Унгария одобри 4-те въпроса за референдума за спорния антиЛГБТ закон

Орбан насърчава социална политика, която защитава християнските ценности от западния либерализъм, поставяйки въпроса за джендър идеологията и това, което той нарича ЛГБТ-пропаганда

Обратно в новината

Коментари - Унгария одобри 4-те въпроса за референдума за спорния антиЛГБТ закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не питат на референдум дали да плащаме данъци на държавата? Пък тогава да видим какво ще реши мнозинството.

Hungarians will be asked whether they support the holding of sexual orientation workshops in schools without parents' consent, and whether they believe gender reassignment procedures should be promoted among children. They will also be asked whether content that could affect sexual orientation should be shown to children without any restrictions, and whether gender reassignment procedures should be made available to children. https://www.reuters.com/world/europe/hungarian-election-panel-clears-questions-lgbt-referendum-2021-07-30/

Шапка му свалям на Орбан! Велик човек! Рядко се намират такива мъдри и смели лидери като него! Никак не е лесно да се опълчиш на Еврогейския съюз и либерастите, пък и винаги да ги побеждаваш, нищо че си от малка, но независима държава! Де да имахме и ние повече такива политици!

Вече и на педалите им писна от педали !

Умирай бе Орбан!

И къде са одобрените въпроси?!? Не сте написали най-важното! Това ли е журналистика?!?

Орбанчовци, сипити по една ракийца и по-спокойно, че инфарктът чука на вратата... :))

И кво, ако гласуват да няма ЛГБТИ, те автоматично ще изчезнат ли? Или ако не се обяснява в училище, или ако в училище почнат да тормозят различните деца ? Това са усреднено 7% от населението !

Не, въпросът е, че лбгт са много дейни около училища, детски градини и от сорта. Отделно са под формата на НПОта и правят много програми и "проучвания" под закрила на образователните министерства.. това поне в западна Европа. Горе долу същото като онези сектанти, които ходят и зарибяват с уж добри намерения..

Да ти кажа при положение че по същество хомосексуалният акт е бил криминален до средата на 90 те години, прави са да се защитават. Между другото, хомосексуализмът става “ неправилен” едва от времето на Реформацията. Имам познати с трима сина, от които най- малкият е обратен. Детето се мъчи, вътрешни конфликти,приятелки само на думи, опити за самоубийство. Та в неговия случай щеше да бъде по- добре за детето ако имаше с кой да говори в училище. Все пак по- добре живо и щастливо дете , нали ?

5. Искате ли България да напусне ЕС? 6. А НАТО?

lu4ka

Да.

#Bulexit #NoNato

ТВЪРДЕ ДОБРЕ, ЗА ДА Е ИСТИНА... ИМА НЯКАКВИ ПОДВОДНИ КАМЪНИ ТУК ... ТОЗИ ГО ИГРАЕ НА НА НОРМАЛЕН, НО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ПО ВТОРИЯ НАЧИН ИСКА ДА ПЛЪЗНЕ ПЕДЕРАСТИЯТА... СЪС СИГУРНОСТ ИМА УЛОВКА ВЪВ "ВЪПРОСИТЕ" ! НЕ МУ ВЯРВАМ !

Браво на Орбан! Единственият нормален управник в бардака наречен ЕС.

Мда, за това хванаха негов човек на гей-парти ... Плаши плстолюдието с джендъри, колкото да остане на власт

И кои са четирите въпроса?

шефа не дава да се каже

Няма ли и нас някой да ни попита за нещо? Искаме ли НАТО, чии е Крим .. не смеят!

В НАТО искаме. 70% го искат. Това че ти не искаш си е твой проблем. Така че леко. А чий е Крим изобщо не е наш въпрос. И не зависи от нас. капиш?

lu4ka

Като гледам минусите 86% не искат. Сapisci ?

Ужас. Орбан предава евроатлантическите ценности. Ако го подкрепят угарците, това означава, че тази страна няма място всред нас елита на света.

Да ви и у елито!

В демократичните общества - важните теми се решават с референдум. Но тъй като сме колония, ние правим каквото кажат от посолството на САЩ, Русия, Турция и шайката от Брюксел.

Ами англичаните веднъж ги питаха за нещо, уж на майтап и те взеха че се Брекзитнаха .. та затова и нас не смеят да ни питат за нищо.

отдавна не съм се смял така...

Покрай дългогодишната и "изнурителна" борба с ЛГБТ и Сорос, някои управници станаха милиардери. Странно е, че зад ваксините и вируса хората виждат пари, а зад борбата с такива измислени каузи - не.

Все пак, има и такива като теб, яростно да защитават "различните", няма да е скучно :)

:))) Забавна статия на ДИР - одобрил унгарският парламент "четирите въпроса" за референдума, ама ние няма да кажем, кои са... Щото 1. Българите може да поискат същия референдум 2. Масово ще отговорят на въпросите в полза на Орбан...

Че кой ще ни разреши да проведем референдум?!

Когато Империите залязват, Развратът процъфтява, а Моралът изчезва. Така е било, така и ще бъде.

Повечето западни политици нямат деца или са джендъри,какво да очакваме от такива да ни натрисат... Орбан има деца,жена,западните политици изобщо не мислят за бъдещето!

Запада = разврат,една камара полове,децата да се развращават,пари и материализъм,беззаконие,никакъв морал,мулти култура,унищожаване на християнския свят,див фашизъм в момента,ваксинации с отрови,манипулации и лъжи за вируси,парите са по важни от живота на хората - ВАВИЛОН 2!

Нека масовото триене на коментари започне сега

Започна се вече, от моят коментар.

Тъжно , жалко и смешно е ,че България нама като унгарските ,полските или руските политици ! Нищо добро не може да се очква , след като се намърдат в управлението политици от който ограбиха България ,п.т. храненичетата отБСП и ДБ . Това е все едно да попиташ , бремена жена дали е правила секс УЖАС.

Колониите, не могат да си позволят полици като Орбан. Те имат само Генерал Губернатори ...

Даа, ЛГБТ-пропагандата и миграцията! Че унгарците ще отстоят защитата си срещу шорошките идиотщини е ясно, ама не е ясно как ще е у нас с Кокорчовци и Кировци с ментето Радев.

Нашият Толуп каза, че бил ПРАСКАЛ с 200 Орбан ??;) Къде е простата ТИКВА сега ...къде е ОРБАН ??;)

Това е нормалния политик в Европа. Сам сред джендъри, отглеждани търпеливо от САЩ след ВСВ. У нас така и не се родиха подобни политици. Орисията ни е да произвеждаме лакеи!

Затова е Европа е на тоя хал, щото тоя минава за нормален! Този не мори никаква джендър идеология, играе роля, но е абсолютна пионка, радвайте му се, айде със здраве, кой разбрал, разбрал!

Именно защото той в Европа се счита за НЕНОРМАЛЕН, именно затова Европа е на този ХАЛ! :)

Орбан, баща на 5 ДЕЦА и дядо на 5 ВНУЦИ, защитава НОРМАЛНОТО - семейството. НОРМАЛНО!

А защитава ли Нормалния Бял Унгарец ? Помисли!

Да

Абе то и един друг многодетен баща го хванаха по гол задник да слиза по водосточна тръба... Май от партията на Орбан беше....

Абе да взема да те светна. Знаеш ми колко, ама колко обратни създават семейства и правят деца за да се впишат в обществото ? Лъжат и себе си, и партньорите си. Айде попрочети малко , образовай се.

Хайде стига сте отклонявали вниманието, а кажете Орбан и Сие ще прокарат ли Здравния Фашизъм, ще потъпчат ли правата на нормалния човек? Това гледайте, хомо-простотиите са за отклоняване на внимание!

И тоя мишок го очаква съдбата на българските пишман патреоти Като няма какво друго да предложиш - плашиш с джендъри, но хората вече не се хващат на тоя номер

Браво, Орбане! Мачкай джендърите!