на жабочовеците, наред с ония сатани ще бъдеш опънат на първия дръвник!

Марешки и той горкия не прави разлика между Европа и ЕС.

Вече имам чувството, че и тия, които четат писанията за това лице от Варна (с добре изразен и натрапващ се местен диалект) също оглупяват и изпростяват както тия дето ни го набутват за държавник с публикациите си. Патриот, родолюбец, бизнесмен... това нещо е срам за човешкия род и еволюцията. Живеем в печална и тъжна приказка, в която даже няма и поука.