Унгария си навлече гнева на Германия, след като блокира антикитайско изявление на ЕС

Пореден сблъсък в Общността заради "начините за управляване на несъгласието"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС-антиДържавния Предателски Съюз изпрати ибрикчии в Анкара да лижат КАСМАТАТА ПОТКА НА мустакатата шехерезада любимата ханъма на саудитският крал... А КОЯ ПАРТИЯ БИ ИЗПРАТИЛА В УНГАРИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ПРИ ОРБАН ЗА ПОДКРЕПА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ У НАС.... ЕС КВО РЕВЪТ ВСЯКА ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА НА ЕС ИМА ЗАКОНОВО ПРАВО ДА БЛОКИРА РЕШЕНИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ В КРАЙНА СМЕТКА ЕС НЕ Е САМО ГЕРМАНИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Имат дупета унгарците да се възпротивят на идиотщините на еврогейските ''лидери'' за разлика от много други техни подлоги...Германия знае ли колко гняв си е навлекла и какви поразии на Европа направи с това да приема бежанците от американскат агресия по страните им та седнала за Хонконг да плямпа.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ЕС не си ли задава въпроса, че на всяка манджа мюрудия не става. Казали и си вярват, че всичко което кажат е право, и когото една Унгария им казва че не е така се сърдят. Ало , ЕС чукнете се по кратуните, 300 милиона ще дават акъл наа милиард и половина китаици. Нещата отдавна се промениха, но кой да им каже на ЕС, че не предат пред Китай. То от сега нататък ще става, кой кум и кой сват.

Явно малоумниците в ЕС за забравили, че Хонконг е китайска територия и това как ще я управлява си е негова работа. Както Китай не се бърка в джендър политиките в ЕС така и либералните демократи ( накратко джендъри) следва да се концентрират в решаването на собствените си прпблеми. Явно колониалното мислене сред депутатите трябва да бъде охлаждано от такива като Орбан. Все пак сме в 21 век.

Орбан май яко са го набоцкали с китайската ваксина :) :) :) :) :) Чипоете работят!!!

В Унгария ли имаха депутати, участващи в хомосексуални оргии с наркотици на държавна сметка?

Чиновниците взеха да забравят че според договора за създаване на ЕС решенията в съюза се вземат с Консенсус... и никой няма право да налага личното си мнение над страните членки. Ако Германия наистина смята че има доводи... то защо, вместо да се гневят нейните писарушки, първо не се опита да убеди Унгария в своята правота;)

Нали в ЕС сме независими държави? Не може да се живее само с "европейска солидарност"

Като не ти харесва, вдигаш си чукалата и се изнасяш от ЕС. Ама не ти изнася, че кинтите за крадене ще секнат. Точно това е Виктор Орбан - ББ в унгарски вариант, но далеч не толкова прост. Но пък гаден и алчен - бие наш Бойко от всякъде.

Само че като решиш да се изнасят премного спънки са предвидили особено след като Англия избяга....защото и те знаят че са нефелен съюз ама не им се изпуска авантата на която са се настанили ''лидерите'' из многобройните ''съюзни'' комисии, парламент, и какво ли не..

Ако не знаете как Хонгконг минава към Великобритания, то е при опиумните войни. Китайците са искали да забраняват наркотиците, а Великобритания и Франция са се дигнали срещу това. Хонконг си е китайски и няма какво да се мешат. А там от както са преминали към Китай, имало десетки пъти повече милионери.

ако Хонконг беше Китайски от начало - сега щеше да е като останалата част на Китай, а не както е в момента.

както беше по времето на английската окупация. Китайците по един "дисидент" да разстралват на час пак няма да настигнат английските "успехи" при потушаването на хонгконгските стачки от средата на миналия век.

герб, дпс и българско лято в полза на останалите

"Ние се нуждаем от сериозен дебат за начините за управляване на несъгласието,..." О-х-о-о! Значи и несъгласието вече искате да управлявате? Няма да стигнете далеч с тази си наглост.

страшно.Както е тръгнало на нас ще ни бият шута скоро от ЕС и НАТО .Ние и без за такива изявления никой не ни и пита.

Единодушни решения в ЕС се взимат само когато всички правят както Германия казва.

Там е работата че Германците дърпат икономиката а Китай е основен конкурент. Тоя троянски кон се доказа с ваксините ... Унгарците са номер едно в света по жертви на КОВИД ... дали ще наливат пари за Спутник-В или ще блокират икономически мерки срещу Китай резултата е един ... аз съм за да си направят съюз с албания и сърбия.

На времето ротният "викаше": -Когато говориш с мене -ще мълчиш! Е да ,ама унгарците май искат и да кажат ,каквото мислят.

Когато предният здравен министър представяше, че сме номер 2, а унгарците номер 1 по смъртност, това е може би на брой население. Но на брой констатирани, ние сме номер 1 в Европа! Тогава Унграия бе с 3.4% починали от констатираните, а ние бяхме с 4%. Така че обвинявай НОЩ. Без НОЩ нещо ковида почна да изчезва. ;) И е доказуемо, че мерките са убили повече хора от ковид-19 в България за 2020г. по статистика.

Нали щеше да се пита мнението на всеки??? Какво стана с 'принципите' на ЕС? Квалифицираното мнозинство на базата на какво? Ние имаме 10 пъти по-малко депутати в ЕС, които не ни и слушат. Т.е. България няма и нужда да гласува - тя е задължена да приеме позицията на Германия. Какво ще стане ако Румъния, България, Унгария и етц. искат отмяна на митата за Японски автомобили (например)??? ДГД. Дано да ни излкючат от тази бюрократска свинщина ЕС. Поне няма да плащаме 40 + млрд. задължения към ЕС за знаците построено от ЕС из Бълогария.

Само си представете нашите послушковци - Йес, сър! Йес, сър!

Като им направят две, три руски бази за всичко ще са съгласни с Германия. Виждал съм го на живо тоя филм.